Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: خانواده ها نباید غافل از آسیب های فضای مجازی که در کمین دانش آموزان است باشند، ارتقای سواد رسانه ای امروز از نیازمندی های همه ماست و باید به فرزندانمان کمک کنیم تا در دام تله های این فضا نیفتند، اعتیاد اینترنتی پیدا نکنند و آسیب نبینند.

"احمد اسکندری نسب" در ارتباطی مجازی با دانش آموزان و معلمان استان کرمان در بستر شبکه شاد با قدردانی از همه اولیاء که در فرآیند مهم یادگیری -یاددهی اثرگذار و دلسوز هستند، اظهار کرد: همکاری و هم افزایی والدین سبب اجرای بهتر مسئولیت خطیر تعلیم و تربیت و ارتقای بهره وری در آموزش و پرورش می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش مهم نهاد انجمن اولیا و مربیان گفت: ارتباط موثر و باکیفیت  بین والدین و مدرسه سبب اثربخشی بیشتر در تربیت و تقویت جریان یاددهی - یادگیری و زمینه ساز تحولاتی مهمی در رشد و آگاهی جامعه می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: ارتباط خانه و مدرسه هر چه قوی تر باشد قطعا فرایند آموزش بهتر اجرا می شود، امروز نگاه ما به ارتباط بین خانه و مدرسه نباید نگرشی سنتی باشد که فکر کنیم انجمن اولیا و مربیان فقط به فکر جمع آوری کمک مالی از خانواده هاست. این نگاه تک بعدی و آسیب زاست بلکه نگاه همه جانبه به ارتباط و پیوند بین خانه و مدرسه می تواند سبب آگاه سازی و حساسیت خانواده ها، رشد دانش آموزان در جنبه های مختلف و بالندگی نظام تعلیم و تربیت شود.

وی بیان کرد: از اسفند 98 تجربه متفاوتی در آموزش داشتیم و امسال نیز از نیمه شهریور 99 آموزش ها به صورت ترکیبی بود، به هر حال مجبور هستیم در یک زیست بوم جدید فعالیت کنیم زیرا برای همه مدیران و تصمیم گیران مشخص نبود پایان کروناچه زمانی است تا بتوان برنامه ریزی منسجمی داشت، بنابراین ما با شعار"آموزش تعطیل شدنی نیست " و "هر خانه، یک مدرسه" روزانه 28 ساعت آموزش در قالب 22 برنامه آموزشی از تلویزیون داشتیم و با همکاری اولیای گرانقدر توانستیم به نتایج درخشان تری در آموزش حتی نسبت به سال های قبل برسیم.

اسکندری نسب با اشاره به رشد در نمرات دانش آموزان گفت: در سال تحصیلی گذشته 39 درصد رشد رتبه های زیر 1000 را داشته ایم که به ما یادآوری می کند خانواده ها دغدغه فرزاندانشان را دارند، ما در هر صورت در خصوص بازگشایی مدارس تابع ستاد مدیریت کرونای استان و کشور هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان تاکید کرد: خانواده ها نباید غافل از آسیب های فضای مجازی که در کمین دانش آموزان است باشند، ارتقای سواد رسانه ای امروز از نیازمندی های همه ماست و باید به فرزندانمان کمک کنیم تا در دام تله های این فضا نیفتند، اعتیاد اینترنتی پیدا نکنند و آسیب نبینند.

وی افزود: دانش آموزان ما باید مهارت های زندگی، امید، انگیزه، عاطفه و مهرورزی و پویایی را در مدرسه در کنار مسائل آموزشی بیاموزند. ما حتی در سال های قبل برای رانندگان سرویس هم کلاس آموزشی داشتیم که سرویس مدرسه هم یک کلاس آموزشی باشد.

وی با یادآوری این که شبکه دانش آموزی شاد یک شبکه امن و انحصاری برای دانش آموزان و معلمان است، گفت: همه محتواها در شبکه شاد بارگذاری شده و نحوه آموزش و تدریس معلم در اختیار دانش آموزان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: امروز که به خانواده های جوان می نگریم می بینیم تاب آوری و شکیبایی همسران و فرزندان کم شده و اگر هر کدام از ما به درستی ایفای نقش و تربیت اصولی را انجام دهیم و خانواده هایی آگاه داشته باشیم، قطعا خروجی بهتری از آموزش و پرورش خواهیم داشت.

وی اظهار کرد: در سال گذشته بیش از 20 درصد دانش آموزان دچار چاقی بودند و امسال حدود 36 درصد دچار چاقی هستند که باید برای تناسب اندام و سلامت بیشتر جسمی و روحی دانش آموزان تلاش کنیم.

وی اظهار داشت: درخواست من از همه خانواده ها این است که مطالبه گری شان از دستگاه تعلیم و تربیت بیشتر باشد، امسال نباید دانش آموزان بازمانده از تحصیل مان بعد از کرونا بیشتر شود، نباید سبب شویم فاصله ها باعث شود میل و رغبت دانش آموزان به مدرسه کمتر شود، هر چند که  نقش مادران در همکاری با آموزش و پرورش  برجسته تر و درخور تحسین است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی آسیب های فضای مجازی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان دانش آموزان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۸۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش درس زندگی به دانش آموزان

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مدرسه‌ای در یزد با رویکرد تحول و نوآوری، علاوه بر تعلیم و تربیت درس زندگی نیز به دانش آموزان می‌آموزد.

همه برنامه‌های این مدرسه به سمتی پیش می‌رود که دانش آموزان را با زندگی بهتر آشنا کند.
نظافت این مدرسه با خود دانش آموزان است وهر دانش آموز خودش را مسئول زیبایی مدرسه می‌داند.
در خیلی از برنامه‌ها همه‌ی کار‌ها به دست خود دانش آموزان انجام می‌شود و اداره برنامه‌ها و کار‌ها را بچه‌ها با همکاری یکدیگر انجام می‌دهند.
نکته قابل توجه این است که در برنامه‌های این مدرسه دانش اموزان حق انتخاب دارند تا با سلیقه خود انتخاب کنندومعلمان مدرسه در همه برنامه‌ها با دانش اموزان همکاری و مشارکت دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز