Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@22:05:34 GMT

اینترنت رایگان به چه کسانی می رسد؟ + جزئیات

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۸۷۱۳

اینترنت رایگان به چه کسانی می رسد؟ + جزئیات

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از تصویب طرح رایگان شدن اینترنت برای دانش آموزان، معلمان و مدارس در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

امانقلیچ شادمهر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مورد رایگان شدن اینترنت برای دانش‌آموزان، معلمان و مدارس اظهار کرد: در حال حاضر برخی از دانش آموزان در مناطق مرزی و کوهستانی قادر به استفاده از سامانه شاد نیستند زیرا آنتن دهی مناسب در این مناطق وجود ندارد و دانش آموزان مجبورند برای آموزش آنلاین به بالای تپه‌ها و کوه بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای وضعیت نامناسب برخی دانش آموزان در کشور برای آموزش آنلاین طرح رایگان شدن اینترنت برای دانش‌آموزان، معلمان و مدارس در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مطرح شد و طی جلساتی با نمایندگان وزارت ارتباطات و مخابرات و همچنین آموزش و پرورش در کمیسیون مصوب شد که دولت در طول سال تحصیلی ۱۳۹۹ - ۱۴۰۰ استفاده دانش‌آموزان، معلمان و مدارس از شبکه آموزش (شاد) را به صورت رایگان در اختیار قرار دهد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون در تلاش است که طرح اینترنت رایگان را برای دانشجویان نیز اجرا کند، اما متأسفانه به دلیل هزینه زیاد این طرح در حال حاضر این طرح قابل اجرا نیست زیرا اکنون اولویت کمیسیون رایگان شدن اینترنت برای دانش آموزان مناطق محروم است.

شادمهر ادامه داد: حدود ۳ میلیون دانش‌آموز که در مناطق محروم و مرزی حضور دارند و فاقد سیستم آنتن دهی هستند شامل این طرح خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد طرح رایگان شدن اینترنت برای دانش‌آموزان از اوایل بهمن ماه اجرا شود.

کد خبر 469391

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اینترنت رایگان اینترنت رایگان معلمان اینترنت رایگان دانش آموزان مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شبکه شاد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رایگان شدن اینترنت برای دانش آموزان معلمان و مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۸۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی