Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@10:05:42 GMT

نوروز کدام کشورها دیدنی است؟

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۲۱۵۴

نوروز کدام کشورها دیدنی است؟

هرچند که نوروز در ایران به دلیل حال و هوای خاصی که دارد فوق العاده جذاب است اما کشورهای دیگری نیز هستند که باتوجه به شرایط آب و هوایی، زیبایی های بی حد و حصر و همچنین فرهنگ آن جا در ایام نوروزی بسیار دیدنی هستند. تمامی تورهای ذکر شده در متن خبر پس از پایان کرونا انجام می‌شوند و مجموعه الفبای سفر به شما توصیه می‌کند سفرکردن را به بعد از کرونا موکول کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا،بنابراعلام الفبای سفر، اگر علاقه‌مند به سفرهای خارجی هستید آشنایی با این کشورها انتخاب مقصد را برای شما آسان خواهد کرد.

ترکیه 

سرزمینی در همسایگی شمال غرب ایران که در ایام نوروز میزبان جمعیت زیادی از ایرانیان است که با تور ترکیه نوروز راهی آن جا می شوند.

آرامش در یک هوایی بی نظیر در شهرهای ساحلی همچون بدروم، مارماریس، ترابزون و کوش آداسی ماجراجویی در شهرهای باستانی استانبول، آنتالیا و قونیه و ارتباط با مردمی مشابه خودمان همچون آنکارا همه و همه دلایلی هستند که نوروز را در این کشور دیدنی می‌کنند البته که نمی توان از تماشای جشن های نوروزی محلی در شهرهای نزدیکی مرز ایران به سادگی عبور کرد.

همچنین جشنواره خرید وان در ایام نوروز بیشتر از هرچیزی به جذابیت های این کشور در ایام سال نو اضافه کرده است.

جالب است بدانید پس از آن که نوروز به عنوان یک عید ملی در ترکیه شناخته شد در شهرهای جنوب شرقی ترکیه، مانند دیاربکر، شانلی اورفا، ماراش و مرسین و در مناطق شرق این کشور مانند آغری، ایغدیر، قارص و آرداهان جشن های باشکوه محلی را اجرا می کنند و البته در شهرهای بزرگ چون استانبول نیز مراسم خاصی انجام می شود.

جمهوری آذربایجان

در هفته پیش از عید نوروز جنب و جوش فراوانی در جمهوری آذربایجان مخصوصا شهر باکو دیده می شود. شهر رنگارنگ شده و میدان های شهر گلگاری می شوند. جاهای مختلف شهر را چراغانی می‌کنند و ماکت سبزه و سمنو درست می‌کنند. خلاصه این که همه جا در این کشور بوی تازگی و نو بودن می دهند و این یعنی مردم مشتاق آمدن بهار هستند.

یکی از این رسوم اصطلاحا «کاسا و کچل» نام دارد. کاسا (کوزه) نماد بهار است که لباس سبز می پوشد و کلاه سبز بر سر می گذارد و کچل نماد زمستان است که لباس آبی پوشیده و سر تاس‌اش نمادی از بی باری زمستان است.

مالدیو

جزیره مالدیو مکانی است که می‌توان با سواحل بهشتی، ماسه های سفید و آبهای شفاف کریستالی آن ارتباط برقرار کرد، جمهوری مالدیو نام رسمی کشوری مستقل می باشد که امروزه به جذاب ترین جزیره در قاره آسیا تبدیل شده است. مالدیو یک مجمع الجزایر است که در اقیانوس هند و در ۴۵۰ کیلومتری هند و جنوب غربی سریلانکا واقع شده است.

به طور خاص این کشور یکی از جنوبی ترین نقاط قاره آسیا است. فرهنگ مالدیو تحت فرهنگ دیگر کشورها است که در سال های مختلف به مالدیو آمده اند. تور مالدیو نوروز پیشنهادی شگفت انگیز برای تماشای این جزیره فوق العاده است. " ماه مارس در مالدیو دمای هوا به طور متوسط به ۳۰ درجه سانتیگراد می رسد.

مارس همچنین آغاز فصل گشت و گذار در مالدیو است که موج های زیبایی را به ارمغان می آورد و تا اکتبر دوام می آورد. در طول این "فصل گشت و گذار"، بزرگترین امواج به احتمال زیاد بین ژوئن و آگوست رخ می دهند."

با رزرو تورهای مسافرتی ترکیبی، داخلی و یا خارجی آژانس هواپیمایی الفبای سفر(www.alefbatour.com)، سفری عالی را برنامه ریزی و دنیا را کشف کنید.

ارزانترین پکیج های تور استانبول، تور آنتالیا، تور کوش آداسی، تور دبی، تور مالزی، تور تایلند، تور چین، تورهای اروپایی و تورهای لوکس و لاکچری آژانس مسافرتی الفبای سفر پل ارتباطی میان شما و رویا هایتان هستند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تور ترکیه تور مالدیو الفبای سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۲۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ فروش نفت و گاز در شرایط تحریمی اقتضاهای خاص خودش را دارد. در شرایطی که فروش این منابع توسط کشور با محدودیت روبروست و تحریم کنندگان تلاش خود را در راستای فلج کردن اقتصاد کشور به کار گرفته اند، چاره اندیشی برای فروش نفت و گاز کشور ضروری است.

در همین راستا، وزارت نفت به اجرای سیاست هایی به منظور حل مشکلات کشور در شرایط تحریمی پرداخت. به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال و هوشمندانه در ارتباط با همسایگان از جمله سیاست هایی بود که دولت سیزدهم در پیش گرفت. در اثر این سیاست ها، بهبود روابط با پاکستان، ترکمنستان، عراق و ترکیه در دستور کار قرار گرفت و بسترسازی برای از سر گیری خط لوله صلح، آغاز دوباره سوآپ گاز از ترکمنستان و ادامه فروش گاز به ترکیه و عراق تحقق یافت.

سیاست دیگری که وزارت نفت دنبال کرد، صدور خدمات فنی و مهندسی به کشورهای دیگر و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی بود. در شرایطی که به لحاظ مالی در مضیقه هستیم، تلاش کردیم از طریق ارائه خدمات به سایر کشورها و فروش نفت به آن ها به همکاری در پالایشگاه هایشان بپردازیم.

نظرات محمدحسن دیده ور، عضو اتاق بازرگانی ایران را در خصوص دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم و مزیت هایی که برای کشور داشته است، در ادامه می خوانید.

دیده ور در گفتگو با تابناک اقتصادی در خصوص دیپلماسی انرژی فعال دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: دیپلماسی اقتصادی فعال در حوزه انرژی و سیاست گذاری کلان در توسعه تجارت انرژی کشور دو بال سیاست خارجی ایران بوده است که به موازات یکدیگر پیش رفتند و توانستند کمک زیادی به رشد فروش نفت ایران داشته باشند.

خوشبختانه شاهد هستیم که روابط کشورمان نیز با همسایگان در حال بهبود است. به طور مثال، تنش زدایی ای که از روابط خود با عربستان کردیم، بسیار به جا و مناسب بود. بهبود روابط با هند، ترکمستان و عراق نیز اقدام خوبی در جهت توسعه تجارت انرژی کشور بوده است.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی خاطرنشان کرد: بخش زیادی از این موضوع که امور کشور در حال پیشرفت است، به موضوع بهبود روابط با دیگر کشورها برمی گردد. در حوزه های مختلف شاهد هستیم که سیاستمداران کشور در حال تنش زدایی و احیای روابط هستند که بسیار کمک کننده است.

دیده ور گفت: اشتیاق زیادی از سوی فعالان اقتصادی دیگر کشورها برای همکاری با ایران و فعالیت در فضای کشور ما وجود دارد. حتی فعالان اقتصادی کشورهای اروپایی به حضور در فضای اقتصادی ایران تمایل دارند. می توانیم از این فرصت ها به نحو احسن در راستای رشد اقتصادی کشور بهره ببریم.

وی ادامه داد: وزارت نفت اقدامات خوبی را در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها به اجرا گذاشت. به ویژه در ونزوئلا فعالیت های خوبی داشتیم. ارائه خدمات به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی را سیاست درستی می دانم. از این طریق به بازارسازی تضمینی برای نفت کشور می پردازیم و نوعی اشتغالزایی برای متخصصان داخلی کشور رقم می زنیم.

دیده ور گفت: قرار بود همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی در چند کشور دیگر نظیر سودان نیز پیگیری شود. به طور کلی صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی را مثبت ارزیابی می کنم.

وی ادامه داد: شرکت های واسطه ای در صنایع نفت و گاز سودهای سرشاری کسب می کنند. از طریق همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی و تبدیل نفت و گاز به فرآورده، می توانیم خودمان از این مزیت ها بهره مند شویم.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: لازم است دولت پیگیری ای در مورد تحریم ها در مجامع بین المللی داشته باشد. برخی از اقلامی که مورد نیاز صنایع است، اصلاً تحت تحریم نیستند، اما متاسفانه مانند اقلام تحریمی با آن ها برخورد می شود و برایمان مشکل ساز شده است. دولت ایران می تواند این موضوع را در مجامع بین المللی پیگیری کند که همه اقلام مورد نیاز در صنایع تحریم نیستند.

 

دیگر خبرها

  • مردم کدام کشور‌ها بیشتر کتاب می‌خوانند؟ (اینفوگرافی)
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • ◄ تاثیر راه‌ آهن حومه و سریع در جوانی جمعیت، تجربیات کره و انگلیس
  • مردم کدام کشور‌ها بیشتر کتاب می‌خوانند؟
  • هوای هیچ شهری امروز در کشور آلوده نیست
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • ببینید | کدام کشور‌ها به اسرائیل حمله کرده‌اند؟!
  • واکنش ایران به درخواست آرژانتین از سایر کشورها برای بازداشت وزیر کشور
  • مهمترین اخبار پنجم اردیبهشت/حذف«زوج و فرد»در طرح جدید ترافیک