Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخبر گفت: امروز از داروی ایورمکتین برای درمان بیماری کرونا رونمایی شد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان امام در آیین رونمایی از محصولات جدید در حوزه مکمل ها، مواد اولیه و دارو‌های ایورمکتین و موکوسیل در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از جهت گیری‌های جدی ستاد اجرایی فرمان امام در چندسال گذشته پر کردن خلاء‌های دارویی موجود است که در این راستا در کشور داروی‌هایی تولید شده که تا قبل از این وجود نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ٩٧ درصد دارو‌های مورد نیاز در داخل کشور تولید می‌شوند، گفت: بیش از دو درصد واردات دارویی داریم که ٣۵درصد قیمت تمام شده دارویی کشور را تشکیل می‌دهد.

مخبر گفت:شرکت‌های دارویی مختلفی در شهرک صنعتی برکت راه اندازی شده است که دو تا سه درصد واردات کشور را تامین می‌کنند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه سه مواد اولیه دارویی مربوط به بیماری قلب، صرع و... تولید شده است، گفت: تعهد کردیم هر دارویی که احتمال اثر گذاری در بیماری کرونا را داشته باشد را تولید کنیم و بسیاری از این دارو‌ها ظرف ٢هفته تولید شده اند و امروز از یک داروی تاثیر گذار بیماری کرونا رونمایی شد.

او با بیان اینکه داروی ایورمکتین که در پیشگیری و درمان بیماری کرونا امروز رونمایی شد دوماهی است که در دنیا مطرح شده است و ما زیر یک ماه در کشور تولید کردیم، گفت: قیمت این دارو زیر ٩٠درصد قیمت خارجی آن عرضه می‌شود.

مخبر درباره تست واکسن ایرانی کرونا گفت: مراحل تست انسانی در حال انجام است و تا این مرحله به خوبی پیشرفته است، همچنین درحال حاضر ظرف این هفته تیم سوم گروه ۵۶ نفری، واکسن را دریافت می‌کنند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه حال ١۴نفری که واکسن به آن‌ها تزریق شده، خوب است و نتایج تست تاکنون بیش از انتظار ما بوده است، ادامه داد: تولید آزمایشگاهی واکسن یک موضوع و تولید آن به صورت انبوه مسئله دیگری است.

او ادامه داد: ساخت واکسن کرونا از سه مرحله دیگر تا پیش از عید به مرحله تست انسانی می‌رسد.

مخبر با بیان اینکه این واکسن زمانی می‌تواند برای مردم اثربخش باشد که در دسترس مردم قرار گیرد، گفت:ظرف یک ماه آینده به تولید ٢تا سه میلیون دوز واکسن کرونا در ماه خواهیم رسید و ظرف سه ماه آینده این عدد به ١٢تا ١۴میلیون دوز در ماه خواهد رسید.

او با بیان اینکه امروز بیش از١٠٠ میلیون ماسک در انبار‌ها موجود است و سه کشور اروپایی و منطقه درخواست خرید مایو از ما را دارند، گفت: کیت سریع را توانستیم زیر ٢هفته بسازیم و امروز بیش از یک میلیون کیت در انبار داریم که به مرور در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام بیان کرد: ۶کشور درخواست خرید کیت تشخیص سریع کرونا را دارند و ما واکسن را به نقطه‌ای خواهیم رساند که بیش از نیاز مردم تولید شود.

مخبر در واکنش به تحریم‌های آمریکا علیه او و این نهاد ادامه داد: بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری دشمن با مردم ایران مشکل دارد چرا که آسیب را همیشه از مردم دیده اند.

او با بیان اینکه هر کانونی که به مردم خدمت کند دشمنان با این‌ها مشکل دارد و این تحریم‌ها هیچ تاثیری در روند و برنامه‌های ما ندارد، گفت: ایورمکتین تولید سه تا چهار کشور است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دارو کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا ستاد اجرایی فرمان امام بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۱۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است

بهرام عین اللهی٬‌ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: به رکورد ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان رسیده ایم. در بدو شروع به کار دولت سیزدهم  ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که امروز و بعد از دو سال و نیم به ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان افزایش یافته است.

او گفت: این افزایش یک رکورد محسوب می‌شود و  یکی از کار‌های بسیار خوب در زمینه پانسمان بیماران پروانه‌ای بود که امیدواریم با حمایت‌های بیشتر به تجاری شدن برسد و بتواند نیاز‌های کشورمان را تامین کند.

وزیر بهداشت تاکید کرد که حمایت از شرکت‌های دانش بنیان جزء کار‌های مهم این وزاتخانه است.

عین اللهی افزود: بنای ما بر این است که با تقویت دانش‌بنیان‌ها دارو‌های اکثر بیماری‌ها را تامین کنیم و در مورد تالاسمی هم همین موضوع مطرح است. بعضی از بیماران می‌گویند داروی داخلی استفاده نمی‌کنیم و حتما داروی خارجی می‌خواهیم که این موضوع را باید متخصصین تشخیص دهند. 

او گفت: اولویت ما حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع کمبود‌های دارویی است. تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است.

وزیر بهداشت درباره چرایی رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گفت: در این سنین تمامی اعضای بدن کودک رشد تکاملی دارند و هرگونه نقصی می‌تواند تا پایان عمر با فرد بماند به همین دلیل با پیشنهاد وزارت بهداشت در هیئت دولت این موضوع به تصویب رسید و جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که کودکان را در ۷ سال اول زندگی در مراکز دولتی به شکل رایگان درمان کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است