Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@17:43:28 GMT

مجلس اجازه سقوط بورس را نمی‌دهد

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۹۰۳۶

مجلس اجازه سقوط بورس را نمی‌دهد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما نگران روند کاهشی و سقوط بورس هستیم ولی اجازه نمی‌دهیم بیش از این بازار بورس دچار تلاطم شده و سقوط کند.

به گزارش سرویس بورس مشرق، علی نیکزاد اظهار کرد: آنهایی که مردم را ترغیب و تشویق به مشارکت در بورس و سهام‌بازی می‌کردند، باید امروز در برابر سقوط بورس اوراق بهادار پاسخگو باشند چرا که بسیاری از افراد جامعه تمام ثروت و سرمایه خود را در این راه به تاراج‌دیده می‌بینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: آنهایی که در اوایل سال مردم را به خرید سهام تشویق و ترغیب می‌کردند، امروز پاسخگوی میلیاردها تومان ضرر و زیان مردم نیستند و قطعا مجلس با برنامه‌ریزی که انجام داده، اجازه نخواهد داد بیش از این بازار بورس سقوط کند.

بیشتر بخوانید:

عامل اصلی سقوط بورس چیست؟

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که حقوقی‌ها سرمایه خود را از بورس کشیدند به شدت فعالیت و مشارکت در این بخش رو به سقوط گذاشت و ضرورت دارد با تدبیری درست جلوی فعالیت‌های غیرقانونی در بورس اوراق بهادار گرفته شده و زمینه شفافیت فعالیت‌ها در این بخش بیش از گذشته فراهم آید.

نیکزاد افزود: دیگر اجازه نخواهیم داد تعداد قلیلی با سرنوشت مردم و اقتصاد کشور بازی کنند و جلوی دلال‌بازی‌ها و رانت‌ها را در این زمینه خواهیم گرفت.

وی در مورد آخرین وضعیت مسکن در کشور و اجرای طرح اقدام ملی مسکن خاطر نشان کرد: با ۴۰ تا ۵۰ هزار واحد ساخت مسکن در استان‌ها نمی‌توان کاری را از پیش برد جرا که ما در کشور نیازمند به یک همت جمعی در ساخت یک میلیون واحد مسکن در طول سال هستیم تا از این شرایط بحرانی عبور کنیم.

نیکزاد در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: مجلس به دنبال فراهم کردن زمینه‌ای است تا با واگذاری زمین و پرداخت تسهیلات به خود متقاضیان امکان ساخت مسکن با قیمت پایین را بدهد که قطعا مشارکت مردم در این زمینه می‌تواند زمینه هرگونه سوءاستفاده را در این بخش بگیرد.

وی بیان کرد: ما باید زمین را ۹۰ ساله و بدون هرگونه مالیات و عوارض به مردم واگذار کنیم و در کنار آن با پرداخت تسهیلات به متقاضیان واقعی مسکن کمک کنیم تا واحد مسکونی خود را دریافت کنند.

مدیریت دولتی در کشت و صنعت مغان درست و اصولی نیست

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به ابطال فروش کشت و صنعت مغان در سال‌های گذشته اشاره کرد و ادامه داد: با معرفی هیئت مدیره جدید کشت و صنعت امیدواریم تحولی را در این مجموعه شاهد باشیم اما به نظر می‌رسد بهترین مدیریت در این بنگاه اقتصادی باید بر این مبنا باشد تا سهام آن به خود مردم واگذار شود.

نیکزاد اظهار کرد: مدیریت دولتی کشت و صنعت به هیچ وجه درست و منطقی به نظر نمی‌رسد و ضروری است به ازای ۲۵۰ هزار سهم کشت و صنعت مغان، واگذاری‌ها به خود مردم انجام شود تا دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سهم فروخته شده زمینه تحول را در این مجموعه فراهم کند.

وی تصریح کرد: اگر در طول شش ماه هیئت مدیره جدید نتواند دارایی‌های کشت و صنعت را ۲۰ درصد افزایش داده و سودآوری برای آن به دست آورد، بهتر است مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره استعفا داده و کنار بکشند.

نیکزاد گفت:‌ باید با نگاه درست و منطقی این بنگاه اقتصادی مدیریت شود که قطعا انتظار نمی‌رود کشت و صنعت را به باشگاه سیاسی تبدیل کرد.

وی در ادامه سخنان خود به اشتغال دو هزار نفر در این بنگاه اقتصادی و گردش مالی بیش از ۸۰۰ میلیارد تومانی در این مجموعه اشاره کرد و افزود: بهتر است از ظرفیت این مجموعه در جهت توسعه کشاورزی منطقه بهترین استفاده را بکنیم.

نیکزاد در مورد راه آهن اردبیل و تکمیل ۱۰۰ کیلومتر عملیات زیرسازی خاطر نشان کرد: انتظار می‌رود در موعد مقرر این خط ریلی به بهره‌برداری رسیده و زمینه اتصال اردبیل به راه آهن ملی فراهم اید.

وی در مورد حل مشکل فرودگاه اردبیل برای دایر شدن پروازها حتی در هوای سرد و یخ‌زده زمستان اضافه کرد: تلاش می‌کنیم تا با خرید تجهیزات مدرن در فرودگاه اردبیل، پروازهای بیشتری را دایر کنیم که جا دارد از سرمایه‌گذاران دعوت کنیم تا نسبت به راه‌اندازی ارلاین‌های بومی اقدام و برنامه‌ریزی لازم انجام شود.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی به مشارکت شستا برای سرمایه‌گذاری در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: قرارگاه خاتم‌الانبیا طرح‌های متعددی را در استان اجرا می‌کند که بخشی از این طرح‌ها در عمران شهری سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

نیکزاد همچنین به تجهیز و بهسازی استادیوم علی دایی اشاره کرد و افزود: در سفر وزیر ورزش و جوانان که تا پایان امسال انجام خواهد شد، تکمیل و راه‌اندازی این مجموعه ورزشی را پیگیر هستیم.

منبع:بازار

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید سلیمانی بورس مجلس شورای اسلامی بازار سرمایه شاخص بورس بازار بورس بورس تهران فرابورس سازمان بورس و اوراق بهادار سازمان بورس بورس کالا اخبار بورس ریزش بورس بازار بازار سهام سهام سرمایه گذاری علی نیکزاد مجلس شورای اسلامی کشت و صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۹۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: حجم معاملات شرکتهای توزیع نیروی برق در دومین هفته شروعی توفانی داشت و با رشد چشمگیر نسبت به نخستین هفته معاملات، به ٦٨٤ میلیارد ریال رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: در حالی که در نخستین روز خرید برق توسط شرکتهای توزیع نیروی برق از بورس انرژی (٥ اردیبهشت ماه جاری)، ٧١ میلیارد ریال برق معامله شده بود، ارزش این معاملات در آغاز هفته دوم با جهش خیره کننده به ٦٨٤ میلیارد ریال رسید.

وی خاطرنشان کرد: در هفته نخست ١٦٩ معامله بارزش حدود 130 میلیارد تومان و حجم حدود ١.٢ میلیون مگاوات ساعت انجام شد در اولین روز معاملاتی هفته دوم ٦٨ معامله با حجم ٦٣٨ هزار و 880 مگاوات ساعت برق به ثبت رسید.

مدیرعامل توانیر نکته حائز اهمیت در این هفته از معاملات را، افزایش سهم نیروگاههای بخش خصوصی از نیروگاههای دولتی عنوان کرد به طوری که در آغازین روز این هفته از معاملات، ٧٨ درصد معاملات به وسیله نیروگاههای خصوصی انجام شد.

رجبی مشهدی با بیان اینکه "با اصلاح جریان مالی صنعت برق، شرکتهای توزیع نیروی برق از اول اردیبهشت ماه جاری برق مورد نیاز خود را از بورس انرژی خریداری می کنند"، گفت: با افزایش میزان معاملات شرکت‌های توزیع در بورس انرژی، موتور تولید بدهی در صنعت برق متوقف می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس تاکید ویژه وزیر نیرو اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق به جریان افتاده است که بخشی از آن به ورود شرکت‌های توزیع برق به بورس انرژی و خرید مستقیم برق از این بازار باز می‌گردد.

سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: بر اساس این طرح که از روز نخست اردیبهشت‌ماه آغاز شد، یک حساب وکالتی برای شرکت‌های توزیع سراسر کشور باز شده است و توانیر ماهانه این حساب‌ها را به میزان 2 هزار میلیارد تومان شارژ خواهد کرد تا شرکت‌های توزیع بتوانند در بورس انرژی به صورت مستقیم اقدام به خرید برق کنند.

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع هر هفته 500 میلیارد تومان پول واریز می‌شود و هفته جاری نیز 500 میلیارد تومان دوم به حساب به شرکت‌ها واریز شد، ادامه داد: در گذشته تنها مشتریان بالای 5 مگاوات امکان خرید برق از بورس را داشتند که سال گذشته مشتریان بالای یک مگاوات به این لیست اضافه شد و از اردیبهشت ماه سال جاری شرکت‌های توزیع سراسر کشور نیز امکان خرید برق از بورس را پیدا کردند.

رجبی مشهدی اضافه کرد: سال گذشته 53 تراوات ساعت از برق کشور از طریق بورس انرژی به فروش رسید و بر اساس هدفگذاری صورت گرفته در سال جاری قرار است این رقم با 4 برابر افزایش به 210 تراوات ساعت برسد.

وی در همین رابطه بیان کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه مقرر شده است تا در سال اول 30 درصد معاملات برق در بورس انرژی انجام شود و در پایان برنامه هفتم نیز قرار است میزان معاملات به 60 درصد برسد، اما بر اساس هدفگذاری صورت گرفته در وزارت نیرو قرار است در سال جاری هدف گذاری نهایی برنامه هفتم در این رابطه محقق شود.

مدیرعامل توانیر در ادامه با بیان اینکه در هفته گذشته بیش از 1211 هزار میلیارد ریال در بورس انرژی توسط 32 شرکت توزیع برق معامله صورت گرفت، افزود: پیش بینی می‌شود در هفته‌های آتی با برنامه ریزی و هماهنگی‌های صورت گرفته حجم معاملات شرکت‌ها به شکل قابل توجهی افزایش یابد.

رجبی مشهدی در پاسخ به این پرسش که ورود شرکت‌های توزیع برق به معاملات بورس چه نقشی در توسعه صنعت برق خواهد داشت، گفت: ارتباط مستقیم میان خریداران و فروشندگان برق، کاهش نقش دولت در معاملات، کمک به استقلال مالی شرکت‌های توزیع و توسعه رقابت، شفاف شدن معاملات و نیز تزریق نقدی پول به نیروگاه‌ها بر‌خلاف بازار عمده فروشی از جمله مزایای اجرای این طرح است که ضمن کمک به اصلاح نظام مالی صنعت برق بستر مناسبی را برای توسعه صنعت برق فراهم خواهد کرد.

مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: پرداخت به روز هزینه‌ها و شفاف شدن درآمد‌ها در صنعت برق که در سایه ورود شرکت‌های توزیع به بورس انرژی و خرید نقدی برق از نیروگاه‌ها محقق می‌شود، نه تنها به شرکت‌ها کمک می‌کند تا هزینه‌های جاری و طرح‌های توسعه‌ای خود را با سرعت و قدرت بیشتری دنبال کنند، بلکه موتور تولید بدهی در کل صنعت برق متوقف می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شجاعی در برابر شهری که او را بزرگ کرد!
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • حمایت مجلس ؛ به مردم زمین رایگان بدهید | زمین اگر برای خود مردم باشد ماشین و طلای خودشان را می‌فروشند تا زمین‌شان را بسازند
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است