Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اکبر فتحی روز سه شنبه در جلسه شورای معاونان با محوریت صدور مجوز بسته بندی حبوبات و سایر محصولات مشابه، افزود: جهت جلوگیری از سوء استفاده از مجوزهای تایید شده برای بسته بندی محصولات، باید این مجوزها با هماهنگی و برنامه ریزی صادر شود و میزان تولیدات، موقعیت جغرافیایی و سایر شرایط مدنظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حوزه برنامه ریزی و امور اقتصادی برای فعالیت های آتی اظهار کرد: مجوزهای فرآوری برای واحدهای تولیدی اعم از تولیدات دامی و تولیدات گیاهی باید با هماهنگی و تحلیل درست حوزه های مرتبط و حوزه صنایع تبدیلی صادر شود.

رییس جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به پراکنش صنایع فرآوری محصولات،  گفت: تمرکز صنایع در حاشیه شهرهای بزرگ از تولید فاصله گرفته و باعث ایجاد گله مندی و کاهش بازدهی شده است.

فتحی به برنامه ریزی برای کنترل و مدیریت صنایع فرآوری محصولات غالب آذربایجان شرقی در پیک تولید محصولاتی مثل سیب، انگور، گوجه فرنگی اشاره کرد و گفت: باید پراکنش صنایع فرآوری استان در محصولات اشاره شده بررسی شود و رویکردهایی برای فرآوری محصولات در سایر واحدهای فرآوری و کارخانجات در استان تعیین شود که با کمک تعاونی روستایی استان امکان پذیر است.

وی همچنین به موضوع قرنطینه نباتی اشاره کرد و گفت: اخیراً موضوع ورود بخش خصوصی به قرنطینه نباتی مطرح شده که با توجه به حاکمیتی بودن وظایف، گزارشی توسط معاونت بهبود تولیدات گیاهی از روند صدور مجوز قرنطینه نباتی و موضوعات دیگر مرتبط باید ارائه و تصمیم گیری نهائی برای آن به عمل آید.

فتحی با بیان اینکه معاونت ها و مدیریت های ذیربط سازمان نباید نسبت به مشکلات تولید کنندگان و فعالان بخش کشاورزی بی تفاوت باشند، ادامه داد: موظف هستیم تا پایان در کنار تولیدکننده باشیم و برای حل مشکلات اجتماعی نیز راه کار اتخاذ کنیم.

وی به استفاده از ظرفیت تشکل های جهاد کشاورزی تاکید کرد و گفت: استفاده از سامانه ها در تامین نهاده های دامی و گیاهی وظایف تشکل ها و اتحادیه ها را تا حدودی کاهش داده و باید از ظرفیت این تشکل ها براساس وضعیت فعلی جامعه و با استفاده از روش های نوین بهره برد.

رییس جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی همچنین به موفقیت سازمان در تنظیم بازار قیمت مرغ اشاره کرد و گفت: ورود به موقع، مدیریت و کنترل قیمت مرغ در استان نشان داد که باوجود برخی مخالفت ها، تولیدکننده با ضرر مواجه نشده و مصرف کننده نیز مرغ را با قیمت مصوب تهیه کرد.

فتحی بر کنترل قیمت تخم مرغ در استان نیز تاکید کرد و گفت: قیمت تخم مرغ در درب مرغداری ۱۴ هزار و ۷۰۰ تومان و در فروشگاه ها ۱۷ هزار ۵۰۰ تومان تعیین شده است و مدیران شهرستان مسوول حسن اجرای دستورالعمل های ابلاغی هستند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی دام و طيور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی دام و طيور وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی دام و طيور اخبار کنکور آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • تقویت زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی مازندران
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد