Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یکی از مشاوران «جو بایدن» رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده اعلام کرد که کاروان پناهجویان هندوراسی که پس از اعلامیه جدید بایدن به سمت ایالات متحده سرازیر شده بودند باید هرچه سریع‌تر به کشورشان بازگردند زیرا قرار نیست یک شبه سیاست‌های مربوط به پذیرش پناهجویان در ایالات متحده تغییر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر گزارش روزنامه انگلیسی «دیلی میل»، جو بایدن که قرار است روز ۲۰ ژانویه (اول بهمن ماه) رسماً به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا آغاز به کار کند، اعلام کرده است که قصد دارد سیاست‌های مهاجرتی سختگیرانه ترامپ مانند بازداشت‌های طولانی، جدا کردن خانواده‌ها و تامین بودجه دیوار مرزی میان آمریکا و مکزیک پایان دهد و سیاست‌های دوره «باراک اوباما» را احیا کند. بایدن همچنین وعده داده سیستم مهاجرتی عادلانه و انسانی را ایجاد کند و به علل مهاجرت مردم آمریکای لاتین بپردازد و در این زمینه کمک کند.

طبق این گزارش، نیروهای امنیتی گواتمالا روز گذشته (یکشنبه) از استفاده از چوب و گاز اشک‌آور برای ممانعت از هجوم پناهجویان هندوراس به سمت مرز ایالات متحده استفاده کردند.

روزنامه انگلیسی دیلی میل گزارش کرد که بین هفت تا هشت هزار پناجو از جمله خانواده‌هایی با فرزندان خود از روز جمعه وارد گواتمالا شده‌اند.

با اینحال، یکی از منابع ارشد دولت بایدن به شبکه آمریکایی «ان بی سی» اعلام کرد: «قرار نیست اوضاع مرزی یک شبه دگرگون شود. آنها (پناهجویان) باید درک کنند که نمی‌توانند خیلی فوری وارد ایالات متحده شوند. کمک در راه است اما هم‌اکنون زمان سفر (به آمریکا) نیست».

تصاویر منتشر شده در رسانه‌های غربی نشان می‌دهد که گروه بزرگی از کاروان پناهجویان اوایل روز یکشنبه به وقت محلی با نیروهای امنیتی گواتمالا درگیر شدند.

طبق گزارش شبکه «یورونیوز»، نیروهای امنیتی گواتمالا در تلاش برای متوقف کردن مهاجران در شهر «وادو هاندو« در بخش «چیکویمولا» با پناهجویان درگیر شدند که البته بسیاری از پناهجویان موفق شدند از دست نیروهای پلیس فرار کنند.

مقام‌های گواتمالا برآورد کرده‌اند که نزدیک به 9 هزار پناهجو در تلاش برای ورود به مرز ایالات متحده، وارد این کشور شده‌اند.

مقام‌های محلی برای آندسته از پناهجویانی که قصد دارند به صورت داوطلبانه به کشور خود بازگردند، اتوبوس و کامیون اعزام کرده است.

طبق گزارش دیلی میل، حتی در صورتیکه پناهجویان موفق شوند از گواتمالا عبور کنند، مکزیک اعلام آمادگی کرده است تا پناهجویان را در مرز جنوبی متوقف کند.

تصاویر ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده است، صدها پناهجو را در حالی نشان می‌دهد که در دامنه کوه محاصره شده‌اند و به سمت دیوار نیروهای امنیتی فشار وارد می‌کنند تا از محاصره نیروهای امنیتی گواتمالا عبور کنند.

گزراش‌های منتشر شده حاکی از آن است که شماری از پناهجویان در درگیری با نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.

بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز، در جریان درگیری‌ها میان نیروهای امنیتی گواتمالا و پناهجویان، نیروهای امنیتی برای متفرق کردن جمعیت از گاز اشک‌آور استفاده کردند.

دولت گواتمالا اعلام کرده است که بین روزهای جمعه و شنبه، مقام‌های امنیتی این کشور حدود یکهزار پناهجویی را که از هندوراس وارد شده بودند، به کشورشان بازگرداندند.

روز غروب شنبه هفته جاری، وزارت خارجه مکزیک از مقام‌های آمریکای مرکزی درخواست کرد که از پیشروی کاروان پناهجویان جلوگیری کنند و بر لزوم تلاش برای جلوگیری از شیوع ویروس کووید-19 تأکید کرد.

دولت گواتمالا، ورود پناهجویان به خاک این کشور را تخطی از حق حاکمیت خود می‌داند و از هندوراس خواسته است تا به منظور جلوگیری از به خطر افتادن جان شهروندانش و جان ساکنانی که پناهجویان از آن مکان‌ها عبور می‌کنند، وارد عمل شود.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ، این مهاجران ثبت نشده که از فقر، خشونت گروه‌های تبهکاری و پیامدهای فاجعه‌های اخیر جوی در هندوراس می‌گریزند، اغلب با پای پیاده و متعلقات کم سفر می‌کنند و قصد دارند ابتدا از مرز مکزیک بگذرند و خود را به مرز آمریکا برسانند.

پیشتر دونالد ترامپ مدعی شده بود در صورت تغییر سیاست‌های مهاجرتی وی موجی از مهاجرت غیرقانونی ایجاد خواهد شد.

در سال ۲۰۱۸ زمانی که چند کاروان از مهاجران خود را به مرز آمریکا و مکزیک رساندند، ترامپ پنج هزار نیرو برای ممانعت از ورود آن‌ها به خاک آمریکا به مرزهای جنوبی اعزام و با آن‌ها بسیار خشن برخورد کرد. هنگامی که در آن زمان از ترامپ دلیل چنین برخوردی سوال شد گفت گاز اشک‌آور بسیار ایمن است. او همچنین گفته بود والدین نباید به جایی بروند که می‌دانند گاز اشک‌آور وجود دارد.

طبق این گزارش، بایدن همچنین قصد دارد برنامه مهاجرتی طولانی‌مدتی را اعلام کند که راه را برای اعطای تابعیت به میلیون‌ها پناهنده ثبت‌نشده در آمریکا هموار می‌کند. این برنامه برای اجرایی شدن نیاز به تایید کنگره دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس جمهور منتخب مهاجر پناهجو هندوراس ایالات متحده گاز اشک آور شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۲۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ میلیون یورو در اختیار نیروهای مسلح برای انسداد مرزها +جزئیات مهم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید مجید میر احمدی معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور، درباره آخرین اقدامات درباره فنس کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت جناب آقای رئیسی تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

وی در گفتگو با فارس افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت آقای رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

تخصیص ۳ میلیون یورو برای انسداد مرزها طی ۵ سال

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: جناب آقای رئیسی به سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیون یورو ظرف ۵ سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح برای انسداد مرزها

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) را به کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

اولویت‌بندی برای انسداد مرزها چگونه است؟

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت‌ نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به صورت دیوار کشی است یا به طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900111

دیگر خبرها

  • ادعای متوهمانه و عجیب مشاور اوباما درباره خیزش دانشجویی در این کشور
  • ۳ میلیون یورو در اختیار نیروهای مسلح برای انسداد مرزها +جزئیات مهم
  • نجات ده‌ها پناهجو در سواحل مراکش
  • فیلم/ سرکوب تحصن دانشجویان توسط نیروهای امنیتی آمریکا
  • هلاکت ۲ تروریست در حمله پهپادی نیروهای امنیتی در شهر زاهدان
  • حمله پهپهادی نیروهای امنیتی ایران به خودروی تروریست‌ها + جزئیات
  • حمله پهپادی «نیروهای امنیتی» در زاهدان به خودروی تروریست‌ها /چند نفر به هلاکت رسیدند؟
  • حمله پهپادی به خودروی تروریست‌ها در اطراف زاهدان
  • بازداشت بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی در ترکیه
  • وقوع حادثه امنیتی در آب‌های یمن