Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین پژمان امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در داراب اظهار داشت: تیم اعزامی از وزارت جهاد کشاورزی، طی روزهای شنبه و یکشنبه در بخش‌های فورگ و فسارود داراب مستقر شدند و به بردآورد خسارات پرداختند.

وی با بیان اینکه باغات این دو منطقه از ۱۰ تا ۸۰ درصد دچار خسارت شده است، افزود: مقرر شد از ۷۲ تا ۹۶ ساعت آینده، خسارات به شکل دقیق‌تری بررسی و مشخص شود چقدر به درخت و چه میزان به میوه‌ها آسیب رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس بیان کرد: وضعیت کشاورزانی که محصولات آنها بیمه است، توسط کارشناسان بررسی میزان خسارات تعیین می‌شود همچنین کشاورزانی که بیمه نبوده‌اند، وضعیت آنها به وزارت جهاد کشاورزی ارسال شده که در صورت امکان پرداخت تسهیلات، وام بلاعوض به آنها ارائه شود تا برای نوسازی باغ خود اقدام کنند.

 وی با تصریح اینکه مشکل سرمازدگی در شهرستان داراب طی ۶۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده است، گفت: مرکبات از گونه‌های لیمو، پرتقال، نارنگی و حتی نارنج که گونه مقاوم به سرما است، در این سرمازدگی دچار آسیب جدی شده است.

پژمان تغییرات اقلیمی را عامل آسیب مقطعی به محصولات کشاورزی و باغات برشمرد و راه حل آن را استفاده از سایه‌بان یا سیستم گرمایشی عنوان کرد.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی با کاهش و افزایش دما، محصولات باغی تابستان‌ها  رو به زوال می‌روند و در زمستان‌ها دچار سرمازدگی می‌شوند بنابراین در این شرایط باید به سمت استفاده از سایه‌بان برویم.

وی اضافه کرد: البته هزینه تامین سایه‌بان بالا است و به ازای وسعت هر یک هکتار زمین، هزینه‌ای معادل یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تا یک میلیارد و نیم برآورد می‌شود.

پژمات به کشاورزان خسارت دیده توصیه کرد که در شرایط کنونی علف‌های هرز را پاکسازی نکنند و پس از آن با تغذیه مناسب جهت افزایش مقاومت گیاه به وسیله اسید آمینه و پتاس، باغات خود را تقویت نمایند.

گفتنی است؛ بازدید تیم مدیریت بحران وزارت جهاد کشاورزی با حضور مدیرکل مدیریت بحران وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل مناطق گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی،  نماینده مردم داراب و زرین دشت، فرماندار ویژه داراب، مدیر باغبانی و مدیر بحران سازمان جهاد کشاورزی فارس و مسئولان محلی در دو بخش فسارود و فورگ انجام شده است.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزان حسین پژمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس خسارت بیمه وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۷۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است

به گزارش قدس آنلاین، « محمد علی نیکبخت » در گردهمایی مدیران بازرسی ؛ ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان های ملی و استانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: استفاده از ظرفیت بازرسی و نظارت مردمی گامی مهم به سوی شفافیت و حرکت به سوی بهره وری است.

وزیر جهاد کشاورزی، تولید صادرات محور و عامل فراوانی در داخل کشور را بستر ساز راهبرد « کشاورزی اقتصادی » دانست و اظهارداشت: تحقق این راهبرد به حاکمیت کشاورزی برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار منجر می شود.

نیکبخت با یادآوری اینکه تامین امنیت غذایی پایدار مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی و بنابراین رسالت اصلی وزارت جهاد کشاورزی است گفت: حفظ و تداوم این راهبرد نیازمند هماهنگی و پایش دقیق همه ارکان مدیریت کلان این وزارتخانه است.

وزیر جهاد کشاورزی شرایط اقلیمی و چهار فصل را « موهبت بزرگ سرزمینی » ایران دانست و با تاکید بر اینکه در تولید محصولات اساسی هیچ محدودیتی نداریم تصریح کرد: این ویژگی عامل تعیین کننده در کاهش نوسان تولید و قیمت محصولات در سراسر سال است.

وی به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به « جهش تولید با مشارکت مردم » اشاره کرد و گفت: جهش تولید و تحول در کشاورزی و دست یافتن به اهداف کلان در این حوزه با مشارکت مردم و حضور بخش خصوصی محقق می شود.

نیکبخت افزود: ایران می تواند صادر کننده پایدار برخی محصولات کشاورزی باشد مشروط به اینکه به مردم و تشکل ها فرصت و نقش دهیم و موانع و محدودیت ها را رفع و اجرای سیاست ها تسهیل شود.

نقش آفرینی مردم در افزایش تولیدات کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه برای حفظ منابع پایدار و زیرساخت ها باید به آبخیزداری؛ آبخوان داری و طرح های کوچک زود بازده باید اولویت بدهیم اظهارداشت: اگرچه دانش و مهندسی اجرای طرح ها و زیرساخت ها در کشور بومی شده و توسط کارشناسان داخلی انجام می‌شود اما مشارکت مردم برای اجرا، نگهداری، افزایش بهره وری و جبران عقب ماندگی ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی یکی دیگر از اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی را « سرمایه‌گذاری در شیلات » دانست و خاطرنشان کرد : صید و صیادی و آبزی پروری بخصوص پرورش ماهی در قفس با توجه به سواحل طولانی و منابع آبی ویژه پرورش ماهی سردابی و گرمابی بدون نیاز به تغییر کاربری امکان پذیر است.

نیکبخت از تعداد زیاد متقاضیان به عنوان ویژگی و ظرفیت بخش تولیدات گلخانه ای یاد کرد و گفت: گره خوردن تولید با کارآفرینان کشاورز ؛ صنعت کشاورزی را در مسیر رشد و گسترش قرار می دهد.

برداشت کلزا در مناطق گرمسیری در دستور کار است

وزیر جهاد کشاورزی به « برداشت کلزا در مناطق گرمسیری برای نخستین بار » اشاره کرد و افزود: برای حمایت از تولید داخلی ؛ کارخانه ها و وارد کنندگان دانه های روغنی و روغن خام برای ثبت سفارش و واردات به خرید دانه های روغنی تولید داخل ملزم شده اند.

وی اضافه کرد: این شرایط برای واردات برنج و چای هم حاکم است و واردات در صورت خرید محصول کشاورز مجوز دریافت می کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران
  • پلمب ۱۰ داروخانه گیاه پزشکی متخلف در داراب
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل