Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امداد این نهاد را پیشرو در ایجاد اشتغال در کشور عنوان کرد و گفت: حدود ۳۰ درصد بیکاران کشور مخاطب کمیته امداد هستند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید مرتضی بختیاری امروز در مراسم رونمایی از علامت جمعی «احسان» برای فرش مددجویان گفت: فرش تولیدی توسط مددجویان کمیته امداد با ۳۵ سال سابقه به گستردگی جغرافیای ایران به عنوان یک محصول با کیفیت و متنوع در بازار‌های داخلی و بین‌المللی شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به شعار سال جهش تولید که از سوی رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده است، افزود: فرشبافی به عنوان یک شغل خانگی، زمینه اشتغال بیش از ۱۰۰ هزار نفر از جامعه هدف کمیته امداد و به طور خاص زنان سرپرست خانوار و دختران را فراهم کرده و برنامه امداد توسعه این میزان به چند صد هزار شغل در برنامه‌های آینده این نهاد است.

بختیاری با بیان اینکه تولید فرش یک هنر و صنعت دیرین در ایران است، اضافه کرد: این صنعت کهن یک مزیت برای کشورمان است که در تمام جهان شناخته شده است و بازار‌های بین‌المللی خوبی دارد؛ با توسعه و تکمیل زنجیره ارزش این محصول، بازار فرش ایران ظرفیت اشتغال فراوانی را در اختیار اقشار محروم قرار خواهد داد.

رئیس کمیته امداد با اشاره به موفقیت‌های مددجویان این نهاد در حوزه تولید فرش خاطرنشان کرد: ثبت علامت جمعی «احسان» برای فرش مددجویان کمیته امداد برای نخستین بار در کشور رخ می‌دهد که پس از سنجش کیفی محصولات و تطبیق دستورالعمل‌های مشخص و استاندارد‌های جهانی، انجام شده است.

وی فرش را یک محصول استراتژیک برای کشورمان دانست و افزود: با توجه به عضویت کمیته امداد در دفتر برندینگ مرکز مالکیت معنوی، این علامت با درج بر روی محصولات مددجویان می‌تواند اعتماد مخاطبان را جلب کرده و جایگاه محصولات آنان را ارتقا دهد؛ نشان احسان همچنین در ارتقای کسب و کار در سطح ملی و بین‌المللی برای جامعه تحت حمایت بوده موثر بوده و گامی اساسی در رشد محصولات خواهد بود.

بختیاری اظهار کرد: سازمان جهانی ثبت مالکیت فکری متعهد شده است تا پنج سال زمینه معرفی محصولات فرش مددجویان را در سطح جهان انجام داده و زمینه ارتقای جایگاه این محصول در سطح بازار‌های بین‌المللی را فراهم کند. همچنین ثبت جهانی این علامت تجاری، موجب ایجاد حقوق مالکانه برای تولیدات مددجویان شده و جلوی هرگونه سوء استفاده را خواهد گرفت.

وی با اشاره به توسعه اشتغال، موضوع توانمندسازی و شکوفایی استعداد‌های مددجویان افزود: طی سال‌های گذشته ارتقای حقوق مالکیت معنوی با توجه به نقش محوری آن در توسعه اقتصادی جامعه، مورد توجه مسئولان و اندیشمندان حوزه اقتصاد قرار گرفته و پروژه توانمندسازی مالکیت معنوی جهت تقویت و رقابت‌پذیری کسب و کار‌ها از طریق ثبت علامت‌های تجاری، طرح‌های صنعتی و نشانه‌های جغرافیایی یکی از برنامه‌های ثبت است تا با فاصله‌گیری از روش‌های سنتی در تجاری‌سازی و کمک به رونق کسب و کار و ارزش افزوده، شاهد رشد چند برابری و استانداردسازی فعالیت‌های اقتصادی باشیم.

رئیس کمیته امداد این نهاد را پیشرو در ایجاد اشتغال در کشور عنوان و تصریح کرد: حدود ۳۰ درصد بیکاران کشور مخاطب کمیته امداد هستند که توسعه و تمرکز بر زنجیره‌های ارزش، بهبود فضای کسب و کار و استفاده از ظرفیت مختلف اشتغال کشور همچون مراکز نیکوکاری، پارک‌های علم و فناوری، کارآفرینان و راهبران شغلی از برنامه‌های کمیته امداد برای توسعه اشتغال میان محرومان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کمیته امداد مددجو سرپرست خانوار مددجو کمیته امداد بین المللی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۲۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مددجویان کمیته امداد خراسان‌شمالی ۲۶۰۰ مترمربع فرش بافتند

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌ شمالی گفت: مددجویان تحت پوشش این نهاد در سال گذشته ۲۶۰۰ متر مربع فرش به ارزش ۱۰۵ میلیارد ریال بافتند.

مجید الهی راد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ۴۵۰ نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد در حوزه صنایع دستی از جمله بافت فرش فعالیت دارند.

وی افزود: بیشترین فعالان این صنعت مربوط به شهرستان های بجنورد، اسفراین، شیروان،  جرگلان، گرمه، فاروج است.

به گفته الهی راد، هم اکنون ۶ راهبر شغلی در حوزه فرش و صنایع دستی با این نهاد همکاری دارند.

وی تصریح کرد: وظیفه آموزش، راه اندازی کارگاه های فرش، تأمین مواد اولیه مرغوب، نظارت و کنترل کیفی بر تولیدات بافندگان و بازاریابی و فرش محصولات بافندگان از جمله اقداماتی است که توسط این راهبران انجام می شود.

این مقام مسئول بیان کرد: فرش‌های تولید شده زیر نظر راهبران شغلی طرف قرارداد امداد و یا به صورت مستقیم زیر نظر راهبران شغلی در بازارهای داخلی استان و یا استان های همجوار به بالاترین قیمت خریداری می شود.

مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: رویکرد کمیته امداد این است که با آموزش فرد و در عین حال اعطای تسهیلات فرصتی ایجاد کند تا فرد نیازمند بتواند شغلی برای خود ایجاد و به خودکفایی برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌
  • مددجویان کمیته امداد خراسان‌شمالی ۲۶۰۰ مترمربع فرش بافتند
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد