Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه تالار، رستوران و هتل‌داران زنجان با اشاره به صدور مجوز بازگشایی تالارهای پذیرایی حداکثر با 30 درصد ظرفیت گفت: متاسفانه کارشناسان بهداشت علی‌رغم صدور این مجوز، اجازه فعالیت به تالارهای پذیرایی را نمی‌دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد بازرگان در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: از طرفی، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مجوز بازگشایی تالارهای پذیرایی حداکثر با 30 درصد ظرفیت را صادر می‌کند و از طرف دیگر کارشناسان بهداشت را اعزام کرده و اجازه برگزاری هیچگونه مراسم در تالارها را نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه علت این امر را نمی‌دانیم، ابراز کرد: متاسفانه با این اقدام، ما را به دردسر انداخته‌اند و نمی‌دانیم مجوز بازگشایی چه بود و عدم برگزاری مراسم چیست؟

بازرگان با اشاره به صدور مجوز بازگشایی تالارهای پذیرایی حداکثر با 30 درصد ظرفیت گفت: متاسفانه کارشناسان بهداشت علی‌رغم صدرو این مجوز، اجازه فعالیت به تالارهای پذیرایی را نمی‌دهند.

رئیس اتحادیه تالار، رستوران و هتل‌داران زنجان گفت: پس از صدور مجوز بازگشایی تالارهای پذیرایی هر کدام از تالارها 2 میلیون و 100 هزار تومان برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی هزینه کرده و به حساب بهداشت، واریز کرده‌اند اما با این وجود باز هم اجازه برگزاری مراسم نمی‌دهند.

وی اظهار داشت: حتی تالارداران بر اساس اعلام اداره بهداشت، اقدام به خوداظهاری مبنی بر خودکنترلی جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی کردند تا مشکلی پیش نیاید اما متاسفانه تاکنون اجازه برگزاری مراسم داده نشده است.

بازرگان با بیان اینکه تعدادی از تالارها پس از صدور مجوز، مراسم هم رزرو کردند، خاطرنشان کرد: الان درگیر این موضوع هستیم و مردم متوقع و مطالبه‌گرند و می‌گویند اگر بنا بر فعالیت نداشتید چرا رزرو کردید؟

وی با بیان اینکه طبق آیین‌نامه وزارت بهداشت، تالارهای پذیرایی در شهرهای زرد می‌توانند فعالیت کنند، افزود: این موضوع را از طریق استانداری و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی پیگیری کردیم و نامه‌ای هم مبنی بر بلامانع بودن فعالیت تالارها صادر شد که ما هم به اعضای اتحایه ابلاغ کردیم.

رئیس اتحادیه تالار، رستوران و هتل‌داران زنجان گفت: 55 تالار پذیرایی در شهر زنجان فعالیت داشتند که به دلیل تعطیلی طولانی‌مدت و خسارت‌های مالی فراوان 12 مورد به کلی جمع‌اوری کرده و تعطیل شده و ابطال کردند.

وی در خصوص تسهیلات مشاغل آسیب‌دیده از کرونا اظهار داشت: نهایتاً 2 درصد از تالارداران از این وام استفاده کردند که آن هم به هیچ وجه نتوانست خسارت‌های وارده را جبران کند.

بازرگان خاطرنشان کرد: یا نباید مجوز بازگشایی می‌دادند و یا اینکه اکنون باید اجازه برگزاری مراسم و فعالیت دهند و با اینگونه دوگانگی متاسفانه مشکلات مضاعف شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کارشناسان بهداشت اجازه برگزاری برگزاری مراسم صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۹۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صداوسیما، خرداد پارسال بود که نخستین مجوز صیادی برای صیادان استان هرمزگان از درگاه ملی مجوز‌ها صادر شد. چند دهه بود که صیادان بدون مجوز به فعالیت صید و صیادی می‌پرداختند و از بروکراسی‌های اداری سازمان شیلات گلایه‌مند بودند.

با راه اندازی درگاه ملی مجوز‌ها و لزوم اتصال همه دستگاه‌ها به این درگاه، مجوز صیادی هم در نوبت صدور الکترونیکی قرار گرفت. تا اینکه در نهایت نخستین مجوز صیادی خرداد پارسال صادر شد.

گفتنی است؛ براساس ماده ۷ مکرر قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، همه دستگاه‌ها می‌بایست تا فروردین ۱۴۰۲ به درگاه ملی مجوز‌ها می‌پیوستند. اما سازمان شیلات به قانون تمکین نکرد و مجوز‌های صیادی هنوز در انتظار صدور الکترونیکی بودند تا در نهایت، خرداد ۱۴۰۲، درگاه ملی براساس تکلیف قانونی، اقدام به صدور الکترونیکی مجوز‌های صیادی به جای سازمان شیلات کرد.

اما سازمان شیلات همچنان این مجوز‌های صادر شده را قبول نداشت. در این زمان، صیادان از طرفی به دلیل گرفتن مجوز‌ها پس از سال‌ها فعالیت، خوشحال بودند، اما از طرف دیگر از عدم همراهی سازمان شیلات گلایه داشتند.

در نهایت، با پیگیری‌های چندین باره رسانه ملی و اعزام خبرنگار اختصاصی به بندرعباس برای پیگیری موضوع، سازمان شیلات از قانون تمکین کرد و مجوز‌های صادره از درگاه را به رسمیت شناخت و برای ۹ هزار صیاد مجوز صیادی صادر شد. بنابراین، امکان صید قانونی از ساحل بندرعباس برای صیادان فراهم شد. همچنین این صیادان از بیمه و سوخت هم بهره‌مند شدند.

در جنوب کشور، چهار استان ساحلی داریم که پیشه اکثر مردمان این استان ها، صیادی است. اما با پیگیری‌های چند ماهه، تنها صیادان استان هرمزگان توانستند از درگاه ملی مجوز صید دریافت کنند و صیادان سه استان دیگر یعنی سیستان و بلوچستان، چابهار و خوزستان هنوز در انتظار صید قانونی و رسمی هستند.

مرداد پارسال، آقای حسین حسینی رئیس سازمان شیلات در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر، قول داده بود که تا یک ماه دیگر امکان صدور مجوز صیادی برای استان سیستان و بلوچستان هم فراهم شود. این موضوع را از مرکز بهبود فضای کسب و کار جویا شدیم.

حاجی جعفری معاون مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: از بین ۳ هزار درخواست پیش نیاز فنی در استان سیستان و بلوچستان، حدود ۸۰۰ مجوز صادر شده و ۱۶۰۰ درخواست رد شده و دلیل رد این درخواست‌ها هنوز مشخص نشده است.

حاجی جعفری افزود: شکایت‌هایی در این راستا به درگاه ملی مجوز‌ها واصل شده مبنی بر اینکه دلیل رد این درخواست‌ها چه بوده است. براساس قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، این موضوع یعنی علت رد درخواست‌ها باید کاملا مشخص و از طریق درگاه ملی مجوز‌ها اعلام شود، اما تا کنون این اتفاق نیافتاده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت: زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • بازگشایی چند مطب در تویسرکان پس از رعایت قوانین و استاندارد‌ها
  • پخش یورو ۲۰۲۴ در بلاروس بدون مجوز یوفا!
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار