Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: واقعیت این است که بیش از ۸۰ درصد بیماران کرونایی زیر دستگاه ونتیلاتور فوت می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حمیدرضا رشیدی‌نژاد امشب در جمع خبرنگاران در تشریح آخرین وضعیت شیوع ویورس کرونا در استان کرمان اظهار داشت: استان کرمان بسیار پهناور است و از یکسال قبل بیماری کرونا در استان شیوع پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تاکنون دو پیک اصلی کرونا در استان را شاهد بودیم گفت: در فروردین و اردیبهشت‌ماه امسال و پیک دوم در تیر و خرداد‌ماه با پیک اصلی بیماری روبه‌رو بودیم و از اواسط آذرماه نیز پیک بیماری را گذرانده‌ایم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از 70 درصد بیماران و بیش از 80 درصد مرگ و میرها در استان کرمان کاهش پیدا کرده است تاکید کرد: در هر حالی جای نگرانی وجود دارد و اصلا نباید بیماری عادی‌انگاری شود.

وی با بیان اینکه بیش از 50 روز از گام چهارم می‌گذرد و در این مرحله بسیج عمومی برای کاهش بیماری در حال انجام است افزود: طرح شهید سپهبد قاسم سلیمانی مقابله با کرونا در حال اجرا است و بیش از آنچه پیش‌بینی می‌شد این طرح در استان کرمان موفقیت‌آمیز بوده است.

رشیدی‌نژاد با اشاره به اینکه هدف ما در این طرح شناسایی زودهنگام بیماران است و نیاز است همه مردم مشارکت و همکاری کنند گفت: مردم تاکنون همکاری بسیار خوبی داشتند اما در بعضی مقاطع که تعداد بیماران بستری کم می‌شود با عادی‌انگاری توجه و حساسیت آنها نسبت به بیماری کم می‌شود.

وی با بیان اینکه سلامت مردم برای ما بسیار اهمیت دارد و هر کوتاهی و بی‌خیالی نسبت به ویروس باعث در خطر گرفتن جان مردم می‌شود تصریح کرد: رعایت فاصله، شستشوی دست‌ها و استفاده از ماسک از ابتلاشدن به کرونا جلوگیری خواهد کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه خیلی از مبتلایان علائم ندارند و از یک بی‌حالی ساده و علائم سرماخوردگی مشخص می‌شود گفت: معمولا فقط 10 درصد علائم شدید دارند و اگر این افراد زود شناسایی شوند از خطرات بعدی جلوگیری و زنجیره آن نیز قطع می‌شود.

هفته‌ سیاه کرونا در کرمان/ وقتی هر ساعت یک کرمانی قربانی کرونا می‌شودبیش از 2700 پایگاه بسیج و مسجد در اجرای طرح شهید سلیمانی مقابله با کرونا در استان کرمان همکاری دارند51 درصد شیوع کرونا در استان کرمان به‌دلیل دورهمی‌های خانوادگی است

وی با تاکید بر اینکه برای کرونا تاکنون هیچ دارویی ثابت نشده که موثر باشد و هنوز داروی قطعی برای این بیماری وجود ندارد افزود: همه داروهایی که تاثیری در بهبود بیماری دارند در استان وجود دارد.

رشیدی‌نژاد با اشاره به اینکه در ابتدای اجرای این طرح درصد تست‌های مثبت کرونا 57 درصد بود گفت: هفته گذشته این آمار به 6 درصد رسیده بود و این هفته به 12درصد رسیده که زنگ خطر شروع پیک جدید در استان است.

وی با بیان اینکه تشخیص زودهنگام بیماری در بهبود آن بسیار اثرگذار است ادامه داد: واقعیت این است که بیش از 80 درصد کسانی که زیر دستگاه ونتیلاتور می‌روند فوت می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه از هفته قبل نگرانی آغاز پیک جدید بیماری در استان کرمان آغاز شده افزود: در صورت عادی‌انگاری و عدم توجه مردم به دستورالعمل‌ها پیش‌بینی پیک سنگین کرونا در بهمن و اسفند ما در استان کرمان می‌شود.

وی با بیان اینکه سرانه تخت‌های بیمارستانی ما در کشور 1.7 به ازای هر هزار نفر است که این آمار در استان کرمان از میانگین کشوری پایین‌تر و حدود 1.6 است ادامه داد: با این وجود تا‌کنون کمبود تخت در استان پیدا نکردیم اما اگر موج بیماری سنگین شود این احتمال وجود دارد که دیگر تخت‌های ما جوابگو نباشد.

انتهای پیام/511/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان استان کرمان ویروس کرونا بیمارستان استان کرمان ویروس کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان استان کرمان کرونا در استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۵۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا

ایسنا/سیستان و بلوچستان نشست مشترک سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار با نماینده سازمان بهداشت به منظور بررسی آسیب‌های پساسیل و پیشگیری از شیوع بیماری‌های ناشی از سیل، برگزار شد.

دکتر ضاربان امروز پنجشنبه در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم عزم همگانی به منظور مهار بحران‌های پس از سیل به ویژه در حوزه سلامت گفت: هم مرز بودن استان سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه، به خصوص مناطق تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار باعث شده طی رفت و آمدهای مرزی بیماری مالاریا از کشور همسایه وارد شود و سیل اخیر نیز خطر شیوع این بیماری را افزایش داده است.

دکتر ضاربان تصریح کرد: اقدامات گسترده بهداشتی در منطقه از سیل گذشته تاکنون ادامه دارد، اما عزم همگانی و بین‌المللی برای پیشگیری از بیماری مالاریا و سایر بیماری‌های منتقله از آب و غذا نیازمند نقش آفرینی همه ارکان سلامت است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار در این جلسه ضمن دعوت از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی جهت بررسی وضعیت منطقه، اختصاص اعتبارات ویژه جهت مقابله با بیماری مالاریا را خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا