Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - با هدف کنترل و مدیریت فعالیت‌های بهداشتی در مراکز صنعتی و بزرگ، رئیس ستاد مبارزه با کرونا تهران، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران و جمعی از کادر بهداشت و درمان شهر تهران در قالب طرح "شهید سپهبد سلیمانی" از شرکت سایپا بازدید کرده و از عملکرد این شرکت در اجرای پروتکل های بهداشتی و مبارزه با شیوع کرونا تقدیر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش شمانیوز، علیرضا زالی در این بازدید ضمن تاکید بر ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی در مراکز صنعتی و دارای نیروی انسانی زیاد گفت: عملکرد مدیریت ارشد گروه خودروسازی سایپا در رعایت و اجرای پروتکل های بهداشتی و مهار ویروس کرونا و همچنین تلاش شبانه روزی برای قطع زنجیره انسانی این بیماری قابل تقدیر است.
وی افزود: سال گذشته و در ابتدای شیوع کرونا و کمبود شدید مواد ضدعفونی کننده و ماسک بهداشتی، گروه سایپا با توجه به رسالت مسئولیت‌های اجتماعی خود، خطوط تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده را به صورت رایگان و عام‌المنفعه جهت رفع نیاز پرسنل خود، مراکز درمانی و سایر ارگان‌ها راه‌اندازی کرد و همچنان تا امروز شاهد این اقدام ارزشمند در شرکت های سایپا آذین و طیف سایپا هستیم.
رئیس ستاد مبارزه با کرونا تهران همکاری هدفمند سایپا در کنترل کرونا در ماه های اخیر را یک حرکت جهادی دانست و گفت: این واحد صنعتی در شرایطی وارد همکاری با وزارت بهداشت در مبارزه با بیماری کرونا شد که همانند سایر خودروسازان با مشکلات متعدد دست به گریبان بود اما با تلاش شبانه روزی خود توانست دستاوردهای متعددی را کسب کند.
وی افزود: سایپا با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی موفق شد تا برنامه تولیدی خود را فعال نگاه دارد و با تهیه مستنداتی از فعالیت های بهداشتی این مجموعه به ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت الگوی موفقی را پایه ریزی و جهت بهره برداری به سایر مراکز صنعتی ارائه کرد.
رئیس ستاد مبارزه با کرونا تهران تعطیل نشدن مراکز صنعتی را دغدغه ای مهم دانست و گفت: با توجه به اهمیت اقتصادی برخی مراکز و با توجه به ضرورت سهولت انجام تست کارکنان، به ستاد ملی کرونا پیشنهاد اختصاص سهمیه ای منطقی از مراکز سلامت را داده ایم.
همچنین در این بازدید سردار حسن‌زاده فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ، ضمن تقدیر از عملکرد مدیریت ارشد گروه سایپا در راستای مبارزه با بیماری کرونا و جلوگیری از شیوع آن گفت: توجه ویژه به سلامت کارکنان و صیانت از نیروی انسانی توسط سایپا امری ستودنی است و حرکت جهادی این واحد صنعتی در راستای قطع زنجیره انسانی و ممانعت از شیوع ویروس منحوس کرونا در جامعه می تواند به عنوان الگو مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: واحد های صنعتی بزرگ جمعیت قابل توجهی دارند و چنانچه در شرایط فعلی به کارکنان آموزش های لازم در جهت چگونگی مهار و رعایت پروتکل های بهداشتی داده شود شاهد حضور سفیران سلامت و صیانت از کانون خانواده در سطح جامعه خواهیم بود که قطعا این امر در گروه سایپا صورت پذیرفته است.
فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ بر ضرورت همکاری همگانی با ستاد ملی کرونا تاکید کرد و گفت: بسیج محله با ستاد ملی کرونا همکاری خوبی داشته است لذا گروه سایپا می تواند با توجه به تعداد پرسنل زیاد خود و در راستای یاری رساندن هرچه بهتر به جهادگران عرصه مبارزه با کرونا با مراکز بهداشت و ستاد ملی کرونا در سطح شهر ارتباط دو سویه ای برقرار کند.
منبع: سایپانیوز

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی مبارزه با کرونا ستاد ملی کرونا مراکز صنعتی گروه سایپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۱۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن هشدار به صاحبان مالها گفت: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیگی معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها برای جلوگیری از عرضه کالای قاچاق، اظهار کرد: تمام ارکان از مسئولان اجرایی گرفته تا اصناف باید در بحث جهش تولید مشارکت داشته باشند. مبارزه با قاچاق کالا یکی از مباحث اصلی جهش تولید است.

وی افزود: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است.

بیگی گفت: باید این نکته مد نظر فروشگاه‌ها باشد که چه کالایی عرضه می‌کنند! عمده کالاهای در این فروشگاهها اقلام وارداتی است و این با سیاست اولیه تشکیل این فروشگاه‌ها در تضاد است. متاسفانه شاهد عرضه محرز پوشاک قاچاق در این فروشگاهها هستیم. خواهش ما این است که مدیران این فروشگاهها اجازه ندهند تا برخوردهای نیروی انتظامی با عرضه اقلام قاچاق از جمله پوشاک قاچاق پیاده شود و قبل از این مرحله نسبت به اجرای قانون اقدام کنند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد:  مدیران این فروشگاه‌ها مسئولیت عرضه این کالاهای محرز قاچاق در داخل محوطه این فروشگاهها را برعهده دارند.

وی گفت: آخرین اصلاحیه قانون مربوط به سال 1401 است و مدیران فروشگاه‌ها باید با مفاد این قانون آشنا شوند.

بیگی با اشاره به اینکه آخرین آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز حاکی از وجود بیش از بیست میلیارد دلار قاچاق ورودی و خروجی است گفت: این منابع از جیب تمام ایرانیان خارج می‌شود. اگر هر کالایی از مرزهای گمرکی وارد نشده باشد قاچاق است و با آن برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب