Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، وزیر امور اقتصاد و دارایی به همراه مدیران عامل صندوق بازنشستگی بانک‌ها، شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی، شرکت توسعه صنایع بهشهر و مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک از بخش‌های مختلف خط تولید این کارخانه در شهرستان بهشهر بازدید کرد و در نشست رفع موانع تولید این شرکت حضور یافت.

امیر حمزه توسلی مدیرعامل صنعتی بهپاک در نشست رفع موانع تولید این شرکت با اشاره به قدمت پنجاه و دوساله شرکت، گفت: این شرکت، یکی از بزرگترین شرکت‌های روغن کشی کشور است که بالغ بر ۵۰۰ هزار تن در سال ظرفیت روغن کشی از دانه‌های روغنی را به عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی روغن خام، پروتئین سویا انسانی، کنجاله به عنوان مواد اصلی غذای دام و طیور و لسیتین را از جمله محصولات این شرکت عنوان کرد و گفت: با دستور کار قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری در سال جهش تولید، امروز با اقتدار و افتخار اعلام می‌کنیم سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۹ را علیرغم محدودیت در شرایط اقتصادی و ارزی و تحریم‌ها و سایر محدودیت‌های حاکم بر کشور با رشد بی سابقه‌ای در زمینه سودآوری در تاریخ حیات این شرکت به پایان رساندیم. این در حالی است که شرکت بهپاک تندیس طلایی ملی سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان را نیز دریافت کرد.

مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک ادامه داد: در شرایط اعمال تحریم‌های ظالمانه بر کشور، بالاخص شرکت‌های تحت پوشش توسعه صنایع بهشهر، رشد بی سابقه ۳۶ درصدی سود عملیاتی نسبت به سال مالی گذشته را داشته ایم. همچنین ۴۶ درصد از بودجه ۶ ماهه عقب بودیم و در ۶ ماهه دوم علاوه بر جبران این عقب ماندگی ۱۰۰ درصد بودجه ۶ ماهه دوم را محقق و ۳۰ درصد اضافه بر کل بودجه پیش بینی شده سال مالی ۱۳۹۹ را محقق کردیم. همچنین با افتخار باید بگویم که امروز ۲ کارخانه دام و طیور و تصفیه روغن را از محل اعتبارات شرکت بهپاک و مشارکت سرمایه گذار در دست اقدام داریم.

توسلی با بیان اینکه این مهم، میسر نبود مگر با شناسایی فرصت‌ها در شرایط تهدید، انعطاف پذیری و تغییر استراتژی‌ها گفت: از جلمه اقدامات صورت گرفته در این راستا، تغییر هوشمندانه استراتژی‌های تولیدی شرکت به سمت ارائه خدمات کارمزدی روغن کشی و به کارگیری استحصالات بلغور سویای حاصل از خدمات کارمزدی به عنوان ماده اولیه تولید پروتئین سویا، که منجربه افزایش تولید پروتئین سویای انسانی با حاشیه سود بالا شده است.

وی با اشاره به کسب تندیس طلایی سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده و اخذ مجوز از سازمان حمایت از حقوق تولید کنندگان و مصرف کنندگان به منظور افزایش هدفمند نرخ فروش کالاهایی که در معرض زیان بوده اند افزود: تغییر سیاست فروش محصولات پروتئین سویا (از اعتباری به نقدی) و تلاش و همت شبانه روزی خانواده بزرگ بهپاک را، دیگر استراتژی در این حوزه عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک همچنین از کاهش ۵۳% هزینه‌های مالی نسبت به مدت مشابه سال قبل، از طریق مدیریت بر منابع مالی و کاهش فروش اعتباری خبر داد.

توسلی در ادامه با تشریح اهم برنامه‌ها و فعالیت‌های شرکت در سال جاری به منظور تحقق شعار سال جهش تولید گفت: بومی سازی خطوط تولید و ارتقاء دانش فنی شرکت از جمله مهمترین اقدامات در راستای کاهش وابستگی در دوران تحریم بوده است.

وی با بیان اینکه در همین راستا دستگاه پروتئین ساز وینگر که قیمت واردات آن ۵/۱ میلیون دلار است به همت و دانش همکاران پرتلاش شرکت با ۵/۱ میلیارد تومان در داخل کشور تولید شده است، گفت: تا به امروز ۳ دستگاه را به بهره برداری رسانده ایم و چهارمین دستگاه تا پایان سال مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک، راه اندازی و بهره برداری از خط ۶ تولید پروتئین وینگر با ظرفیت تولید روزانه ۱۵ تن و افزایش ۱۱% تولید روزانه پروتئین به دست توانای متخصصین داخلی شرکت بهپاک را از دیگر اقدامات در جهت جهش تولید شرکت در راستای تحقق شعار سال عنوان کرد.

توسلی همچنین از آغاز ساخت خط ۷ تولید پروتئین وینگر با ظرفیت تولید روزانه ۱۵ تن به دست متخصصین داخلی شرکت تا پایان سال ۱۳۹۹ خبر داد و گفت: همچنین مخازن ذخیره سازی روغن با ظرفیت ۵۰۰۰ تن (شامل دو مخزن ۱۵۰۰ تنی و یک مخزن ۲۰۰۰ تنی) ساخت و بهره برداری شد که در نهایت افزایش ۵۹% ذخیره سازی روغن خام از ظرفیت ۸۵۰۰ تن به ۱۳۵۰۰ تن را در پی داشت.

شرکت ۵۰ ساله بهپاک نباید مورد بی توجهی قرار گیرد

دژپسند وزیر اقتصاد نیز در نشست رفع موانع تولید شرکت صنعتی بهپاک که در محل این کارخانه در شهرستان بهشهر برگزار شد، با اشاره به قدمت چندساله شرکت صنعتی بهپاک و خوشنامی نام تجاری در بین صنایع مشابه افزود: شرکت صنعتی بهپاک بیش از ۵۰ سال قدمت و سابقه فعالیت دارد بنابراین به هیچ وجه نباید نسبت به آن بی توجه باشیم.

وی با تاکید بر اینکه به تقویت و ماندگاری این برند باید کمک کرد، ادامه داد: تفاهم نامه‌ای که در این نشست به امضا رسید می‌تواند برای ۲۰۰ نفر از افراد بومی منطقه به طور مستقیم اشتغالزایی داشته باشد که گام بسیار بزرگی است و تولید درون زا را توسعه می‌دهد که در نوع خود قابل توجه است.

وزیر امور اقتصاد و دارایی همچنین گفت: چنین طرح‌هایی بر اقتصاد شهرستان و رونق تولید منطقه کمک خواهد کرد، بنابراین باید مورد توجه قرار گیرند.

لازم به ذکر است در پایان این نشست تفاهم نامه‌ای در خصوص؛ مشارکت و تامین مالی در اجرای طرح تصفیه روغن شرکت صنعتی بهپاک با اعتبار ۶ هزار میلیارد ریال به امضاء رسید که برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد خواهد کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5125490

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری دام و طیور تولید داخلی کسب و کار گروه خودروسازی سایپا اسباب کشی گروه صنعتی ایران ترانسفو دکوراسیون منزل رهن و اجاره مسکن سلامت مو درب ضد سرقت نماد اعتماد الکترونیکی وکیل دادگستری تولید نرم افزار خرید آنلاین پکیج تولید پروتئین بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۱۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی راه‌اندازی می‌شود که بخشی از فضای کارخانه قرار است توسط شهرداری اصفهان تجهیز و بهره‌برداری شود.

مرتضی نصوحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از وظایف اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان، پیش‌برد فعالیت‌های شهرداری در راستای توسعه کالبدی اکوسیستم کارآفرینی شهر است، این موضوع در طرح شورای اسلامی شهر با عنوان تقویت تولید و خدمات دانش‌بنیان در مدیریتی شهری تصویب شد و شهرداری موظف است از فضاهایی که در اختیار دارد به شکلی استفاده کند تا توسعه اکوسیستم کارآفرینی شهر اتفاق بیفتد.

وی با بیان اینکه از سه سال گذشته همکاران ما در حوزه مدیریت پژوهش فضاهایی را شناسایی کردند تا بتوانیم شاهد این توسعه باشیم، افزود: در یکی از بخش‌ها با کمک سازمان فرهنگی شهرداری، تعدادی فرهنگ‌سرا به این کار اختصاص پیدا می‌کند، سال گذشته در منطقه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان فعالیت را آغاز کردیم، مقدمات انجام شده و مرکزی تحت عنوان «مرکز نوآوری اصفهان پیش‌رو» در ضلع شمالی این دانشگاه خواهیم داشت.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: در نظر داریم سال جاری با همکاری شرکت متروی اصفهان، یکی از ایستگاه‌های خط یک مترو را به مرکز نوآوری اختصاص دهیم، موافقت اولیه دریافت شده و مشغول دریافت مجوز هستیم.

نصوحی با بیان اینکه کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی راه‌اندازی می‌شود که بخشی از فضای کارخانه قرار است توسط شهرداری اصفهان تجهیز و بهره‌برداری شود، گفت: اولویت در این فضاها با موضوعات مدیریت شهری است و تلاش می‌کنیم شرکت‌هایی در این فضاها جذب شوند و حضور داشته باشند که کسب و کاری که قصد توسعه آن را دارند، متناسب با نیازهای مجموعه مدیریت شهری باشد.

کد خبر 747464

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشکستگی
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است