Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حمل و نقل شهرداری تهران از لزوم پایش و نظارت بر نقش و عملکرد دستگاه های مربوطه در اجرای قانون هوای پاک خبر داد.

به گزارش ایسنا، مناف هاشمی صبح امروز در مراسم تجلیل از سفیران هوای پاک با بیان این که این روزها نقش افکار عمومی و رسانه ها در بیان مطالبات از همیشه پر رنگتر است گفت: اتفاقات اخیری که در حوزه حمل و نقل افتاده از جمله ورود کمیسیون اصل ۹۰ به مسئله قانون هوای پاک و ورود دادستانی به آلودگی هوا نشان دهنده نقش پر رنگ افکار عمومی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که در حوزه اجرای قانون هوای پاک نقش دستگاه ها و وزارت خانه ها کاملا مشخص است گقت: همه این ۱۸ دستگاه در اجرای قانون هوای پاک نقش دارند اما اگر پایش و نظارتی نباشد کسی مباحث را دنبال نمی کند چرا که بار مالی دارد.

وی با بیان این که امسال با مصاحبه ها و سخنرانی های انجام شده شاهد آن هستیم که برای اولین بار در بودجه کل کشور اتفاقات خوبی رخ می دهد گفت: یارانه اتوبوس ۲۵۰ میلیارد تومان بود اما امسال قرار است هزار میلیارد تومان شود یا  می دانید که ده سال است دولت اتوبوسی نداده اما حالا قرار است که اعتباراتی در این زمینه در نظر گرفته شود.

هاشمی با بیان این که در حوزه مترو نتوانستیم منابعی خوبی داشته باشیم و تنها پول ما اوراق مشارکت سالهای ۹۷ تا ۹۹ بود گفت: می بنیید که اعتبار این اوراق حدود دو هزار میلیارد تومان می شودکه  می توانیم ۱۲ ایستگاه مترو که پاک ترین مدل حمل و نقلی است را افتتاح کنیم.

وی با بیان این که صبح امروز شهردار تهران تاکید کردندکه باید برای وصول اوراق سال ۹۹-۱۴۰۰ از  کمک رسانه ها استفاده شود گفت: با کمک رسانه ها بود که توانستیم سهم ۷۵۰ میلیارد تومانی دولت از محل اوراق مشارکت را وصول کنیم.

هاشمی با بیان این که قرارداد ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس منعقد شده و یک قرارداد دیگر نیز تا پایان سال امضا می شود اظهار کرد: سهم ما ۵۰۰ میلیارد تومان بود و اگر دولت به ما کمک می کرد می توانسیتم بیش از هزار میلیارد تومان اتوبوس تولید داخل داشته باشیم.

معاون شهرداری تهران با بیان این که عزم ما برای کاهش آلودگی هوا با توسعه  حمل و نقل عمومی جزم است و ریل گذاری امید بخشی در این زمینه داریم گفت: خرید ۵ هزار  دستگاه اتوبوس با کمک دولت در دستور کار قرار دارد و شهردار تهران دستور دادند که ۲۰ درصد این اتوبوسها برقی باشد و می بنید که در حوزه موتورهای برقی و نوسازی تاکسی نیز برنامه های جامعی داریم که البته یک روزه جواب نمی دهد و برنامه بلند مدت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلودگی هوا اتوبوس شهرداري تهران اجرای قانون هوای پاک میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۸۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان از پایش مستمر کیفیت آب و پساب این استان در ۲۴ آزمایشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، یاسر اکبریان، صبح امروز، دوشنبه، با اشاره به عملکرد مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آب‌وفاضلاب  لرستان در سال 1402، گفت: پایش مستمر کیفیت آب و پساب در 24 آزمایشگاه انجام می‌شود.

او اضافه کرد: 759 هزار و 906 آزمون کلرسنجی، 956 هزار و 577 آزمون کدورت‌سنجی، 22 هزار و 688 آزمون باکتریولوژی و 437 آزمون فیزیکوشیمیایی سال گذشته در بخش‌های شهری و روستایی لرستان برگزار شد.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان عنوان کرد: پیاده‌سازی و اجرای برنامه ایمنی آب مطابق برنامه وزارت بهداشت و شرکت مهندسی آب‌وفاضلاب کشور در پنج شهر و سه روستا از دیگر اقدامات این شرکت است.

اکبریان پیاده‌سازی و استقرار استاندارد 17025 در سطح دو آزمایشگاه پایش کیفیت آب و اجرای کالیبراسیون سالیانه تجهیزات آزمایشگاهی در 24 آزمایشگاه موجود را از دیگر اقدامات انجام‌شده مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آبفای لرستان برشمرد.

به‌گفته او شرکت آب‌وفاضلاب لرستان شرکت برتر در مطلوبیت آزمایش‌های کنترل کیفیت آب بر اساس راستی‌آزمایی نتایج کیفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان برگزاری اولین دوره آزمون مقایسات نمونه‌برداری آزمایشگاهی و بین‌آزمایشگاهی آب را از دیگر اقدامات انجام‌شده توسط مرکز پایش و نظارت بر کیفیت این شرکت بیان کرد.

اکبریان گفت: نمونه‌برداری از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب تحت‌برنامه GPS و آزمایش مستمر پارامترهای کیفی آب و پساب در 35 شهر و 1650 روستا را در سال گذشته انجام داده‌ایم.

او اعلام کرد: مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آبفای لرستان توزیع 1600تن ماده گندزدای آب ژاول، 6 تن پرکلرین و 3 تن گاز کلر را در 530 سامانه گندزدایی شهری و روستایی انجام داده‌است.

انتهای پیام/645+

دیگر خبرها

  • هوای رباط کریم تقریبا سالم است/خرابی دستگاه پایش آلودگی هوا
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران