Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@08:23:40 GMT

صادرات لوله سبک فلزی و درآمد بدون مالیات!

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۲۸۱۸

صادرات لوله سبک فلزی و درآمد بدون مالیات!

ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان مقاطع فولادی در منطقه می باشد که همین موضوع باعث توجه کشورهای همسایه به محصولات فلزی بخصوص صادرات لوله و پروفیل، شده است.

به گزارش ایسنا،بنابراعلام پرشین آیرون، ایران با تولید ۳۲ میلیون تن فولاد در سال ۱۳۹۹ در رتبه دهم تولید فولاد در جهان قرار دارد.

شرکت‌های فولادی فعال علاوه بر تامین نیازهای داخلی توانسته‌اند مازاد تولید را جهت صادرات، روانه بازارهای خارجی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طوری که فولاد مبارکه اصفهان و فولاد خوزستان به ترتیب در سال‌های ۹۸ و۶ ماهه ۹۹ توانسته‌اند با صادرات محصولات فولادی حدود ۶۴ هزار  میلیارد ریالی و ۴۱ هزار میلیارد ریالی سهم ارزنده‌ای را در جهت تحقق سیاست‌های افزایش تولید و فروش صادراتی ایفا کنند.

صادرات مقاطع فولادی درعملکرد ۶ ماهه شرکت‌هایی مانند فولادمبارکه با رشد فروش ۳۷ درصدی و فولاد خوزستان با رشد فروش ۴۱ درصدی و نیز رشد تولید ۱۱درصدی نشان از وضعیت مطلوب شرکت‌های فولادی حاضر در بازار سرمایه می‌دهد.

فولاد یکی از مقاوم ترین و پرمصرف ترین نوع فلزات است که در مقاطع متعددی مانند ورق های آهنی ، لوله و پروفیل ، میلگرد و غیره یافت می شود.

صادرات لوله و پروفیل سبک و صادرات لوله پروفیل سنگین (ساختمانی) یکی از پر رونق ترین محصولات ایران می باشد. کشورهای همسایه ایران بخصوص عراق یکی از مشتریان مقاطع فولادی ایران می باشد.

صادرات لوله و پروفیل معاف از مالیات می باشد و قیمت محصولات فلزی صادراتی نیاز به ۹ درصد ارزش افزوده کالا ندارد و همیشه قیمت دلاری لوله و پروفیل بعد از تبدیل به ریال پایین تر از قیمت داخلی محصول است. برای صادرات لوله و پروفیل به عراق و کشور های همسایه ابتدا می بایست با محصول و قیمت جهانی آن آشنا شوید.

آشنایی با صادرات لوله و پروفیل

جهت صادرات لوله و پروفیل اولین و مهمترین موضوع قیمت محصول می باشد. ارزیابی هزینه کرایه حمل و نقل و قیمت محصول صادراتی می بایست قابل رقابت با تولیدات لوله و پروفیل کشورهای دیگر مثل ترکیه ، روسیه . اردن و ... باشد.

گاهی توجه به قیمت باعث کاهش کیفیت محصول صادراتی می‌شود که این امر سبب برند سازی ضعیف از محصول می شود. دولت می بایست جهت حمایت صادرات کالاهای ایرانی راهکار و روش های موثری پیش بینی کند.

لوله و پروفیل سبک بیشتر در صنعت و تولید محصولات فلزی کاربرد دارد که این امر به دلیل ویژگی های منحصر به فرد این لوله سبک فلزی است.

حمل و نقل یکی دیگر از موارد تاثیرگذار بر قیمت صادرات لوله و پروفیل می‌باشد که روش‌های ارسال محصول صادراتی نیز نسبت به کشور مقصد متفاوت است .مسیر ریلی و ترانزیت زمینی راه‌هایی است که می شود محصولات فولادی را به آن سوی مرزهای ایران صادرات کرد.

روش صادرات لوله و پروفیل

ابتدا آشنایی کامل با کاربرد های لوله سبک و پروفیل سبک توانایی بازاریابی گسترده‌تری به شما می دهد. بازاریابی صادراتی هر محصول شرایط خاصی در هر کشور دارد گاهی در یک کشور مثل عراق بازرگانان راه کار خوبی هستند که از طریق اتاق بازرگانی ایران و عراق در دسترس هستند.

در برخی از کشورها که خود صاحب تولیدات فلزی مختلف هستند و لوله سبک یا پروفیل سبک جزو مواد اولیه کارخانجات محسوب می شود. روش کار متفاوت است و بازار هدف کارخانه ها و تولید کنندگان هستند.

لوله سبک و پروفیل سبک از ورق سرد در گریدهای ST۱۲ و  SSCSبا کاربردهای متفاوت تولید و به بازار عرضه می‌شود.  لوله سبک به لوله مبلی نیز معروف است. دلیل این نام گذاری همچنان جزو مسائل مجهول این نوع لوله سبک فلزی می‌باشد. برخی معتقدند دلیل نام گذاری لوله مبلی به دلیل استفاده زیاد آن در تولید مبلمان بخصوص مبلمان اداری ارتباط پیدا می‌کند.

لوله سبک و پروفیل سبک جزو پر مصرف ترین و پرکاربردترین مقطع فولادی در صنعت و تولید محصولات فلزی می باشد. لوله و پروفیل سبک عموما از ضخامت ۳ دهم میلی متر تا ضخامت ۵/۱ میلی متر تولید می‌شود.

این تنوع در ضخامت باعث رشد صادرات این محصول در سال های اخیر شده بود که با نوسانات قیمت ارز و گران شدن قیمت ورق از طرف بورس باعث کاهش صادرات این محصول پر طرفدار شده است.

در مقابل لوله و پروفیل سبک لوله و پروفیل سیاه یا ساختمانی قرار دارد که از ضخامت ۲ میلی متر تا ضخامت‌های بالای ۵ میلی متر تولید می شود.

لوله مبلی در تولید محصولات متعددی کاربرد دارد و ناگفته نماند پروفیل مبلی از لوله مبلی و بعد فرآیند فرم دهی لوله سبک تولید می‌شود.

صادرات لوله سبک و صادرات پروفیل سبک از ایران در سال‌های اخیر باتوجه به نوسانات عرض دچار نواسانات زیادی بوده است. صادرات لوله سبک غالبا به کشور عراق انجام می‌شود ولی دیگر کشورهای همسایه ایران خریدار این نوع محصول هستند.

برخی از کاربردهای لوله سبک و پروفیل سبک

لوله مبلی یا همان لوله سبک در ساخت و تولید محصولاتی مانند ساخت کانکس و سطوح تزئیناتی ساخت ساختمان، تولید اگزوز خودرو ، فرمان خودرو ، سیستم تعلیق اتومبیل، استراکچر صندلی خودرو، صنایع تولید تجهیزات پزشکی و بیمارستانی، تولید تجهیزات کشاورزی، تولیدات ملزومات منزل و مبلمان و هزاران کاربرد دیگر از این محصول.

آشنا شدن با کاربرد لوله سبک و پروفیل سبک به شما دید وسیع‌تری جهت صادرات این نوع محصول می‌دهد که در بازاریابی محصول نیز تاثیرگذار است

بازرگانی پرشین آیرون تولید و تامین کننده لوله و پروفیل سبک توانایی صادرات لوله و پروفیل را برای تولیدکنندگان و تامین کنندگان مهیا کرده است.این بازرگانی تمام امور گمرکی و اظهار گمرکی را بصورت رایگان انجام می دهد و جهت أمور حمل ونقل درکنار شما می باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صادرات لوله و پروفیل تولید محصولات محصولات فلزی میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۲۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت مرغ زنده چقدر شد؟

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بالای ۶۵ هزارتومان است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علی ابراهیمی گفت: مرغداران کشور در راستای سیاست وزارت جهاد، جوجه ریزی را افزایش دادند که در نتیجه افزایش تولید موجب شد تا ماه‌های پرمصرف را بدون تنش پشت سر بگذرانیم.

به گفته او، علی رغم سرمایه گذاری بالا، مرغداران هیچ نفعی نبردند و همچنان در حال زیان هستند که با استمرار این روند تولید دچار مشکل خواهد شد.

ابراهیمی ادامه داد: با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی‌توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کمااینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه امکان جمع آوری کل مرغ مازاد توسط پشتیبانی وجود ندارد، افزود: با وجود آنکه مرغ‌های جمع آوری شده از سوی پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود، از این رو صادرات مستمر موثرترین راهکار برای پایداری تولید مرغ محسوب می‌شود و از طرفی گام برداشتن به سمت کشور‌های منطقه و خارج از منطقه علاوه بر فعال کردن ظرفیت تولید، ارزآوری هم در بردارد.

او با بیان اینکه پتانسیل صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزارتن مرغ وجود دارد، افزود: بنابر سیاست وزارت جهاد سالانه حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ می‌توان به بازار‌های هدف صادر کرد.

ابراهیمی درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی‌ها گفت: بنابر آمار در فروردین ماه حدود ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت و تا ۱۰ اردیبهشت هم که تخم مرغ‌ها خوابانده می‌شود، نمی‌توان پیش بینی دقیقی داشت.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بالای ۶۵ هزارتومان است که براین اساس تولیدکنندگان بیش از ۱۰ هزارتومان در فروش متضرر هستند، درحالیکه قیمت مرغ آماده به طبخ کاهش چندانی نداشته است که در این میان سودی هم عاید مصرف کننده نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • پنجره دوجداره upvc چی بخرم؟ معرفی بهترین برند پنجره دوجداره upvc
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟