Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@11:26:25 GMT

گزارش تولید واکسن کرونا روی میز کمیسیون اصل نود

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۱۲۰۱

گزارش تولید واکسن کرونا روی میز کمیسیون اصل نود

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از بررسی گزارش این کمیسیون در مورد وضعیت تولید واکسن کرونا در کشورهای مختلف در جلسه امروز خبر داد.

علی خضریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص جلسه روز گذشته کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دستور اول جلسه امروز، بررسی گزارش نظارتی کمیته فرهنگی و اجتماعی از وضعیت تولید واکسن کرونا در کشورهای مختلف و چالش‌های پیش روی آن در تست انسانی و همچنین شرکت‌های مختلفی که در این خصوص ورود کرده و سابقه این شرکت‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلیات این گزارش در جلسه امروز قرائت و توسط اعضا استماع شد و در جلسه فوق‌العاده فردا نیز ادامه موضوع واکسن کرونا در دستور کار قرار دارد و جزئیات این گزارش مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی افزود: همچنین ارجاع بند ۶ ماده ۳۹ قانون اصلاح موادی از قانون اصل ۴۴ قانون اساسی نیز در جلسه امروز در دستور کار قرار داشت.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ادامه داد: به پیشنهاد کمیته حقوقی و قضائی کمیسیون و با توجه به نگرانی‌های مرتبط با افزایش آمار زندانیان و جرایم کیفری با دعوت از مسئولان وزارت کشور، دادگستری و دادستان کل کشور، بحث نقص در اجرای قانون مجازات اسلامی و ماده ۷۹ این قانون یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در جلسه امروز بود.

خضریان تصریح کرد: بحث مجازات‌های جایگزین حبس جهت کاهش آمار زندانیان و جبران آسیب‌های اجتماعی ناشی از حضور در زندان، پیش بینی قانونی است که در ماده ۷۹ قانون مجازات اسلامی وجود دارد، اما بر اساس نقصی که در ماده ۵ آئین نامه اجرایی ماده ۷۹ قانون مجازات اسلامی مصوب هیأت دولت وجود دارد، بحث مجازات‌های جایگزین حبس به درستی شکل اجرایی به خود نمی‌گیرد و ما شاهد افزایش تعداد زندانیان در کشور هستیم، لذا در جلسه امروز و بر اساس گزارش کمیته حقوقی و با حضور مسئولان مرتبط این موضوع بررسی شد.

وی خاطرنشان کرد: افزایش آمار زندانیان موضوع نگران کننده است، اما با اجرای صحیح قانون این معضل قابل حل است. مقرر شد ظرف ۲۰ روز پیشنهادات اصلاحی در این خصوص توسط نهادهای مرتبط در هیأت دولت مطرح شده و کمیسیون نیز پیشنهادات خود را ارائه کند تا نقص آئین نامه اجرایی اصلاح شده و شاهد کاهش جمعیت کیفری زندانیان باشیم.

کد خبر 469376

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا واکسن کرونا کرونا ویروس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جلسه امروز واکسن کرونا کمیسیون اصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۱۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موارد تسری مزایا و امتیازات قوانین ایثارگران مشخص شد
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • با اصل تبادل زندانیان موافقیم
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند