Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، ندانم کاری‌ها و تصمیمات عجولانه را عامل کاهش صادرات کشور بیان کرد و گفت: سوال این است چرا مسئولان شفاف صحبت نمی‌کنند که مشکل برق چیست؟ چرا همه چیز را در ابهام نگه می‌دارند؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود خوانساری در نوزدهمین نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: سال ۹۷ و با افزایش قیمت ارز انتظار می‌رفت که صادرات کشور نیز افزایش یابد یعنی در حالی که ارزش پول ملی چهار تا پنج برابر کاهش یافته بود صادرات بجای افزایش، کاهش یافت که علت آن را باید در تصمیمات عجولانه اخذ شده جستجو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوانساری افزود: البته تصمیم سه ماه قبل سران قوا مبنی بر اینکه صادر کننده می‌تواند با ارز حاصل از صادرات کالا وارد کند و یا آن را در اختیار فرد دیگری قرار دارد اجازه داد که صادرکنندگان با انگیزه بیشتری به صادرات اقدام کنند.   وی ادامه داد: متاسفانه در دو تا سه هفته گذشته قیمت ارز کاهشی شده و قرار است که به زیر ۲۰ هزار و یا حتی زیر ۱۵ هزار تومان هم برسد که موجب شده صادرکننده نتواند برنامه‌ریزی داشته باشد یعنی نمی‌داند کالا را با چه قیمتی در داخل بخرد و با چه قیمتی صادر کند از این رو انتظار داریم حرف و سخنی که از سوی مسئولان زده می‌شود کارشناسی بوده و تاثیر آن در واردات و صادرات سنجیده شود.   رئیس اتاق ایران درباره قطع برق بنگاه‌های تولیدی که بدون اطلاع در روز‌های اخیر صدمات و مشکلات زیادی را برای این بنگاه‌ها ایجاد کرد گفت: مسئولان گفتند گاز کمبود داریم مازوت مصرف کردند بعد از اینکه آلودگی شد مازوت را قطع کردند، اما توضیح ندادند که مشکل اصلی چیست؟ به یکباره همه چیز را سر استخراج رمز ارز‌ها شکستند. سوال این است چرا مسئولان شفاف صحبت نمی‌کنند که مشکل برق چیست؟ چرا همه چیز را در ابهام نگه می‌دارند؟   خوانساری درباره قیمت گذاری‌ها به ویژه در حوزه فولاد گفت: این قیمت گذاری‌ها در مجموعه فولاد و بازار سهام مشکلاتی ایجاد کرد یعنی تجربه ۴۰ ساله قیمت‌گذاری را دوباره می‌خواستیم تجربه کنیم که الحمدالله چنین نشد و مشکل رفع شد.   خوانساری ادامه داد: هر ساله همایش امین الضرب دی ماه برگزار می‌شد که به علت شیوع بیماری کرونا به تعویق افتاد و اسفند ماه برگزار خواهد شد.   انتهای پیام        

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۱۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت

به گزارش قدس آنلاین، حامد نجفی علمدارلو افزود: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، افزود: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان