Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه حدود 20 سال پیش برای اولین بار بحث راه اندازی تله کابین در کرمانشاه مطرح شد، پروژه ای که راه اندازی آن می‌تواند نقش مهمی در صنعت گردشگری کرمانشاه داشته باشد، اما با گذشت حدود 20 سال هنوز این رویای کرمانشاهیان محقق نشده است.

طی این سالها اقدام مهمی برای عملی کردن این پروژه انجام نشد تا نهایتا از سال گذشته این پروژه به طور جدی در دستور کار قرار گرفت و آنطور که مسئولین پروژه می گویند حالا پیشرفت آن به 40 درصد رسیده، اما مطالب عنوان شده در جلسه روز گذشته شورای فنی استان مبنی بر وجود برخی ایرادات فنی در پروژه در حال ساخت تله کابین کرمانشاه، حواشی جدیدی پیرامون آن ایجاد کرده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حواشی که به گفته مسئولان شهرداری، سرمایه گذاران پروژه را کلافه کرده است.

در همین راستا وحید شامبیاتی مشاور شهردار کرمانشاه در امور سرمایه گذاری، امروز(30 دی) در نشستی خبری برای پاسخگویی به این حواشی حاضر شد.

وی با انتقاد از صحبت های غیرکارشناسی و غیرتخصصی در خصوص پروژه تله کابین کرمانشاه گفت: در کرمانشاه تاکنون نه تله کابین داشته ایم و نه کسی بصورت تخصصی نظارت بر چنین پروژه ای را انجام داده است، اما متاسفانه افرادی که در این زمینه غیرمتخصص هستند حرف ها و صحبت هایی مطرح می کنند که همه را و بویژه سرمایه گذار را خسته و کلافه کرده است.

شامبیاتی به صحبت های مدیرکل استاندارد کرمانشاه در جلسه روز گذشته (29 دی) شورای فنی استان مبنی بر وجود 200 مورد عدم انطباق استاندارد در پروژه تله کابین کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در پروژه تله کابین کرمانشاه 23 هزار قطعه در حال اجراست و وقتی می گوییم 200 مورد یعنی چیزی حدود دو درصد از کل پروژه، اما اگر 200 مورد را به تنهایی عنوان کنیم جوری به ذهن می رسد که انگار بخش زیادی از پروژه دچار مشکل است.

وی افزود: 200 موردی هم که استاندارد اعلام کرده در خصوص جوش های پروژه است، چیزی که به راحتی قابل رفع است و ربطی به امنیت پروژه ندارد. ما تمام این ایرادات را برطرف کرده و در حال حاضر 10 روز است که منتظر شرکت بازرسی استاندارد برای بازرسی و تایید آن هستیم

شامبیاتی با بیان اینکه استاندارد جهانی تله کابین بسیار گسترده تر از استاندارد داخلی در خصوص چنین پروژه هایی است، گفت: در استاندارد جهانی تله کابین 200 مورد لحاظ شده و نظارت و بررسی می شود،  حال آنکه در استاندارد ملی 23 مورد لحاظ شده و در حال حاضر ما کار را بر اساس استانداردهای جهانی پیش می‌بریم.

وی افزود: طراحی پروژه تله کابین کرمانشاه توسط یک شرکت اتریشی مطرح انجام شده که علاوه بر اجرای بسیاری پروژه های تله کابین در اتریش و سوئد، پروژه تله کابین شهرهای اصفهان، همدان و ... را هم در کشور انجام داده است.

شامبیاتی تصریح کرد: مجری و سرمایه گذار پروژه هم شرکتی است که پروژه تله کابین اصفهان و بسیاری پروژه های تله کابین را در کشور احداث کرده و سابقه و تجربه خوبی در این زمینه دارد.

این مسئول با بیان اینکه بسیاری پروژه های تله کابین کشور بر اساس استانداردهای جهانی احداث شده و مورد بهره برداری قرار گرفته اند و سالها بعد پروانه استاندارد دریافت کرده اند، گفت: نمونه آن تله کابین اصفهان است که سال 1384 ساخته شده و سال 1395 استاندارد گرفته و یا تله کابین همدان که سال 1387 ساخته شده و سال گذشته استاندارد گرفت.

وی افزود: سوای اینها برای اطمینان از کار و رعایت استانداردها، شرکت بازرسی استاندارد را کنار خودمان قرار دادیم که همه چیز طبق استاندارد پیش برود، اما اینکه هیچ چیزی را مطرح نکنیم و یکباره در جلسه مطرح کنیم پروژه 200 مورد عدم انطباق استاندارد در اجرا دارد کار درستی نیست و باعث دلسردی سرمایه‌گذار می شود. ایراداتی که ربطی به مهندسی و طراحی و ... نداشته و فقط مربوط به جوش اتصالات است که به راحتی قابل رفع است.

وی افزود: از طرفی جوش اتصالات بخش اندکی از کار را شامل می شود و عمده اتصالات از طریق پیچ و مهره است که یک مورد هم ایراد ندارد.

شامبیاتی تصریح کرد: ایرادات مطرح شده هم کاملا رفع شده و 10 روز است منتظر شرکت بازرسی استاندارد برای تایید هستیم.

وی افزود: برخی ایرادات در خصوص بتن پروژه مطرح می شود، این ربطی به مقاومت بتن ندارد چرا که در هر مرحله آزمایشگاه مکانیک خاک، مقاومت بتن را بررسی کرده و تایید می کند و از این مرجع بالاتر نداریم.

وی یادآور شد: تمام مصالح، تجهیزات و بتن و ... تله کابین به تایید آزمایشگاه های مربوطه رسیده و با تاییدیه آنها استفاده می شود و شرکت بازرسی استاندارد را هم برای اطمینان بیشتر از کار در کنار خودمان داریم و هر ایرادی که مطرح کنند به سرعت رفع می کنیم. تمام ایرادات آنها که جزیی بوده و ربطی به مهندسی و طراحی پروژه ندارد هم برطرف شده است.

شامبیاتی به سختی های اجرای پروژه تله کابین در کوه تاقبستان هم اشاره کرد وافزود: اجرای پروژه با سختی های بسیاری همراه است و یکی از بزرگترین پایه های تله کابین در کشور مربوط به همین پروژه است که احداث آن بسیار کار دشواری است.

وی افزود: این سختی کار و این مشقت و تلاش برای به موقع حاضر شدن پروژه در حالی است که مطرح کردن این صحبت ها آن هم در فضای مجازی و رسانه ای سختی کار را دوچندان کرده و سختی کار را برجان سرمایه گذار و پیمانکار می گذارد.

شامبیاتی تصریح کرد: پروژه تله کابین کرمانشاه حالا 40 درصد پیشرفت دارد و اگر بگذارند کار با سرعت خوبی در حال انجام است و تا اردیبهشت سال آینده خط تله کابین کرمانشاه آماده می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه منطقه کرمانشاه استاندارد تله کابین شهرداري پروژه تله کابین کرمانشاه شرکت بازرسی استاندارد تله کابین تله کابین سرمایه گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۲۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با اشاره به افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر-کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده استان در دولت قبل، گفت: در مجموع این دو افتتاح نمایشی بیش از ۳۷۰۰ میلیارد تومان هزینه روی دست استان گذاشته است.

محمدطیب صحرایی، عصر امروز (هشتم اردیبهشت) در اولین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان در سال جاری، کتابخانه ها را نیاز ضروری برای داشتن یک جامعه زنده و پویا عنوان کرد و افزود: از هیچ تلاشی برای توسعه کتابخانه ها دریغ نمی کنیم.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و استان گفت: قطعا ساخت کتابخانه یک اولویت ضروری است، اما در شرایط فعلی وقتی در کنار سایر اولویت های دیگر قرار می گیرد شاید نتوانیم آنطور که باید به آن اعتبار اختصاص دهیم.

استاندار کرمانشاه با انتقاد از عملکرد دولت قبل در افتتاح نمایشی پروژه‌ها، گفت: متاسفانه اقداماتی در سال‌های گذشته صورت گرفته که بار مالی آن در حال حاضر به استان تحمیل می‌شود و همین امر موجب شده مجبور شویم این کارهای برزمین مانده و مهم را اولویت قرار دهیم.

صحرایی گفت: بطور مثال در گذشته جشن «پایان بازسازی مناطق زلزله زده» را برگزار کردند، درحالیکه کلی پروژه نیمه کاره از زلزله باقی مانده بود. برپایی این جشن مقارن شد با حذف ردیف اعتباری بازسازی مناطق زلزله استان در بودجه کشور و همین امر موجب شده نتوانیم برای ادامه بازسازی اعتبار بگیریم.

صحرایی گفت: بر اساس برآورد صورت گرفته برای تکمیل ساختمان‌های دولتی نیمه کاره در این مناطق حداقل به ۲۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم و این درحالیست که دستمان در این شرایط به جایی بند نیست.

استاندار کرمانشاه گفت: اقدام دیگر بحث تاخیر در بازسازی فرودگاه کرمانشاه بود. فرودگاهی که می‌توانست با ۸۰ میلیارد تومان بازسازی شود و محلی برای تردد مردم، گردشگران و تجار شود، به دلایل سیاسی و انتخاباتی، انجام کار را به تاخیر انداخته و یک باند مچاله شده برایمان به جا گذاشتند که با وجود اینکه تاکنون ده ها میلیارد تومان خرج آن کرده ایم، اما هنوز کار آن تمام نشده و بازهم اعتبار می‌خواهد.

صحرایی به راه آهن ملایر-کرمانشاه هم اشاره و تصریح کرد: این پروژه هم درحالی افتتاح شد که کلی نواقص در خط آن وجود داشت و قطار به دلیل جوش کاری های نهایی که انجام نشده نمی‌تواند در برخی قسمت های مسیر با سرعت بیشتر از ۶۰ کیلومتر در ساعت حرکت کند و برای رفع این نواقص حداقل هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه گفت: در این شرایط مجبور به اولویت بندی هستیم تا پروژه های ضروری را به سرانجام برسانیم، اما این به معنی نیست که کتابخانه ها را رها کنیم.

وی همچنین با اشاره به سفر دور دوم هیات دولت به استان، گفت: باید برای این سفر آماده شویم و به نظر می رسد یکی از پروژه های قابل طرح در این سفر، پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه باشد.

صحرایی از مسئولین نهاد کتابخانه های استان خواست تا پروژه کتابخانه های نیمه کاره در مناطق زلزله‌زده را هم در اولویت های بعدی برای طرح در این سفر قرار دهد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم پیگیری یک رویکرد ترکیبی در حوزه کتاب و کتابخوانی، گفت: در این رویکرد ترکیبی هم باید به مباحث فیزیکی و عمرانی در حوزه کتاب و کتابخوانی توجه شود و هم به مسائل نرم افزاری این حوزه پرداخت شود.

صحرایی گفت: در رویکرد ترکیبی، بخشی از کار پیگیری پروژه های عمرانی حوزه کتابخانه هاست. در این بخش می توان از ظرفیت سایر مراکز هم استفاده کرد، بطور مثال می‌توان در مناطق زلزله زده از ظرفیت مساجد در حوزه کتاب و کتابخوانی بهره گرفت.

استاندار کرمانشاه گفت: بخش دیگر کار در این حوزه باید در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی متمرکز شود. نباید معطل تکمیل زیرساخت ها باشیم و بعد از آن سراغ ترویج فرهنگ کتابخوانی برویم. باید از همین حالا اقدام کنیم و اگر تعداد مراجعان کتابخانه ها افزایش یابد قطعا مسیر برای ساخت کتابخانه های بیشتر هموار می‌شود.

صحرایی گفت: در این مسیر باید در و دیوار شهر هم فرهنگ کتابخوانی را تبلیغ کند و نیاز است که در این زمینه نهاد کتابخانه‌ها با شهرداری‌ها همکاری ویژه‌ای داشته باشد.

وی افزود: علاوه بر این اقدامات باید رویدادها و مسابقات خاص در حوزه کتاب و کتابخوانی توسعه یابد. همچنین باید چندین کتاب خاص بطور شاخص و از طرق مختلف در طول سال در سطح جامعه معرفی شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه
  • گاک آیون وی ؛ الگو طراحی این خودرو چینی یک دایناسور بوده است! (+تصاویر)
  • برچسب نانویی هیوندای، خودرو را در تابستان ۱۰ درجه خنک‌تر می‌کند!
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • برچسب شیشه هیوندای در تابستان به دادتان می‌رسد!
  • رفع نواقص پروژه بیمارستان بهارستان به خوبی پیش رفته است
  • آغاز عملیات اجرایی واحد‌های مسکن ملی خبرنگاران
  • چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟
  • هونگچی ئی اچ7 کانورتیبل؛ شروعی برای کوپه های چینی! (+تصاویر)