Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان استان سمنان درباره خیز مجدد شیوع کرونا در استان هشدار دادند تا مردم با توجه و دقت در رعایت نکات بهداشتی در کنترل شرایط و مهار شیوع ویروس کرونا کمک کنند

به گزارش برنا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی و بهداشتی استان سمنان در دلنوشته‌ای غم‌انگیز نکات تامل برانگیزی را گفته است که شاید در اهتمام شهروندان در رعایت نکات بهداشتی مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله‎گذاری اجتماعی، پرهیز از ترددهای غیرضروری در اماکن شلوغ، و پرهیز از برگزاری دورهمی‌‎ها موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دلنوشته آمده است: همکاران گرامی و عزیزم متاسفانه خیز چهارم کرونا در راه است و البته با همت شما عزیزان این راه پرامید به لطف خداوند متعال ادامه دارد، از همکاران درمانی دانشگاه درخواست دارم همچون گذشته خود را برای درمان بیماران کاملا آماده و محیا کنید.

در ادامه این دلنوشته آمده است: با وجودی که امروز با همت مردم استان و مسئولان و شما همکاران، به شرایط کمترین تعداد بستری بیمار از ۶ ماه قبل در بیمارستان های دانشگاه رسیده ایم؛ اما می خواهم از همه شما تقاضا کنم خود را برای خیز جدید بیماری آماده کنید. از همکاران بهداشتی دانشگاه درخواست دارم با تمام توان بیماریابی کنید و بر اجرای پروتکل ها نظارت نمایید و با متخلفین و ناقضین دستورالعمل ها به شدیدترین شکل ممکن برخورد نمایید؛ حفظ سلامت مردم مهم ترین وظیفه ماست.

در بخشی دیگر از این دلنوشته آمده است:می‌دانم هر یک از شما در حدود یک سال گذشته چقدر تلاش کردید تا هموطنان و هم استانی هایتان سلامت بمانند و در صورت بیمار شدن، هر چه زودتر به آغوش خانواده شان برگردند. یک سال از کنار خانواده بودن محروم بودید تا قلبی آزرده نشود.

در این دلنوشته آمده است: می دانم چقدر از عدم رعایت دستورالعمل ها آزرده هستید. تقریبا هر روز به نمایندگی از طرف شما عزیزان از مردم عزیز استان خواهش کردم دستورالعمل ها را رعایت کنند. بارها و بارها و بارها گفته اید و گفته ام که تنها راه درمان کرونا، پیشگیری است و تنها راه پیشگیری زدن ماسک، عدم شرکت در تجمعات و شستشوی دست هاست. اما دریغ و دریغ از گوش شنوای برخی از مسئولین و شهروندان!!می دانم هر کدام از شما چقدر حرص خوردید و چقدر تذکر دادید. شب،ها نخوابیدید، روزها تلاش کردید تا با لطف خداوند متعال احدی از هم استانی هایتان بیمار نشود. چقدر تلاش کردید که یک بیمار به زیر دستگاه تنفس مصنوعی نرود، چقدر برای تامین دارو برای بیمارانتان تلاش کردید. چقدر برای جداشدن یک بیمار از دستگاه خوشحالی کردید و چقدر با اندوه از دست رفتن یک بیمار گریستید.همه با هم یکی شدیم تا کسی از بین ما کم نشود. فاصله هامان به ظاهر زیاد شد، اما دلهامان به هم نزدیک تر شد.شما مدافعان سلامت این مردم هستید، رزمندگان دفاع از سلامت جامعه؛ خداوند یار و نگهدار تان باد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان با اشاره به اینکه استان‌های همجوار سمنان به ویژه مازندران و گلستان به شدت درگیر ویروس کرونا هستند و رفت و آمد به این استان‌ها انجام می‌شود، تاکید کرد: احتمال شیوع موج جدید کرونا در استان سمنان نیز وجود دارد.

نوید دانایی ابراز داشت: همچنین ویروس جهش یافته کرونای انگلیسی هنوز وارد استان سمنان نشده و در صورت ورود این ویروس به استان ممکن است شاهد موج جدیدی در استان باشیم.

وی افزود: در حال حاضر بیماریابی گسترده در طرح شهید سلیمانی و با همکاری پایگاه های بسیج انجام می‌شود ولی برای جلوگیری از اوج دوباره ویروس کرونا، لازم است مردم با رعایت شدید و سختگیرانه شیوه‌نامه‌های بهداشتی در راستای همکاری کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان در پایان بیان کرد: ویروس کرونای انگلیسی سرعت سرایت بیشتری دارد و از نظر شدت بیماری ایجاد شده تفاوتی با ویروس اولیه ندارد ولی به دلیل سرعت سرایت بالاتر، بدیهی است که تعداد بیماران و فوتی‌ها را افزایش می‌دهد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا پیک چهارم کرونا ویروس کرونا استان سمنان تلاش کردید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۰۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • امکان ثبت نام جدید در نهضت ملی مسکن استان سمنان وجود دارد
  • ورود سامانه بارشی به استان سمنان
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم