Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی بماندشتی، رئیس شبکه دامپزشکی فهرج در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، با بیان اینکه هدف از هویت گذاری دام‌های سبک و سنگین، جلوگیری از قاچاق و کنترل و برآورد تولید در شهرستان فهرج است، گفت: هویت گذاری دام‌ها یک الزام قانونی است.

او انتقال دام فاقد هویت را انتقال خاموش و نامحسوس بیماری‌های مشترک و دامی از کشور‌های همجوار به ایران دانست و افزود: پلاک گذاری دام‌ها، اقدام خوب و مهمی برای پیشگیری از ورود این بیماری‌ها به کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بماندشتی گفت: مجوز بهداشتی قرنطینه‌ای حمل برای دام‌های فاقد پلاک صادر نخواهد شد و در صورت مشاهده دام‌های فاقد پلاک، کالای قاچاق محسوب می‌شوند و برابر قانون با افرادی که در این زمینه  کوتاهی کردند، برخورد می‌شود.

او بر لزوم اجرای طرح پلاک کوبی برای جلوگیری از خروج غیرمجاز دام در شهرستان فهرج تاکید کرد و گفت: ارائه خدمات دامپزشکی به دامداری‌ها به شرط پلاک کوبی دام‌ها است.

رییس شبکه دامپزشکی فهرج تعرفه پلاک کوبی برای دام سنگین بالای ۴۰ راس را ۶۳ هزار ریال، زیر ۴۰ راس را ۸۳ هزار ریال، دام سبک بالای ۵۰ راس را ۳۰ هزار ریال و زیر ۵۰ راس را ۴۵ هزار ریال عنوان کرد.

بماندشتی از تمامی بهره برداران (دامداران، چوبداران، دامپروران) خواست با مراجعه به جهاد کشاورزی شهرستان فهرج، نسبت به پلاک گذاری دام‌های خود اقدام کنند.

انتهای پیام/ م 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دامپزشکی استان قاچاق کالا گذاری دام ها هزار ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۹۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت گلتاش با تشریح برنامه ها و اهداف این شرکت در سال ۱۴۰۳ گفت: افزایش سرمایه ١٣١ درصدی از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران در سال ۱۴۰۳ انجام خواهد شد. - اخبار بازار -

مهرداد فیض پور مدیر عامل شرکت گلتاش در گفتگوی اختصاصی با بیدنا، مهمترین برنامه های این شرکت در سال 1403 را تشریح کرد وگفت: با توجه به رویکرد مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر مبنی بر دستیابی به تولید، فروش و سود حداکثری، شرکت گلتاش در سال 1403 تولید و فروش 60 هزار تن محصول نهایی را در دستور کار قرار داده است که پیش بینی می شود سود خالص 230ئمیلیارد تومانی را کسب کند.

وی توسعه صادرات را از برنامه های دیگر این شرکت در سال پیش رو ارزیابی کرد و گفت: افزایش صادرات باتناژ 6500 تن محصول نهایی جز اهداف صادراتی شرکت گلتاش خواهد بود.

فیض پور با بیان اینکه کاهش قیمت تمام شده، افزایش سود آوری و افزایش کیفیت از برنامه های شرکت است ادامه داد: سرمایه گذاری در پروژه های سرمایه ای بالغ بر 100 میلیارد تومان شامل بهسازی سالن‌ها و ساختمان اداری و تولیدی، نصب و راه‌اندازی سیستم اعلان و اطفای حریق، تکمیل سایت گلبو، خرید دستگاه تیوپ خمیردندان، خرید دستگاه بادکن بطری و گالن‌های 10 و 20 لیتری، خرید دستگاه‌های تزریق، خرید دستگاه یو آی دی لیبل زن شامپو شبنم و خرید دستگاه ساشه برای محصولات هتلی و کرم از مهمترین اقدامات برای دستیابی به تولید و فروش حداکثری خواهد بود.

وی در مورد  ری‌برندینگ برخی از محصولات نیز گفت: بسته بندی خمیردندان ها و شامپوهای سیو تغییر و طراحی آن متناسب با بازار روز خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟
  • خرید و فروش مسکن به سامانه «خودنویس» افزوده می‌شود+ فیلم
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • بلیت نساجی - پرسپولیس نایاب شد
  • ممنوعیت نقل و انتقال و معاملات طرح نهضت ملی مسکن در صدرا
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • رد پای دلالان به طرح مسکن ملی یزد باز شد
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی در قالب طرح کالابرگ خرید کردند