Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از کیش : صنعت گردشگری از جمله نخستین مشاغلی است که با وقوع کرونا بیشترین آسیب را دید و کسب و کارهای مرتبط با گردشگری، اوقات فراغت، هوانوردی و ... بیشترین ضرر را کردند. در ابتدای شیوع ویروس کرونا و در بازه زمانی اسفند سال ۹۸ تا اردیبهشت سال ۹۹ مجموعه های گردشگری جزیره کیش با تعطیلی اجباری شرایط بسیار سختی را تحمل کردند، همان زمان بود که معاون گردشگری کیش وعده داد با توجه به نقش محوری گردشگری در رونق اقتصادی، با مدیریت پویا و هدفمند سازمان منطقه آزاد کیش، در ایجاد تعادل میان بحران کرونا و معیشت، شاهد افزایش رونق گردشگری در این منطقه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رونق گردشگری جزیره کیش با کنترل همزمان شیوع بیماری کرونا و نظارت های سختگیرانه سازمان منطقه آزاد

با گذشت بیش از ۶ ماه از آن تاریخ و درآستانه یک سالگی شیوع ویروس کرونا در دنیا، شاهد رونق مجدد گردشگری با حفظ بهداشت و کنترل کامل کووید-۱۹ در جزیره کیش هستیم . ضریب اشغال بالای هتل ها و برقراری بیش از ۸۰ پرواز روزانه به جزیره کیش در حالی صورت گرفته است که این جزیره از جمله کم خطر ترین شهرهای کشور از نظر تقسیم بندی کرونایی بوده و در وضعیت آبی قرار دارد.

 محدودیت های اعمال شده از سوی ستاد اقدامات پیشگیرانه کرونا جزیره کیش، ممنوعیت فروش بلیط هواپیما به بیماران کرونایی، غربالگری بیش از ۱۱ هزار نفر از شروع پاندمی کرونا در این جزیره و همچنین سخت گیری های سازمان منطقه آزاد دراجرای پروتکل های بهداشتی باعث شده است که این جزیره به مکانی قابل اطمینان برای گردشگران تبدیل شود و در رنگ‌بندی رسمی شهرستانهای کشور برطبق گزارش وزارت بهداشت در وضعیت آبی رنگ (کم خطر) قرار گیرد. با توجه به ورود چشم گیر مسافران در روزهای اخیر به کیش نیز شاهد اعمال ممنوعیت ورود خودروهای مسافری به جزیره بوده ایم که نشان از تداوم نظارت‌های سختگیرانه از سمت سازمان منطقه آزاد کیش دارد.

راه اندازی مجدد هتل‌ها پس از ایمن‌سازی و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی

مسیح الله صفا رئیس جامعه هتلداران کیش با قدردانی از فعالان حوزه گردشگری و همچنین تشکر ویژه از کارکنان مرکز بهداشت و سلامت جزیره و بیمارستان برای فعالیت های پیشگیرانه در زمینه جلوگیری از شیوع ویروس کرونا گفت: اسفند سال گذشته که ویروس کوووید ۱۹ در سرتاسر دنیا شیوع پیدا کرد، تمامی فعالیت های گردشگری جزیره کیش به ویژه پذیرش مسافران در هتل ها به طور کامل متوقف شد.

در بازه زمانی تیر تا شهریور امسال به دلیل عدم آگاهی کافی و کم توجهی کارکنان هتل ها، خدمه و ساکنان در رعایت اصولی قوانین بهداشتی، مجبور به جلوگیری از فعالیت ها شدیم که این امر موجب کاهش ورود مسافر شد.

خوشبختانه با کنترل و نظارت مجدانه مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش، مرکز بهداشت و بخش خصوصی، همچنین اهتمام جدی برای رعایت قوانین بهداشتی شرایط به گونه ای شد که از آذر تا کنون ضریب اشغال هتل ها بسیار بالا بوده است که این مهم نتیجه تلاش ها و زحمات سازمان و همه نهادها، ارگان ها، مسئولان و کارکنان هتل ها می باشد.

46

کد خبر 1477627

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد سازمان منطقه آزاد کیش جزیره کیش هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۶۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم

ایسنا/هرمزگان نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور با هدف هوشمندسازی مدیریت بحران در محوطه بیمارستان جی جیان جزیره قشم جانمایی شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در جزیره قشم گفت: این طرح در اجرای دستور رئیس جمهور در مسیر هوشمندسازی دستگاه‌هاست.

محمد حسن نامی افزود: با هوشمندسازی فرآیندها و زیرساخت‌های مدیریت بحران به دنبال این هستیم که کمترین تلفات انسانی و حادثه دیده را در اثر وقوع حوادث طبیعی و در زمان بحران‌ها داشته باشیم.

معاون اجرایی مرکز لرزه نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران هم گفت: با راه اندازی نخستین ایستگاه لرزه نگاری قشم، هوشمندسازی زیرساخت‌های مدیریت بحران در استان هرمزگان و جزیره قشم اجرایی می‌شود.

بهزاد پورمحمد افزود: تجهیزات دائمی لرزه نگاری پیش رفته با استانداردهای روز دنیا با توجه به اهمیت استراتژیک جزیره جهانی قشم در شش ماه آینده نصب و راه اندازی می‌شود.

وی گفت: برای تجهیز این ایستگاه سی میلیارد ریال هزینه شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم هم در این مراسم گفت: سالانه بیش از ۴ میلیون گردشگر وارد جزیره قشم می‌شوند و میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری از سوی فعالان اقتصادی در این منطقه آزاد انجام می‌شود که با ارتقای مسائل ایمنی می‌توانیم قشم را به یک جزیره پیشرفته و نوآور در کشور تبدیل کنیم.

پیغامی افزود: ایجاد ایستگاه لرزه نگاری قشم که جنوبی‌ترین نقطه برخورد دو پهنه حجاز و ایران به لحاظ زمین شناختی است کمک شایانی به پایش مسائل و مخاطرات منطقه، هرمزگان و کل کشور می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • حل مشکل پنجاه ساله «اسناد رفسنجان قشم»
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد