Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مدیرکل بیمه سلامت ‌اردبیل از اتصال صد درصدی مراکز و بخش‌های درمانی دولتی استان به شبکه الکترونیکی نسخه‌پیچی خبر داد و گفت: ‌اردبیل در حوزه اتصال به شبکه الکترونیکی رتبه نخست کشوری را کسب کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید وحید خلیل‌اللهی در نشست هم‌اندیشی و شورای اطلاع‌رسانی بیمه سلامت در اردبیل با اشاره به اهمیت نسخه الکترونیکی در مراکز درمانی و تمام بخش‌های پزشکی اظهار داشت: هم‌اکنون خوشبختانه با همکاری پرسنل بیمه سلامت و کارکنان این اداره کل و همچنین تعامل کانال درمانی استان در صد درصد مطب‌ها،‌داروخانه‌ها و موسسات تشخیصی درمانی سامانه الکترونیکی مستقر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از پوشش 70 درصدی نسخه‌پیچی الکترونیکی در مطب پزشکان خبر داد و گفت: در دی ماه امسال نسخ درمانی در داروخانه،‌ آزمایشگاه‌ و رادیولوژی‌ها به صورت صد درصدی الکترونیکی بوده است.

به گفته مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل جایگاه استان اردبیل در بحث اتصال به سامانه نسخه‌پیچی الکترونیکی به لحاظ فنی رتبه نخست کشوری و به لحاظ استفاده از این امتیاز الکترونیکی در تمامی مراکز درمانی استان اردبیل رتبه چهارم کشوری است.

 خلیل‌اللهی همچنین تصریح کرد: مراکز درمانی، مطب و داروخانه‌هایی که مجهز به سیستم الکترونیکی نسخه‌پیچی هستند پرداخت تعهدات مربوط به این بخش‌ها نیز در اولویت اداره کل بیمه سلامت استان خواهد بود.

7هزار و 500 بیمار کرونایی اردبیل تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند

مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل در خصوص آخرین وضعیت بیماران کرونایی تحت درمان بیمه سلامت گفت: از ابتدای امسال تا 29 دی ماه 99 تعداد 7 هزار و 500 بیمار کرونایی تحت پوشش بیمه سلامت در مراکز درمانی بستری شده و دوره درمانی خود را سپری کرده‌اند.

خلیل‌اللهی از افزایش هزینه درمان بیماران کرونایی به دلیل افزوده شده یک داروی ویژه به طول دوره درمان بیماران خبر داد و گفت: تعرفه درمان هر بیمار کرونایی از 3 میلیون تومان در ابتدای سال به 5 میلیون تومان در حال‌حاضر رسیده است که بیمه سلامت 90 درصد هزینه‌های بیماران کرونایی بستری شده را متقبل می‌شود.

بدهی بیمه سلامت ‌به موسسات دولتی و غیردولتی در خراسان جنوبی ‌پرداخت شدطرح ارجاع صندوق بیمه سلامت همگانی در چهارمحال و بختیاری آغاز شدپیشنهاد افزایش 25 درصدی تعرفه‌های پزشکی در سال 1400/ هزینه 1100 میلیارد تومانی کرونا برای بیمه سلامت!

وی از هزینه‌کرد بالغ بر 30 میلیارد تومان برای تکمیل طول دوره درمان بیماران کرونایی در سطح استان خبر داد و بیان کرد:‌ هزینه درمان بیماران مبتلا به کرونا در  آذرماه 99 به صورت میانگین 6.4 میلیارد تومان بوده است که هزینه هر فرد بیمار مبتلا به کرونا نیز معادل 5 میلیون تومان است.

به گفته مدیرکل بیمه سلامت استان به دلیل شیوع بیماری کرونا در حال‌حاضر بیمه سلامت رایگان برای افرادی که فاقد هرگونه پوشش بیمه درمانی پایه هستند، توسط سازمان انجام می‌شود.

افراد فاقد دفترچه بیمه به صورت رایگان دفترچه درمانی دریافت کنند

رئیس شورای اطلاع‌رسانی بیمه سلامت استان با اشاره به شرایط مناسب جهت اخذ دفترچه بیمه سلامت و درمانی اظهار کرد: از شهروندان و افراد فاقد هرگونه پوشش بیمه پایه تقاضا داریم تا از فرصت پیش آمده در وضعیت و شرایط کرونایی موجود استفاده کرده و خود را با شرایط کاملا آسان و رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دهند.

خلیل‌اللهی از ثبت‌نام الکترونیکی برای بهره‌مندی از خدمات درمانی بیمه سلامت از طریق سامانه ISC خبر داد و گفت: افراد فاقد دفترچه بیمه می‌توانند به صورت الکترونیکی از طریق سامانه مذکور در هر ساعت از شبانه‌روزی نسبت به ثبت‌نام غیرحضوری و دریافت دفترچه بیمه رایگان اقدام نمایند.

وی همچنین از استقرار نظام پیشنهادات برون سازمانی به تازگی در سیستم استانی بیمه سلامت خبر داد و افزود: بخشی تحت عنوان پیشنهادات مردمی در پورتال اداره کل به آدرس http://ar.ihio.gov.ir راه‌اندازی شده است که تمامی آحاد مردم و حتی جامعه درمانی و پزشکی استان نیز می‌توانند با درج و ارسال نقطه نظرات و پیشنهادات خود بیمه سلامت استان را در ارائه خدمات بهتر و بهبود کیفیت خدمات یاری‌رسان باشند.

طی ماه‌های اخیر بهترین شرایط پرداخت را داشتیم

مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل از وضعیت مناسب پرداخت تعهدات تشخیصی درمانی بیمه سلامت اعلام رضایت کرده و یادآور شد: طی 2 ماه اخیر بالغ بر 61 میلیارد تومان از مطالبات دانشگاه علوم پزشکی،‌مطب‌ها و موسسات طرف قرارداد پرداخت شده است.

خلیل‌اللهی تصریح کرد: 47 میلیارد تومان از کل مبالغ پرداختی در وجه دانشگاه علوم پزشکی استان و 14 میلیارد تومان نیز به بخش خصوصی و غیردانشگاهی پرداخت شده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه با بودجه ابلاغی و پرداختی از سوی سازمان ما طی ماه‌های اخیر بهترین شرایط متصور را در پرداخت تعهدات خود داشتیم که در این زمینه لازم به ذکر است که بدهی‌های بخش دانشگاهی که از سال‌های قبل معوقه بود نیز تا به امروز به صورت کامل پرداخت شده است.

تداوم بودجه درمانی بیمه سلامت ارتقای کیفیت را به دنبال دارد

مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل با اشاره به اهمیت افزایش بودجه پایدار سازمانی در برش استانی عنوان کرد: باتوجه به اینکه هدف اصلی ما ارائه خدمات بدون نقص به عموم مردم در سطح استان است در این زمینه افزایش سقف بودجه سازمانی می‌تواند در ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده به آحاد مردم کمک حال باشد.

خلیل‌اللهی ضمن رضایتمندی از ارائه خدمات درمانی در سطح استان اضافه کرد: خوشبختانه تا به امروز تمامی پرسنل اداری و درمانی استان مجدانه و با پشت‌کار مستمر نسبت به ارائه خدمات به بیماران در این وضعیت سخت کرونایی اقدام کرده‌اند که از این بابت قدردان تمامی کادر درمان و بیمه سلامت استان هستیم.

انتهای‌پیام/133/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل بیماران کرونایی میلیارد تومان درمان بیماران خبر داد و گفت مراکز درمانی ارائه خدمات دفترچه بیمه خلیل اللهی نسخه پیچی پوشش بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۲۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا می‌شود

سید‌صولت مرتضوی؛ امروز؛ دوشنبه در دیدار با نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی در گزارشی از آخرین وضعیت اشتغال و اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترو‌نیک در کشور با بیان اینکه ۱۹ میلیون خانوار و حدود ۶۰ میلیون نفر جمعیت به عنوان جامعه هدف طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور محسوب می‌شوند، اظهار داشت: این طرح از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شد، اما اجرای آزمایشی آن در برخی نقاط کشور، دولت را مصمم کرد تا ایرادات آن را رفع و به صورت ملی و سراسری اجرا کند.

به گزارش تسنیم، وی با برشمردن اهمیت اجرای این طرح و استقبال مردم از آن تصریح کرد: دستور رئیس‌جمهور نیز بر استمرار اجرای این طرح دلالت دارد، بنابراین طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در کشور افزود: به تازگی سامانه‌ای در وزارت‌خانه تعریف شده که آمار کاملی از همه افراد بدون شغل در هر گوشه از کشور در آن گردآوری شده است؛ به گونه‌ای که به تفکیک هر شهرستان می‌توان استعلام گرفت که افراد زیرِ خط فقر یا بدون شغل چه کسانی هستند.

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا می‌شود
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت