Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی  در ارتباط با مجوز بسته بندی حبوبات و سایر محصولات مشابه گفت: جهت جلوگیری از سوء استفاده از مجوز‌های تایید شده برای بسته بندی محصولات، باید این مجوز‌ها با هماهنگی و برنامه ریزی صادر شود و برای صدور مجوز، میزان تولیدات، موقعیت جغرافیایی و سایر شرایط مدنظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به حوزه برنامه ریزی و امور اقتصادی برای فعالیت‌های آتی اشاره کرد و گفت: مجوز‌های فرآوری برای واحد‌های تولیدی اعم از تولیدات دامی و تولیدات گیاهی باید با هماهنگی و تحلیل درست حوزه‌های مرتبط و حوزه صنایع تبدیلی صادر شود.

او به پراکنش صنایع فرآوری محصولات اشاره و با بیان اینکه باید تولیدات کشاورزی استان به موقع به مراکز فرآوری برسد تا محصولات در دست کشاورزان از بین نرود گفت: تمرکز صنایع در حاشیه شهر‌های بزرگ از تولید فاصله گرفته و باعث ایجاد گله مندی و کاهش بازدهی شده است.

 فتحی به برنامه ریزی برای کنترل و مدیریت صنایع فرآوری محصولات غالب استان در پیک تولید محصولاتی مثل سیب، انگور، گوجه فرنگی اشاره کرد و گفت: باید پراکنش صنایع فرآوری استان در محصولات اشاره شده بررسی شود و رویکرد‌هایی برای فرآوری محصولات در سایر واحد‌های فرآوری و کارخانجات در استان تعیین شود که با کمک تعاونی روستایی استان امکان پذیر خواهد شد.

او به اهداف سازمان بازرسی اشاره کرد و گفت: این اهداف با برنامه‌های سازمان جهادکشاورزی هم راستا بوده و در جهت پیشگیری و حل مشکلات و تولید فرآیند‌های جدید و موثر برای بخش کشاورزی حرکت می‌کند.

او به فرآیند اجرایی واحد ارزیابی عملکرد و بازرسی سازمان اشاره کرد و گفت: مدیریت بازرسی باید تمام حوزه‌های درون سازمان را مورد ارزیابی و بررسی قرار دهد و فرآیند‌های هر حوزه را تشریح کرده و چگونگی عملکرد واحد‌ها را مورد ارزیابی قرار دهد.

او  به قرنطینه نباتی اشاره کرد و گفت: اخیراً موضوع ورود بخش خصوصی به قرنطینه نباتی مطرح شده که با توجه به حاکمیتی بودن وظایف، گزارشی توسط معاونت بهبود تولیدات گیاهی از روند صدور مجوز قرنطینه نباتی و موضوعات دیگر مرتبط باید ارائه و تصمیم گیری نهایی برای آن به عمل آید.

فتحی با بیان اینکه معاونت‌ها و مدیریت‌های ذیربط سازمان نبایستی نسبت به مشکلات تولید کنندگان و فعالان بخش کشاورزی بی تفاوت باشند گفت: موظف هستیم تا آخر راه در کنار تولیدکننده بوده و برای حل مشکلات اجتماعی نیز راه کار اتخاذ گردد.

او  به استفاده از ظرفیت تشکل‌های جهادکشاورزی تاکید کرد و گفت: خوشبختانه استفاده از سامانه‌ها در تامین نهاده‌های دامی و گیاهی وظایف تشکل‌ها و اتحادیه‌ها را تا حدودی کاهش داده و باید از ظرفیت این تشکل‌ها براساس وضعیت فعلی جامعه و با استفاده از روش‌های نوین بهره برد.

او افزود: سرعت پیشرفت علم و دانش و استفاده از روش‌های جدید در حوزه‌های مختلف کشاورزی به شدت افزایش یافته و تشکل‌ها و اتحادیه‌ها باید خود را با علم و دانش جدید وفق دهند و برای انجام کار‌های جدید در بخش تولید و توزیع محصولات و تامین مایحتاج کشاورزان برنامه ریزی کنند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان به موفقیت سازمان در تنظیم بازار قیمت مرغ اشاره کرد و گفت: ورود به موقع، مدیریت و کنترل قیمت مرغ در استان نشان داد که علیرغم برخی مخالفت ها، تولیدکننده با ضرر مواجه نشده و  مصرف کننده نیز مرغ را با قیمت مصوب تهیه کرد.

او به تنظیم بازار قیمت تخم مرغ تاکید کرد و از مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌ها خواست تا با کنترل و نظارت بر قیمت تولیدکنندگان، از افزایش قیمت تخم مرغ جلوگیری کنند.

او به کنترل قیمت تخم مرغ در استان تاکید کرد و گفت: قیمت تخم مرغ در درب مرغداری ۱۴ هزار و ۷۰۰ تومان و در فروشگاه‌ها ۱۷ هزار ۵۰۰ تومان تعیین شده است که مدیران شهرستان مسئول حسن اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی هستند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهادکشاورزی فرآوری محصولات اشاره کرد و گفت فرآوری محصولات قیمت تخم مرغ برنامه ریزی تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۸۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به تولید محصولات دانش بنیان داخلی و لزوم حمایت از آنها اظهار کرد: از این تعداد شرکت‌ دانش‌بنیان که در کشور ایجاد شده و نقشی مهم در حل مشکلات کشور داشته‌اند باید در بسیاری از بخش‌های اقتصادی از جمله انرژی استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف انرژی در کشور، اظهار کرد: مجلس تلاش‌هایی در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داد و به این منظور قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان را به تصویب رساند که نقشی مهم در تعداد شرکت‌های دانش بنیان در کشور داشته و در گزارشی نیز که رئیس جمهوری به مقام رهبری ارایه دادند گزارش شد که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان که تا پیش از این قانون در حدود ۶ هزار شرکت بوده است به ۱۲ هزار شرکت افزایش یافته است.

ساخت ابزار و تکنولوژی‌های دانش‌بنیانی مورد نیاز درپروژه‌های مهم عمرانی و صنعتی کشور

سنگدوینی عنوان کرد:‌ ساخت ابزار و تکنولوژی‌های مورد نیاز درپروژه‌های وزارت صمت، نفت و نیرو به منظور استفاده در پالایشگاه‌ها،‌پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها و سدها بخشی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان است. ضمن آنکه دانش و تخصص این شرکت‌ها زمینه‌ساز ایجاد بهره‌وری در تولید خواهد بود.

وی با اشاره به گستردگی بخش انرژی عنوان کرد:‌ وزارت نفت شامل چند بخش مهم به نام‌های پخش، پالایش، گاز، پالایش و پخش و غیره است که هر کدام از این بخش‌ها ظرفیتی مهم برای جذب دانش‌بنیان‌های داخلی هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد:‌ تولید انرژی در جهان با استفاده از ابزارهای دانش و تکنولوژی به روز شده و به شرایط بهره ورتر نزدیک شده است؛ موضوعی که در تولید انرژی و صادرات آن در کشور ما نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. باید با اتصال به دانش و تکنولوژی که در جهان مورد استفاده است بتوان تولیدات انرژی و صنایع پائین‌دست آنها رابه شرایط بهره‌ور نزدیک‌تر کرد.

سنگدوینی عنوان کرد:‌ مقام رهبری در نمایشگاهی که سال گذشته در محل حسینیه امام خمینی برگزار شد تاکید جدی بر استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌های داخلی داشتند و اشاره داشتند که چرا اخبار و فعالیت مناسب این شرکت‌ها به صورت عمومی اطلاع ‌رسانی نمی‌شود.

قیمت پائین‌تر تولیدات دانش‌بنیانی در کشور

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها دستاوردهای مهمی داشته‌اند و تولیدات دانش‌بنیانی آنها ضمن نزدیک بودن به تکنولوژی‌های روز دنیا قیمتی به مراتب ارزان‌تر دارد.

تولید انبوه و تیراژ بالای محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:‌ نکته حائز اهمیت دیگر این است که دانش شرکت‌های دانش‌بنیان بابد به مرحله تولید برسد و در برخی از تولیدات نیز که مورد نیاز بیشتری است کار تولید انبوه و تیراژ بالای آنها مورد حمایت دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد