Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، گروهی از وکلا، سازمان‌های غیردولتی و نهادهای مذهبی از ۱۳ کشور شکایات رسمی خود را به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد ارائه داده و خواستار اقدام علیه «سوءاستفاده وسیع» دولت فرانسه علیه مسلمانان در بیش از دو دهه اخیر شدند.
 
این ائتلاف یافته‌های خود را روز دوشنبه به نهاد سازمان ملل متحد ارسال کرد و فرانسه را به نقض «حقوق اساسی بر اساس قوانینی که توسط خود پاریس تصویب شده» متهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است که دولت‌های متوالی از سال ۱۹۸۹ «اسلام هراسی ساختاری و تبعیض علیه مسلمانان» را ایجاد کرده اند.
 
به عنوان نمونه ، یورش های «غیرقانونی و خشونت آمیز» اخیر به خانه‌ها و سازمان‌های مسلمانان که برای «ایجاد ارعاب» طراحی شده بودند، طرح امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه علیه آنچه «جدایی طلبی اسلام گرایانه» می‌نامد ، یکی از این اقدامات عنوان شده است. ممنوعیت حجاب در مدارس دولتی در سال ۲۰۰۴ ، ممنوعیت نقاب در فضاهای عمومی و جنبش‌ها در سال ۲۰۱۶ (که بعدا لغو شد) و ممنوعیت استفاده از بورکینی (مایوی اسلامی) برای زنان مسلمان از جمله این موارد بوده است.
 
در این بیانیه همچنین آمده است: قانون ضد تروریسم سال ۲۰۱۷ ، به اسلام هراسی دامن زد ، و ادعا می‌شود که این قانون عمدتاً خانواده‌های مسلمان ، افراد و مراکز اجتماعی را هدف قرار داده است.
 
این گروه از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواست تا به این شکایت رسیدگی کرده و اطمینان حاصل کند که فرانسه اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی را حفظ می کند.
 
این گروه فرانسه را به عدم مقابله با تبعیض سیستمی متهم کرد و از پاریس خواستار «تصویب یا لغو قانون» برای مبارزه با عدم مدارا شود.
 
این ائتلاف ۳۶ عضوی شامل گروه‌های حامیان مانند ابتکار مسلمانان اروپا برای انسجام اجتماعی مستقر در فرانسه است. انجمن مسلمانان انگلستان، دیده‌بان حقوق مسلمانان هلند و شورای روابط اسلامی آمریکایی و مرکز مطالعات اسلام هراسی مستقر در ایالات متحده برخی از نهادهای امضاءکننده این بیانیه بودند.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۵۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلاحیت صدور حکم در شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را نداریم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «نواف سلام» رییس دادگاه بین‌المللی کیفری نتیجه بررسی شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را اعلام کرد.

رییس دادگاه کیفری بین‌المللی بیان کرد: این دادگاه اختیارات و صلاحیت لازم برای اعمال تدابیر موقت در خصوص صادرات سلاح از سوی آلمان به اسراییل را ندارد.

وی تاکید کرد: شرایط برای اعمال تدابیر موقت بر اساس دادخواست نیکاراگوئه مهیا نیست. شرایطی که به دلیل آن، موضوع مطرح شده برای اعمال تدابیر حمایتی موقت کافی نیست.

رییس دادگاه کیفری بین‌المللی افزود: این دادگاه از شرایط زندگی فاجعه‌بار در غزه نگران است. تمامی طرف‌ها ملزم به عدم نقض قوانین مرتبط با نسل‌کشی جمعی هستند.

گفتنی است دوشنبه بیستم فروردین‌ماه گذشته نیکاراگوئه از دیوان بین المللی دادگستری خواست تا با صدور حکمی از آلمان بخواهد ضمن توقف حمایت تسلیحاتی از رژیم صهیونیستی، از تصمیمش مبنی بر توقف کمک مالی به آژانس امدادرسانی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) منصرف شود.

نیکاراگوئه در جلسات دیوان بین المللی کیفری که به مدت دو روز در شهر لاهه هلند برگزار شد، درخواست اتخاذ «تدابیر فوری و اضطراری» را به عنوان بخشی از یک پرونده گسترده‌تر مطرح کرده است که برلین را به نقض کنوانسیون نسل‌کشی و قوانین جنگ در حمایت از رژیم صهیونیستی در تجاوز به نوار غزه متهم می‌کند.

تیم حقوقی نیکاراگوئه در دیوان بین المللی کیفری تاکید کرد که آلمان از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه در نسل‌کشی فلسطینیان ساکن این باریکه مشارکت داشته و قوانین بین‌المللی را نقض کرده است.

کد خبر 6093473

دیگر خبرها

  • شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان پذیرفته نشد
  • صلاحیت صدور حکم در شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را نداریم
  • نمایش زجر به قیمت لایک!
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • بیش از ۱۰ هزار نفر زیر آوارهای غزه مفقود هستند
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!
  • لرستان یکی از استان‌های امن در کشور به شمار می‌آید
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • دانشگاه مشهد صحنه محکومیت خشونت آمریکا علیه حامیان فلسطین
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!