Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@08:34:53 GMT

خوزستان امن است

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۵۸۳۸

آفتاب‌‌نیوز :

سردار سیدمحمد صالحی اظهار کرد: نقش رسانه در ارتقای احساس امنیت و یا کاهش احساس امنیت میان مردم در جامعه یک نقش انکارناپذیر است.

وی افزود: اواخر شهریورماه امسال، شاهد هجمه‌ای سنگین در استان خوزستان و انتشار کلیپ‌هایی در فضای مجازی، علیه امنیت مردم بودیم.

صالحی گفت: با انتشار این کلیپ‌ها در آن بازه زمانی، مردم خوزستان احساس ناامنی می‌کردند در صورتی که در فضای حقیقی و واقعی، چنین مسائلی وجود نداشت و امنیت به صورت کامل برقرار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده انتظامی خوزستان بیان کرد: در آن مقطع هشت کلیپ در فضای مجازی منتشر شد در صورتی که تنها سه کلیپ از این تعداد، مربوط به استان خوزستان بود و باقی کلیپ‌ها اصلا در درون استان رخ نداده بودند.

وی تصریح کرد: در زمان انتشار کلیپ‌ها، از آن سه کلیپ مربوط به خوزستان نیز دو مورد کشف شده بود و تنها یک مورد بود که در دست اقدام بود و به سرعت نیز کشف شد. پنج کلیپ دیگر نیز اصلا مربوط به خوزستان نبودند.‌

صالحی افزود: با اقداماتی که در این زمینه هم در فضای مجازی و رسانه و هم در فضای حقیقی انجام شد، فضای ملتهب جامعه تا حدودی فروکش کرد و احساس ناامنی میان مردم کم شد و شاهد بازگشت امنیت روانی و احساس امنیت میان مردم بودیم.

وی گفت: با آغاز کار به عنوان فرمانده انتظامی خوزستان، در حوزه اقدامات سخت و نرم کارهای بسیاری در استان انجام شده است.

فرمانده انتظامی خوزستان تصریح کرد: مردم با دیدن حضور فیزیکی مامور است که احساس امنیت می‌کنند، از این رو در سراسر استان خوزستان همه نیروهای انتظامی را پای کار آورده‌ایم تا مردم این نیروها را ببینند و احساس امنیت کنند.

وی گفت: پلیس، زنده و پویا مشغول کار و خدمت‌رسانی به مردم است اما آنچه در فضای مجازی به تصویر کشیده می‌شود چیز دیگری است بنابراین برای همه نیروهای انتظامی استان خوزستان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز برنامه‌هایی تدوین شده است تا با حضور در خیابان‌ها و معابر، مقابل دیدگان مردم باشند و احساس امنیت را به جامعه تزریق کنند.

صالحی افزود: با توجه به انتشار کلیپ‌هایی در فضای مجازی، امنیت مردم نه در فضای حقیقی بلکه در فضای روانی آن‌ها دچار خدشه شده بود بنابراین تصمیم گرفتیم گشت‌های واحدهای عملیاتی و حضور نیروهای انتظامی در سراسر استان خوزستان را افزایش دهیم تا این آرامش روانی و احساس امنیت را به مردم بازگردانیم.

وی تصریح کرد: کشفیات مواد مخدر در خوزستان از ابتدای امسال تاکنون نزدیک به ۱۰ تن بوده است و این کشفیات حاصل تلاش شبانه‌روزی پلیس مبارزه با مواد مخدر است اما وقتی این گزارش به مردم داده می‌شود شاید چندان آن را نپذیرند زیرا وقتی مردم در محل زندگی خود یک معتاد متجاهر می‌بینند، به امنیت روانی آن‌ها خدشه وارد می‌شود و این معتادان متجاهر باید از خیابان‌ها پاک شوند.

صالحی گفت: کمپ ماده ۱۵ وجود دارد که فرد معتاد با هزینه شخصی خود به آن مراجعه و نسبت به ترک اقدام می‌کند. یک نوع کمپ با عنوان کمپ ماده ۱۶ نیز وجود دارد که دولتی است و معتادان متجاهر را جمع‌آوری می کند.

وی افزود: در مدت یک هفته می‌توان همه معتادان متجاهر سطح استان خوزستان را جمع‌آوری کرد تا چهره شهرها عوض شود و امنیت را به شهرها بازگرداند.

فرمانده انتظامی خوزستان بیان کرد: بنابراین تلاش شد که کمپ ماده ۱۶ در خوزستان برپا شود و این کار نیز با همکاری عزیزان سپاه خوزستان اجرایی شد البته مشکلات زیرساختی در این زمینه وجود دارد که اگر برطرف شوند این معضل را می‌شود به نتایج مطلوبی رساند.

وی گفت: یکی دیگر از آثار جمع‌آوری معتادان متجاهر، از بین رفتن سرقت‌های خرد است که در سطح شهرها شاهد آن هستیم. سرقت‌های پمپ‌های آب در خوزستان و دزدی زاپاس یا ضبط خودرو از جمله سرقت‌های خردی هستند که عمدتا توسط معتادان متجاهر انجام می‌شوند که با جمع‌آوری آن‌ها می‌توان به کاهش این نوع سرقت‌ها کمک کرد.

صالحی بیان کرد: سامانه ۱۹۷، سامانه‌ای برای ارتباط مستقیم پلیس با مردم است و مردم می‌توانند با استفاده از این سامانه، با پلیس در ارتباط باشند. در شرایط پیش از شیوع کرونا، ارتباط مستقیم با مردم برقرار می‌شد اما اکنون به دلیل شیوع کرونا، مردم می‌توانند با تماس با این سامانه مشکلات خود را مطرح کنند و با تلاش مسئولان پلیس، نسبت به حل مشکلات اقدام خواهد شد.

وی با اشاره به سنت غلط تیراندازی در خوزستان افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۴ هزار و ۴۲۱ قبضه سلاح در استان خوزستان کشف شده است و استفاده غیرمجاز سلاح در خوزستان را شاهد هستیم که باید در این زمینه فرهنگ‌سازی شود تا میزان استفاده از سلاح در خوزستان کاهش یابد.

صالحی در خصوص فاصله میان احساس امنیت و آنچه در واقعیت، امنیت جامعه است، گفت: وقتی در ساعت‌های مختلف شبانه‌روز در شهر تردد داشته باشید، مشاهده می‌کنید که زن و کودک و پیر و جوان بدون هیچ مشکل و دغدغه‌ای در حال انجام کار خود هستند که نشان‌دهنده امنیت و احساس آرامش بین شهروندان خوزستانی است.

فرمانده انتظامی خوزستان گفت: فضای خوزستان، فضایی امن است و آنچه مردم در فضای مجازی می‌بینند و اغلب در سایر استان‌ها اتفاق می‌افتد باعث التهاب در جامعه و مردم خوزستان نیز می‌شود اما باید گفت که امنیت در فضای خوزستان با سایر استان‌ها قابل مقایسه نیست.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: استان خوزستان پلیس فرمانده انتظامی خوزستان معتادان متجاهر استان خوزستان فضای مجازی احساس امنیت جمع آوری سرقت ها کلیپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۵۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند

به گزارش صدای ایران از ایرنا از حوزه علمیه خراسان، آیت‌الله سیداحمد حسینی خراسانی روز شنبه در مراسم اقامه عزای امام جعفرصادق (ع) در مدرسه علمیه آیت‌الله خویی (ره) مشهد افزود: حوزه‌های علمیه در مقابل اهداف دشمن رسالت سنگینی دارند و باید برای دفاع از ذخایر شیعی تدابیر هوشمندانه‌ای داشته باشد.

وی گفت: حوزه باید عالم به زمان خود و فرهنگ‌های رایج روزگارش باشد و از سیاست و سیاست مداران زمان با خبر و دنیای خودش را بشناسد و از آنچه که در غرب، مراکز نظامی، اماکن صنعتی و نظام بانکداری اطلاع جامع داشته باشد.

عضو مجلس خبرگان ادامه داد: حوزه علمیه علاوه بر عالم بودن و نگهبانی از ارزش‌های دینی، و صیانت از عزت، شرف و استقلال ملت باید اهل عمل باشد، چرا که اگر از پیشرفته‌ترین فنون و مهارت‌ها در عرصه‌های مختلف دانش برخوردار باشد، اما اهل عمل نباشد در انجام رسالتش موفق نخواهد شد.

وی افزود: حوزه با مردم و در میان مردم باشد، چرا که اگر حوزه به عنوان علامه دهر روزگار خود شناخته شود، اما از مردم بریده و جدا باشد، دیگر نمی‌تواند نگهبان ایمان، عقیده، فرهنگ، اخلاق، ادب و حجاب و عفاف ملت باقی بماند.

آیت الله حسینی خراسانی گفت: حوزه‌های علمیه و روحانیت مایه چشم روشنی رهبر معظم انقلاب هستند.

وی همچنین با اشاره به عملیات وعده صادق گفت: نظام جمهوری اسلامی به فرماندهی فرمانده کل قوا و فقیهی از مکتب امام صادق (ع) توانست مراکز حساس اسرائیل را هدف قرار دهد و گنبد آهنین این رژیم منحوس را در هم کوبد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه مردم پشتوانه حوزه‌های علمیه هستند، یکی از دلایل پایداری روحانیت را، حمایت ملت خواند و افزود: حوزه‌های علمیه با همه زهد، تقوا و دیانت بدون حمایت مردم اعتبار ندارند.

وی به وضعیت معیشت طلاب و روحانیت اشاره و بیان کرد: اگر معیشت سامان نگیرد، از هر قشر و ملتی که نیز باشند، دچار آسیب خواهند شد، البته با قناعت، زهد و مجاهدت می‌شود شرایط زندگی را مدیریت کرد، اما باید مشکل معیشت به صورت اساسی حل شود.

دیگر خبرها

  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • حجازی: هوادار واقعی استقلال کاری به نتیجه ندارد
  • زمانی که پرچم کشورم را میان تماشاگران می‌بینم، بسیار افتخار می‌کنم
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • ماجرای کلیپ جنجالی یک عروس ۱۴ساله
  • برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • نشانه های انسان با کرامت و کریم چیست؟
  • کلیپ| ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!