Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-05@02:09:00 GMT

سهم فیلم‌های استراتژیک در «فجر ۳۹»

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۷۵۴۰

سهم فیلم‌های استراتژیک در «فجر ۳۹»

ابراهیم اصغری تهیه‌کننده سینما که با فیلم سینمایی «تک تیرانداز» در جشنواره سی‌ونهم فجر حضور دارد، بیان کرد که در این دوره از جشنواره باید سهم فیلم‌های استراتژیک در نظر گرفته شود.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ابراهیم اصغری تهیه‌کننده فیلم سینمایی «تک تیرانداز» به کارگردانی علی غفاری که از آثار واجد شرایط سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است، گفت: به نظرم نباید شرایط نمایش فیلم‌ها در جشنواره فیلم فجر به شکل عمومی و معمولی باشد، ولی اینکه شکل برگزاری جشنواره هم متفاوت است احساس می‌کنم اینکه تنها هیات داوران به تماشای فیلم‌ها می‌نشینند ارتباطی به بحث کرونا ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اصغری افزود: درواقع مسئولان جشنواره می‌خواهند تجربه جدیدی در این حوزه داشته باشند این اتفاق هم بر اساس شرایطی که به وجود آمده قرار است رخ دهد. با توجه به اینکه چنین تجربه‌ای را نداشتیم امیدوارم تجربه خوبی رقم بخورد. در سال‌های پیش همیشه ابتدا هیات انتخاب فیلم‌ها را می‌دیدند و فیلم‌های انتخاب شده فرصت دیده شدن توسط هیات داوران و مردم را پیدا می‌کردند، اما امسال این اتفاق نمی‌افتد و به نوعی هیات انتخاب و داوران یکی هستند این موضوع کمی شرایط آماده سازی فیلم‌ها را هم دچار مشکل کرده است.

وی با بیان اینکه ما در یک سردرگمی قرار داریم، توضیح داد: فیلمسازان هر ساله می‌توانستند آثار خود را تا ۱۰ بهمن ماه آماده کنند، اما با توجه به اینکه امسال هیات داوران کار قضاوت را زودتر آغاز کردند، فیلمسازان هم باید فیلمی کاملاً آمده شده تحویل می‌دادند به همین ترتیب اگر بخش فنی آثار آماده نباشد در این داوری عدالت درباره آن‌ها رعایت نمی‌شود. از همه مهم‌تر اینکه در چند ماه ابتدایی امسال این مساله که جشنواره برگزار شود یا نه در هاله‌ای از ابهام قرار داشت که مسئولان به یکباره تصمیم گرفتند این جشنواره را برگزار کنند از همین رو فشار مضاعفی روی برخی از سازندگان وارد شد تا بتوانند فیلم‌هایشان را به این رویداد برسانند به هر حال فیلمسازان و سینماگران مایلند که آثارشان در جشنواره حضور داشته باشد، جشنواره فیلم فجر مهمترین ویترین جشنواره‌های کشور و جشن‌های انقلاب است به همین دلیل هر کس اصرار دارد در این جشن حضور داشته باشد و این جشن باید هرچه باشکوه‌تر برگزار شود. همانطور که گفتم این شکل برگزاری جشنواره، یک تجربه جدید است، برخی فیلم‌ها نیاز به فرصت بیشتری دارند تا مراحل آماده سازی آن‌ها انجام شود و هیات داوران بتوانند فیلم‌ها را با کیفیت خوب ببینند.

اصغری بیان کرد: هر ساله یکی از مشکلات سینمای ایران هیات انتخاب‌ها بودند، چون آن‌ها گاهی فیلم‌ها را شتابزده انتخاب می‌کردند، گاهی بر اساساً ملاحظات و ارتباطاتی دست به انتخاب می‌زدند که در این میان برخی فیلم‌ها حذف می‌شدند به همین ترتیب وقتی فیلم‌های جشنواره را می‌دیدیم تعجب می‌کردیم برای مثال سال گذشته پنجاه درصد از فیلم‌های انتخاب شده به گونه‌ای بودند که نمی‌شد آن‌ها را در مدیوم سینما قرار داد و در حد و شان سینمای ایران نبودند در مقابل برخی از فیلم‌ها انتخاب نشده بودند که اتفاقاً بهتر بودند این نشانه ضعف هیات‌های انتخاب در سال‌های گذشته بود. امیدوارم این ضعف امسال به حداقل برسد.

این تهیه کننده در پایان گفت: قطعاً هیات داوران باید به شرایط کشور توجه کنند از آنجا که جشنواره فیلم فجر به انقلاب منسوب است و یک جشن ملی محسوب می‌شود باید بیشتر به فیلم‌هایی که در این حوزه ساخته شده‌اند مورد توجه قرار بگیرد نه اینکه هیات داوران بخواهند پارتی بازی کنند پس فیلم‌ها باید منصفانه داوری شوند، ولی وظیفه حکم می‌کند هیات داوران به فیلم‌هایی توجه کنند که در این شرایط سخت با نگاهی به مسایل استراتژیک و منافع ملی کشور تولید شده‌اند. منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سینما و تئاتر فیلم های سینمایی جشنواره فیلم فجر هیات داوران فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۷۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه استراتژیک «میرون»

شبکه الجزیره گزارش داد که منطقه «جبل الجرمق» در شمال سرزمین‌های اشغالی که پایگاه استراتژیک میرون نیز در آن واقع شده است، آماج حملات موشکی حزب الله لبنان قرار گرفت.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز در این باره اعلام کرد که ۱۰ موشک از خاک لبنان به سمت پایگاه میرون پرتاب شده است.

منابع رسانه‌ای همچنین تصاویری را از لحظه اصابت موشک‌های حزب‌الله به جبل الجرمق منتشر کرده‌اند.

پایگاه میرون پیش از این نیز چند بار هدف حملات حزب‌الله لبنان قرار گرفته بود.

 با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای درگیر کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است. در این باره رسانه‌های صهیونیستی نیز بار‌ها اعتراف کرده‌اند که حزب‌الله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین همچنان دست برتر را دارد و ارتش اسرائیل در این منطقه به دام افتاده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • انتخاب جنجالی برای داوران پرسپولیس و استقلال در هفته ۲۶ لیگ برتر فوتبال؛ چراغ سبز به بلوا
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند + اسامی و عکس ها
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه استراتژیک «میرون»
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد