Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا نصیری گفت: مساحت کل اراضی شناسایی شده مستعد پرورش میگو در سیستان و بلوچستان بالغ بر ۵۰ هزار هکتار است که می‌توان با ایجاد زیر ساخت‌های لازم شرایط را برای سرمایه گذاران و فعالان آماده و جذاب کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا نصیری، معاون توسعه آبزی پروری اداره کل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: مساحت کل اراضی شناسایی شده مستعد پرورش میگو در سیستان و بلوچستان بالغ بر ۵۰ هزار هکتار است که می‌توان با ایجاد زیر ساخت‌های لازم شرایط را برای سرمایه گذاران و فعالان آماده و جذاب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: برآورد می‌شود در صورت بهره برداری از این پتانسیل‌ها، ظرفیت تولید بیش از ۱۰۰ هزار تن میگو، ماهی و دیگر آبزیان (نظیر انواع جلبک دریایی، خیار دریایی، صدف، خرچنگ، لابستر، آبزیان زینتی و...) و اشتغال برای بیش از ۳۰ هزار نفر از کارگر ساده تا کارشناس با تحصیلات دکترای تخصصی فراهم شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: فعال شدن ظرفیت های تکثیر و پرورش میگو در منطقه صنایع پیشین و پسین خود را نیز فعال خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: صنایعی مثل ساخت تجهیزات قفس، فرآوری آبزیان، مولد سازی، واحد پرورش نرسری و حد واسط آبزیان، کارخانه خوراک آبزیان و....که همه این فرصت ها به اشتغال و توسعه پایدار منطقه کمک می کند و با فعال سازی ظرفیت های آبزی پروری محقق خواهد شد.

جنوب سیستان و بلوچستان؛ بهشت آبزی پروری ایران

نصیری گفت: نوار ساحلی جنوب سیستان و بلوچستان خصوصیات و ویژگی های کم نظیری را به ویژه به لحاظ شرایط اقلیمی، وجود دریای عمان، نوار ساحلی و همچنین گونه های آبزی با ارزش تجاری بالا در آب‌های منطقه دارد.

معاون توسعه آبزی پروری اداره کل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این موارد در کنار دیگر مولفه ها و فاکتورهای قابل توجه انسانی و اجتماعی سبب شده است متخصصان این منطقه را بهشت آبزی پروری بنامند.

وی اظهار کرد: این ویژگی ها می تواند شیلات و توسعه آبزی پروری را محور توسعه منطقه به لحاظ ایجاد اشتغال، تولید غذا و توسعه اجتماعی و امنیتی در سطح منطقه ای و حتی ملی قرار دهد.

ظرفیت ویژه آبزی پروری در اکوتوریسم

این مقام مسئول گفت: توسعه آبزی پروری با نگاه صیانت از محیط زیست، به نوعی اکوتوریسم و کمک کننده به  گردشگری نیز می تواند محسوب شود و در مقایسه با دیگر صنایع با کمترین سرمایه گذاری و کمترین مخاطره برای محیط اهداف اقتصادی، اشتغال، توسعه فرهنگی و اجتماعی منطقه را می تواند تامین کند.

معاون توسعه آبزی پروری اداره کل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان بیان کرد: آبزی پروری دوستدار محیط زیست است و در مقابل با صنایع کمترین مخاطره را برای منابع انسانی و زیستی ایجاد می کند.

وی بیان کرد: با کمترین سرمایه گذاری و در کوتاه ترین زمان قابلیت بهره برداری را دارد، امنیت غذایی را می تواند ایجاد و با تولید آبزی به ارتقاء سلامت جامعه نیز کمک کند.

نصیری افزود: فعالیت های آبزی پروری فرصت های اشتغال برای افراد کم سواد و نیز با تحصیلات بالا را فراهم می آورد و  به جذابیت های گردشگری منطقه کمک می کند و با آن تلفیق می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان توسعه آبزی پروری پرورش میگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۲۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد

احمد وحیدی در حاشیه بازدید از غرفه استان سیستان و بلوچستان در نمایشگاه ایران اکسپو با اشاره به ظرفیت معادن استان اظهار داشت: معادن بی‌نظیر استان سیستان و بلوچستان از جمله معدن جانجا می‌تواند یکی از مهمترین عوامل توسعه این استان باشد.

وی تاکید کرد: ظرفیت حوزه شیلات استان بی‌نظیر است و ما بیشترین حجم صید و صیادی را در شهرستان‌های کنارک و چابهار استان سیستان و بلوچستان داریم.

وزیر کشور تصریح کرد: اقدامات مناسبی در زمینه تولید در حوزه‌های مختلف از جمله نهاده‌های دامی در استان سیستان و بلوچستان انجام شده است.

وی به ظرفیت میوه‌های گرمسیری در استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: در زمینه تولیدات خرما می‌توان به صورت ویژه در این منطقه از کشور اقدام کرد، همچنین در زمینه تولید میوه‌های گرمسیری نیز باید اقدامات موثرتری صورت بگیرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • معرفی ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ معرفی می شود
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد