Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس مازندران ـ سرویس اجتماعی|آنچه که این روزها برای مازندران پرهیاهو دارای اهمیت است و افکار عمومی جامعه را از وضعیت شدید قرمز کرونایی هراسان کرده است، کمبود تخت‌های بیمارستانی است.

ساری به عنوان مرکز استان روزانه پذیرای تعداد بی‌شماری از بیمارانی است که از شهرستان‌های اطراف وارد مرکز استان می شوند تا از خدمات بهداشتی و درمانی بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر که حدود یکسالی است تمام مردم جهان با ویروس کرونا مواجه هستند و معلوم نیست تا چند سال دیگر درگیر این ویروس باشند ضرورت ارائه هر چه بهتر رسیدگی کادر درمان را دو چندان می‌کند.

بیمارستان‌های شهرستان ساری که از فرسودگی بالایی برخوردار هستند و گاهی در شرایط کرونایی بیماران با کمبود تخت بیمارستانی مواجه هستند که باید نسبت به ساخت بیمارستان در استان گام‌های جدی‌تری برداشته شود.

این خبرگزاری از زمان بازید محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه چندین گزارش در راستای پیگیری ساخت بیمارستان ماهفروجک ساری به افکار عمومی جامعه اطلاع‌رسانی کرد که تنها منتج به یک‌بار نامه‌نگاری استاندار مازندران به رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور شد که نشان از این دارد آقای احمد حسین‌زادگان استاندار مازندران برای رفع تکلیف تنها به نامه‌نگاری به رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اکتفا کرده است.

سوال ما از استاندار مازندران این است با توجه به ارسال نامه به سازمان برنامه و بودجه کشور چه اندازه پیگیری جدی برای اختصاص اعتبار برای این پروژه در استان داشتید؟ با توجه به اینکه این پروژه در سفر لاری سخنگوی وزارت بهداشت و درمان و نماینده معین وزیر بهداشت در استان جز پروژه‌های اولویت‌دار مصوب شد چرا استاندار، دانشگاه علوم پزشکی را مجاب به پیگیری از طریق وزارت بهداشت نمی‌کند؟

سوالی که از دانشگاه علوم پزشکی مازندران داریم این است آیا پروژه‌ای که در حال حاضر ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۱۱ سال از زمان کلنگ‌زنی آن می‌گذرد آیا نیازمند عزم راسخ استاندار، مسؤول ارشد دانشگاه علوم پزشکی مازندران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیست؟! و چرا مسؤولان استانی باید تنها به یک نامه‌نگاری ساده اکتفا کند و دست روی دست بگذارد و پیگیر مطالبات استان خود برای پروژه‌های مهم از مقامات بالادستی نباشند؟

دانشگاه علوم پزشکی مازندران مدعی است که پروژه بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی ساری تنها ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با این میزان پیشرفت فیزیکی تا بهار سال آینده به بهره‌برداری نخواهد رسید.

آیا قرار است تمام پروژه‌های استان تنها در این ۶ ماه پایان دولت به بهره‌برداری برسد و اگر پروژه‌ای در این زمان به سرانجام نرسید بودجه بلوکه شود و اختصاص پیدا نکند!

ظاهرا این‌گونه است که نگاه‌های جزیره‌ای به پروژه‌ها شود، هدف افزایش پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها نیست و تنها به دنبال این هستند اگر پروژه‌ای در چند ماه اخیر پایان دولت به ثمر می‌رسد را به بهره‌برداری برساند و یقینا این نگاه‌ها در هیچ جای دنیا قابل دفاع نیست.

سوالی که در ذهن افکار عمومی نقش می‌بندد این است چرا سازمان برنامه و بودجه کشور نباید تلاشی برای افزایش پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها کند و اگر پروژه‌ای در این دولت به ثمر نرسید حداقل اعتبارات لازم در اختیار چنین پروژه‌های مهمی قرار دهد تا در دولت بعد به بهره‌برداری برسد.

پروژه‌هایی که احداث می‌شوند موروثی هیچ مسؤولی نیست بلکه برای نفع آحاد جامعه و پیشرفت هر کشور و استان است و جز مطالبات مردمی است و به همین دلیل مسؤولی که بودجه کشور را در دست دارد باید نگاه‌های جزیره‌ای خود را تغییر دهد و به دنبال پیشرفت کشور خود باشد.

به گزارش فارس، امیدواریم پیگیری‌های این خبرگزاری و مطالبات و خواسته‌های مردمی که به مسؤولان دارند جامه عمل پوشیده شود و مردم خرسند از انتخاب خود نسبت به مسؤولان در پشبرد توسعه استان شوند.

انتهای پیام/۸۶۰۳۵/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان ساری مازندران نوبخت سازمان برنامه و بودجه کشور دانشگاه علوم پزشکی استاندار مازندران بهره برداری پیشرفت فیزیکی پروژه ها پروژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۵۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها

بخش عمده‌ای از مطالبه عمومی مردم بندرعباس با عزم جدی که در دولت سیزدهم دیده می‌شود بالاخره قرار است بعد از سال‌ها وعده ‌وعید نهایتا تا سال آینده به نتیجه برسد و بخش مهمی از فاضلاب شهر جمع‌آوری و مشکلات فعلی به حداقل برسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، فاضلاب یکی از مهم‌ترین مشکلات سالیان اخیر در شهر بندرعباس بود که به ویژه ورود آن به دریا موجی از اعتراضات مردمی و محیط زیستی را در پی داشت. 

بر همین مبنا در دولت گذشته طرح ساماندهی فاضلاب و انتقال پساب به صنایع غرب این شهر آغاز شد در آن دولت البته این طرح به نتیجه نرسید اما با آغاز به کار دولت سیزدهم شاهد پیشرفت چشمگیر این پروژه هستیم. 

استاندار هرمزگان در این رابطه گفت: پروژه فاضلاب یکی از نیازهای اساسی شهر بندرعباس است، این پروژه در ابتدای دولت یک بخش توسعه محدود بود کل قراردادهای منعقد شده آن نهایتا 17 میلیارد تومان بود اما الان به بیش از 3 هزار میلیارد تومان قرارداد رسیده که بخشی قابل توجهی نیز پرداخت شده است. 

وی با تاکید بر اینکه پیشرفت پروژه قابل قبول است و 3 فاز از پروژه به پایان رسیده افزود: سه فاز دوم هم آغاز شده و پیشرفت مناسب و مطابق برنامه دارند یک سری مشکلات هم وجود دارد یکی از مسائل ثبت سفارش و مسائل ارزی است که برای تامین آن از تهران پیگیری خواهیم کرد.

استاندار هرمزگان با اشاره به لزوم پوشش کامل شهر بندرعباس در این طرح اظهار داشت: این پروژه بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد این میزان همه فاضلاب بندرعباس را پوشش نمی‌دهد اما مشکل اساسی را حل می‌کند اما لازم است این پوشش به تمام سایر طرح‌ها از جمله نهضت ملی مسکن و مسکن مهر نیز برسد.

وی با تاکید بر اینکه با برنامه ریزی صورت گرفته و پیش‌بینی آینده شهر بندرعباس این پروژه 15 سال آینده نیاز شهر را پوشش می‌دهد گفت: برنامه داریم تا سال 1404 این پروژه و بخش‌هایی که آغاز شده به پایان برسد فعلا متناسب با برنامه، پروژه در حال انجام است.

استاندار هرمزگان ضمن بازدید از آخرین پیشرفت های فازهای ‌‌شش‌گانه این پروژه بزرگ ضمن برگزاری جلسه با مسئولان طرح، مسائل اصلی و مشکلات مهم پیش‌روی این پروژه را احصا کرد وی در خصوص مسائل دیرینه فاضلاب بندرعباس از جمله ورود فاضلاب برخی محلات به خورها و سپس به دریا و تصمیمات اخذ شده برای حل این مسائل با اشاره به سه مسئله مهم فاضلاب بندرعباس شامل ریختن مستقیم فاضلاب از برخی محلات به خورها، فرسودگی خطوط فاضلاب و شکستگی لوله‌ها و افزودن برخی تأسیسات برای رفع آلودگی فاضلاب گفت: بر همین اساس در جلسه مشترک مصوب شد از 130 کیلومتر بافت لوله و شبکه فرسوده در فاز اول 38 کیلومتر به فوریت آغاز شود. 

وی ادامه داد: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی هم که فاضلابشان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب دیده نشده‌اند با سرعت بیشتری از محل مولد سازی املاک دولت آغاز خواهد شد و تا 18 ماه آینده بخش عمده ای از فاضلابی که به خورها ریخته می‌شود جمع آوری کنیم و نوسازی لوله‌ها را نیز سرعت ببخشیم.  

حال با وجود پیشرفت قابل توجه این پروژه، آیا تاکنون طرح تصفیه فاضلاب و انتقال پساب به صنایع توانسته اثر مثبتی بر فاضلاب این شهر و مسائل محیط زیستی بگذارد؟

شجاعی مدیرعامل شرکت تامین و توسعه زیرساخت خلیج فارس در پاسخ به این سوال با اشاره به اینکه طرح ساماندهی فاضلاب و انتقال پساب با پیشرفت خوبی در حال انجام است گفت: در دو فاکتور مهم توانسته‌ایم فاضلاب شهر بندرعباس را به استانداردهای زیست محیطی برسانیم و سایر شاخصها نیز طی یک ماه آینده مورد ارزیابی از سوی محیط زیست استان قرار خواهد گرفت. 

به گزارش تسنیم، اما آنچه مهم است ذکر این مطلب است که بخش عمده ای از مطالبه عمومی مردم بندرعباس با عزم جدی که در دولت سیزدهم دیده می‌شود بلاخره قرار است بعد از سالها وعده و وعید نهایتا تا سال آینده به نتیجه برسد و بخش مهمی از فاضلاب شهر جمع آوری و مشکلات فعلی به حداقل برسد. 

.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز