Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهالی مسجد خاتم الانبیاء(ص) کوشیده‌اند با باز نگه داشتن در این مسجد و البته عمل به تمام مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، هم حافظ سلامتی مردم باشند و هم دستگیر نیازمندان. کمک به تیپ فاطمیون و محرومان از تهران تا زاهدان ازجمله فعالیت‌های آنها است.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد: مسجد خاتم الانبیاء(ص) واقع در تهران، بزرگراه شهید آیت الله محلاتی، خیابان شهید وفایی برومند، در دوره شیوع ویروس کرونا کاملا مطابق با مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا عمل کرد به طوری که هر وقت اعلام به تعطیلی نماز جماعت شد، نماز در این مسجد تعطیل شد و هر گاه قرار شد برنامه ای اجرا نشود، نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اما با وجود عمل به مر قانون از سوی اهالی مسجد خاتم الانبیا (ص)، به همت امام جماعت، هیئت امنا و بسیجیان در خدمت رسانی به اهالی محلات دردار و آبشار و نیازمندان برخی از شهرهای دیگر کشور، عملکرد بسیار خوبی داشتند.

 

تشکیل تیم های ضد عفونی کننده محلات آبشار و دردار

 

اولین اقدام اهالی مسجد خاتم الانبیاء(ص) تشکیل چند تیم از بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج شهید حکاکان برای ضد عفونی کردن مستمر این مسجد و محلات آبشار و درددار بود که هر زمان شیوع ویروس کرونا بیشتر شد، این تیم ها دست به کار شدند. همچنین، خواهران پایگاه مقاومت بسیج اسماء نیز در منازل خود ماسک تولید و با همکاری بسیجیان پایگاه شهید حکاکان میان نیازمندان توزیع می کردند به طوری که تاکنون بیش از هزار بسته بهداشتی شامل همین ماسک ها و البته دستکش و محلول ضدعفونی کننده میان خانواده های نیازمند توزیع شد.

 

در راستای اجرای پروتکل های بهداشتی، اهالی مسجد خاتم الانبیاء(ص) که همه ساله افطاری ساده را در این مسجد توزیع می کردند امسال بسته های افطاری را با رعایت نکات بهداشتی به در منزل مردم در محلات آبشار و دردار می بردند که به گفته حجت الاسلام والمسلمین «سید حسین خلیلی تهرانی»،  امام جماعت این مسجد، هزار و 100 بسته افطار میان مردم توزیع شد.

 

توزیع دو هزار بسته ارزاق میان نیازمندان؛ از تهران تا زاهدان

 

کمک مومنانه اهالی مسجد خاتم الانبیا (ص) نیز بسیار وسیع صورت گرفت به طوری که تاکنون به گفته خلیلی تهرانی بیش از دو هزار بسته ارزاق میان نیازمندان در شهرهای تهران، باقرشهر، زاهدان و قم توزیع شد که ارزش ریالی هر بسته، 300 تا 500 هزار تومان بود.

 

امام جماعت مسجد خاتم الانبیاء(ص) در این باره به شبستان گفت: هیئت امنا، نمازگزاران و بسیجیان این مسجد با کمک چند خیر توانستند این بسته ها را تهیه کنند که 500 بسته آن میان رزمندگان تیپ فاطمیون (مدافعان حرم افغانستانی) توزیع شد.

 

کمک 50 میلیون تومانی به نیازمندان زاهدانی

 

وی افزود: 50 میلیون تومان نیز با کمک خیران تهرانی به حساب شخص معتمدی در زاهدان واریز شد و توسط گروه جهادی بسته های ارزاق و غذای گرم با این پول تهیه و میان نیازمندان این شهر توزیع شد.

 

از کارهای دیگر مسجد خاتم الانبیاء(ص) در دوره شیوع ویروس ویروس کرونا پرداخت 50 وام یک یا دو میلیون تومانی میان متقاضیان توسط صندوق قرض الحسنه این مسجد بود. 30 نفر از متقاضیان کارگرانی بودند که در پی شیوع ویروس کرونا دچار مشکلات معیشتی شدند.

 

توزیع 110 بسته ارزاق به یاد سردار دل ها و شهید فخری زاده

 

اهالی مسجد خاتم الانبیاء(ص) در راستای اجرای طرح «شهید سلیمانی» نیز کارهای زیادی انجام دادند که ابتدا شامل غربالگری خانواده های ساکن در محلات آبشار و دردار و توزیع بروشورهای بهداشتی میان آنان شد. همچنین 110 بسته ارزاق در این هفته به یاد شهید سردار قاسم سلیمانی و شهید محسن فخری زاده میان نیازمندان توسط بسیجیان این مسجد توزیع شد.

 

تهیه جهیزیه به نام امیرالمومنین (ع) میان نیازمندان در شهرهای تهران، قم و زاهدان از کارهای دیگر اهالی مسجد خاتم الانبیا (ص) در دوره شیوع ویروس کرونا بود و اکنون نیز کار تهیه پنج بسته جهیزیه دیگر نیز به یاد شهدای مقاومت و هسته ای در حال انجام است.

 

برپایی کاروان سوگواری در ایام فاطمیه

 

حجت الاسلام والمسلمین خلیلی تهرانی درباره برنامه های فرهنگی مسجد خاتم الانبیا (ص) در دوره کرونا گفت: پایگاه های بسیج شهید حکاکان و اسماء مسابقه کتابخوانی را به مناسبت 13 رجب و 17 ربیع الاول به صورت مجازی برگزار کردند. همچنین در چند نوبت کاروان شادی و عزاداری توسط اهالی مسجد خاتم الانبیا (ص) در محلات دردار و آبشار راه اندازی شد که برای فاطمیه دوم و به طور ویژه در شب و روز شهادت حضرت زهرا (س) نیز این اقدام صورت می گیرد.

 

امام جماعت مسجد خاتم الانبیاء(ص) افزود: برخی از برنامه های این مسجد در دوره شیوع ویروس کرونا و البته زمانی که هوا سرد نشده بود در بوستان زیبا و با مدیریت بسیجیان این مسجد انجام شد که از جمله آنها برگزاری جشن میلاد حضرت مهدی (عج) و میلاد پیامبر اسلام (ص) بود که با استقبال خوبی از سوی ساکنان محلات آبشار و دردار همراه شد.

 

اهالی مسجد خاتم الانبیاء(ص) کوشیده اند با باز نگه داشتن در این مسجد و البته عمل به تمام مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، هم حافظ سلامتی مردم باشند و هم دستگیر نیازمندان و در این زمینه، نگاه فرامحله ای داشتند تا به این صورت، مسجدی برقرار و در تراز اسلامی ایجاد کنند.

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمک مومنانه مسجد خاتم الانبیاء ص تیپ فاطمیون دوره شیوع ویروس شیوع ویروس کرونا میان نیازمندان امام جماعت بسته ارزاق توزیع شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۸۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: در حاشیه برگزاری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو 2024) تفاهم‌نامه‌های همکاری فی‌مابین استانداری آذربایجان شرقی، اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی تبریز و فدراسیون اتاق‌های بازرگانی سوریه و ستاد اقتصادی ایران در کشور سوریه امضا شد.

در این مراسم که با حضور احمد وحیدی، وزیر کشور، مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی، یونس ژائله، رئیس اتاق تبریز و مقامات اقتصادی از کشور سوریه، برگزار شد، اتاق بازرگانی تبریز ‌تلاش تازه‌ای را برای گسترش همکاری‌های خود با کشور سوریه و مشارکت در ظرفیت‌های جدید‌ و استفاده نشده در این کشور را آغاز کرد.

استان آذربایجان شرقی و در راس آن اتاق بازرگانی تبریز به عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های صادرات محصولات ایرانی در راستای شعار سال 1403 با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» در تلاش است تا با امضای این تفاهم‌نامه‌ها ارتباط اقتصادی گسترده‌تری را با کشور سوریه برنامه‌ریزی کند.

در این راستا دو نفاهم‌نامه همکاری بین اتاق بازرگانی تبریز و استانداری آذربایجان شرقی با ستاد اقتصادی ایران در سوریه و اتاق بازرگانی و اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی در حاشیه ایران اکسپو 2024 امضا شد.

در این مراسم که محمد ابوالهدى اللحام، رئیس فدراسیون اتاق‌های بازرگانی سوریه، و محمد عبد الباسط قدح، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی، حضور داشتند، مصطفی خاکسار قهرودی، به نمایندگی از ستاد اقتصادی ایران در سوریه گفت: سوریه ظرفیت‌های خیلی خوبی دارد و به برکت وجود این ظرفیت‌ها می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم و قدم‌های خوبی برداریم. امروز تفاهمنامه عمومی خوبی تنظیم شده و مبنای خوبی برای تجارت آینده خواهد بود.

 

جهش‌های بزرگ اقتصادی برای ایران و سوریه

در ادامه این مراسم محمد قدح با تشکر از حاضران در این نشست گفت: این محفل را می‌توانیم یک قدم موثر و حرکتی بزرگ برای برقراری ارتباط میان دو کشور به ویژه در زمینه اقتصادی بدانیم.

او با تشکر از حضور وزیر کشور ایران در این مراسم ادامه داد: بازدید از این نمایشگاه می‌تواند فرصتی مناسب برای تقویت روابط دو کشور و استمرار این روابط در آینده باشد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی تصریح کرد: تفاهمنامه‌های مختلفی بین دو کشور به امضا رسیده که محتوای آن مبتنی بر به صفر رساندن هزینه و مالیات گمرکی برای کالاهای تولید شده دو کشور است. امضای این تفاهمنامه موجب مستحکم شدن روابط اقتصادی دو کشور خواهد شد.

وی افزود: از مسئولین ایرانی دعوت می‌کنیم با حضور در نمایشگاهی که به زودی در سوریه برگزارخواهد شد از امکانات و ظرفیت‌های کشور ما بازدید کنند.

قدح در تشریح اهداف این تفاهم‌نامه‌ها هم گفت: از اهداف این تفاهم‌نامه‌ها افزایش وسعت زمینه‌های تبادل تجاری فی مابین دو کشور، افزایش تعداد و میزان درصدی تجار ایرانی و میزان تبادلات مالی دو کشور و حضور ایرانیان در نمایشگاه‌های دائمی و موقت سوریه است. این مسائل باعث می‌شود که در آینده خیلی نزدیک شاهد جهش‌های بزرگ اقتصادی برای هر دو کشور باشیم.

 

ایران در کنار سوریه

در ادامه این مراسم احمد وحیدی، وزیر کشور، در سخنانی کوتاهی با خوشامدگویی به هیئت سوری حاضر در این نشست گفت: همان‌گونه که در دوره جنگ، جمهوری اسلامی در کنار ملت و دولت سوریه بود در دوره سازندگی و رشد اقتصادی هم ایران در کنار شما عزیزان است. باید سوریه پیروز در جنگ تحمیلی توسط دشمن، در صحنه اقتصادی هم پیروز و سربلند شود. ما در این راه همراه شما هستیم و امیدواریم این تفاهم‌نامه‌ها موجب شود جریان سازندگی و اقتصاد در سوریه بیش از پیش رشد و توسعه پیدا کند.

لازم به ذکر است در پایان این مراسم تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان دو کشور امضا شد.

 

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود