Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزام‌صفت از تامین سرمایه در گردش واحدهای نیمه تمام استان و راه‌اندازی آنان خبر داد و گفت: بانک‌های عامل گیلان ملزم شدند تا ۷۰ درصد از منابعشان را در داخل استان مصرف کنند.

«آرش فرزام صفت» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، تامین سرمایه در گردش واحدهای نیمه تمام استان گیلان جهت راه‌اندازی آنان را از جمله اقداماتی که در حوزه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اجرایی می‌شود ذکر کرد و اظهار داشت: بانک‌های عامل گیلان ملزم شدند تا 70 درصد از منابعشان را در داخل استان مصرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان با بیان اینکه در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی نمایندگان مجلس و حوزه قضا عضویت دارند عنوان کرد: در این شورا مشکلاتی که تولیدکنندگان در عمل با آن مواجه‌اند مطرح شده که اگر در سطح استان باشد تصمیم‌گیری‌‌های آن در همین‌جا انجام می‌شود و اگر از حیطه استان خارج باشد هم پیشنهاد می‌شود.

 

فرزام صفت موضوعات بانکی را از دیگر مباحثی که همواره تولیدکنندگان گله‌مندی‌‌هایی از عملکرد این نهادها دارند، خواند و تصریح کرد: یکی از اقداماتی که در استان گیلان انجام شد این است که بانک‌ها ملزم شدند 70 درصد از منابع خودشان را در داخل استان مصرف کنند و به همان اندازه تسهیلات لازم را در اختیار قرار دهند.

 

وی نسبت مصارف به منابع بانک‌های عامل استان گیلان را شاخصی که دائما در حال پایش است، اعلام کرد و بیان داشت: طبق این پایش‌های انجام شده بانک‌هایی که در گیلان شاخص منابع و مصارف آنان زیر 50 درصد بود، توانستند خود را به عدد 70 درصد برسانند و تنها تعداد معدودی بانک خصوصی زیاد به مباحث توسعه در استان همراهی ندارند.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان با اشاره به اینکه بانک‌های خصوصی استان هم نسبت به رعایت شاخص منابع و مصارف و اعطای تسهیلات ملزم شده‌اند یادآور شد: اگر این دسته از بانک‌ها نتوانند خود را به شاخص 70 درصد برسانند و همچنان درصدد باشند که منابع مردم گیلان را در استان‌های دیگر هزینه کنند با آنان برخورد جدی می‌شود.

 

فرزام صفت ضمن قدردانی از بانک‌های عاملی که در استان گیلان با مباحث توسعه‌ای همراه بودند و در تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و راه‌اندازی واحدهای نیمه‌تمام مشارکت فعالی داشتند خاطرنشان کرد: حذف قوانین مزاحم یکی از مؤلفه‌های لازم برای بهبود محیط کسب و کار است که در دستور کار جدی دولت قرار داشته و دارد.

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: تامین سرمایه در گردش قوانین کسب و کار بانک های گیلان تامین سرمایه در گردش واحدهای واحدهای نیمه تمام درصد از منابع استان گیلان فرزام صفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۴۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟

استاندار مازندران با تاکید بر برخی اختلافات در روند تکمیلی طرح نیروگاه زباله سوز ساری گفت: موانع پیش روی تکمیل نیروگاه زباله سوز رفع می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بیست و پنجمین نماینده عالی دولت در مازندران در راستای بازدید از ظرفیت‌های مهم استان، نخستین بازدیدش را عصر و شامگاه پنج شنبه 6 اردیبهشت، از زباله‌سوز ساری در شهرک شهید مصطفی خمینی و نیروگاه نکا آغاز کرد.

یوسف نوری در حاشیه این بازدید از اختلافات جزئی بین کارفرما و پیمانکار خبر داد و گفت که دستور دادیم این شرایط در اسرع وقت حل شود.

وی همچنین گفت: درصد کمی از تجهیزات باقی مانده که از چین در راه ایران است، به زودی به مقصد رسیده و نصب می‌شود.

استاندار مازندران همچنین اعلام کرد: بخش‌های اجرایی از جمله محوطه و راه دسترسی و برخی دیگر از زیرساخت‌ها از سوی بسیج سازندگی دنبال می‌شود.

پیشرفت 97 درصدی پروژه در بخش ابنیه

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران نیز در همین ارتباط گفت: پروژه زباله‎سوز ساری با همکاری شرکت  T.T.S، شهرداری ساری و بسیج سازندگی در حال ساخت است و تاکنون در بخش ابنیه از حدود 42 درصد پیش از دولت سیزدهم به 97 درصد پیشرفت رسیدیم.

احمد توکلی افزود: در حوزه تجهیزات نیز تا امروز 90 درصد آن تأمین و نصب شده، مابقی که عمدتاً ابزار دقیق و تابلوی برق است نیز به زودی وارد کشور و استان می‌شود.

وی ادامه داد: برای راه دسترسی، آب و برق و خطوط انتقال نیز با همکاری بسیج سازندگی و کارفرمایی شهرداری ساری پیگیری انجام شده است.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران، عدم تأمین مالی پروژه را یکی از دلایل تأخیر در آن اعلام و تصریح کرد: برخی اقلام و تجهیزات به دلیل تحریم با تاخیر زمانی روبه‌رو شد و تلاش این است که در سال 1403 با راه‌اندازی نیروگاه 450 تنی و قابل افزایش تا 600تن، زباله‌ها را ساماندهی کنیم.

توکلی همچنین گفت: درصددیم با راه‌اندازی بحث کمپوست قائمشهر و سایر سایت‌ها مانند نور، بهشهر، و تنکابن بیش از 80 درصد از زباله‌های روزمره را مدیریت کرده و این معضل کهنه را به سامان برسانیم.

تامین 18 میلیون دلار از 30 میلیون دلار

شهردار ساری نیز گفت: اعتبار این طرح 30 میلیون دلار بود که 18 میلیون دلار توسط دولت و شهرداری و 12 میلیون دلار نیز از طریق شرکت طرف قرارداد باید تأمین می‌شد.

محمدحسین قبادی ادامه داد: شهرداری به کمک وزارت کشور و استانداری مازندران 18 میلیون دلار را تأمین کرده است و اکنون پیمانکار باید به تعهداتش عمل کند.

شهردار ساری با اشاره به پیشرفت سریع ابنیه که از 42 درصد به 97 درصد رسیده و به زودی تمام خواهد شد، از حضور مؤثر و پرشتاب سازمان بسیج سازندگی و سپاه کربلا در این پروژه قدردانی کرد.


 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟
  • بنگاهداری بانک‌ها زنجیری به پای چرخ تولید
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی