Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-28@19:01:40 GMT

سرمایه‌گذاری چین در ذخیره آب رکورد زد

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۲۳۰۷

طبق گزارش جدید وزارت منابع آب چین، سرمایه‌گذاری این کشور در تأسیسات ذخیره آب در سال گذشته رکوردی تاریخی به ثبت رسانده و به ۷۷۰ میلیارد یوآن (معادل ۱۱۸.۵ میلیارد دلار) رسیده است.

طبق گزارش جدید وزارت منابع آب چین، سرمایه‌گذاری این کشور در تأسیسات ذخیره آب در سال گذشته رکوردی تاریخی به ثبت رسانده و به ۷۷۰ میلیارد یوآن (معادل ۱۱۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد دلار) رسیده است.

مقامات محلی با وجود تلاش برای خنثی کردن تأثیرات بحران کرونا استفاده از اوراق ویژه دولتی و وام‌های بانک‌ها برای افزایش حجم سرمایه‌گذاری در ذخیره آب تا جای ممکن، را مورد تشویق قرار می‌دهند.

در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۵۰.۹ میلیارد یوآن از اوراق قرضه ویژه دولت‌های محلی برای تأمین مالی پروژه‌های ذخیره آب استفاده شد که این تقریباً ۶ برابر سال ۲۰۱۹ است.

در سال گذشته چین عملیات ساخت ۴۵ پروژه بزرگ ذخیره آب، شامل پروژه‌های کنترل سیل، مخازن بزرگ و تأسیسات آبیاری، را آغاز کرد.

وزارت منابع آب چین اعلام کرد در سال جاری عملیات ساخت پروژه‌های ذخیره آب را تسریع خواهد کرد و در تثبیت سرمایه‌گذاری و حفظ رشد اقتصادی به ذخیره‌سازی آب نقشی پررنگ و مهم خواهد داد.

برچسب ها: چین ، آب ، کرونا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Lwc

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: چین آب کرونا سرمایه گذاری ذخیره آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۲۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از پیشرفت ۷۷ درصدی گام نخست پروژه جهاد آبرسانی در استان خبر داد و گفت: از ابتدای شروع این پروژه در اسفندماه ۱۴۰۱ تا الان ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار به طرح جهاد آبرسانی همدان اختصاص پیدا کرده و پیشرفت فیزیکی ما بیش از میانگین کشوری است.

فرهاد بختیاری‌فر اظهار کرد: آبرسانی به ۱۶۰ روستا در گام اول هدف‌گذاری شده و برنامه‌ریزی‌های لازم برای بهره‌برداری از پروژه‌های آبرسانی روستایی استان در حال انجام است تا بتوانیم مشکل آب شرب روستاهای دارای تنش آبی را در کمترین زمان ممکن حل کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان همدان، بختیاری‌فر با اشاره به تخصیص ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی استان مطرح کرد: ۵۰۹ میلیارد تومان برای گام نخست این پروژه در نظر گرفته شده و پیگیر جذب منابع هستیم تا رونق و جهشی در پروژه‌های آبرسانی استان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تا قبل از فصل تابستان باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین پایدار آب در استان انجام شود، تصریح کرد: با توجه به وضعیت منابع آبی استان و تجربیاتی که از تنش آبی در سال‌های گذشته داشتیم، آب برای ما موضوع مهمی است و از تمام ظرفیت خود برای تأمین آب پایدار ساکنان روستاها و شهرهای استان استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان افزود: آبرسانی روستایی یکی از طرح‌های مهم دولت سیزدهم است که با توجه به اهمیت موضوع آب مورد توجه قرار گرفته و دولت سیزدهم عزم جدی برای سیراب کردن همه روستانشینان دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی