Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، سورنا ستاری امروز و در آیین افتتاح مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق با اشاره به صرف اکثر بودجه کشور در سه حوزه آموزش، بهداشت و امور دفاعی اظهار کرد: 130 هزار میلیارد تومان بودجه مستقیم آموزش و پرورش و همچنین حدود 24 هزار میلیارد تومان بودجه وزارت علوم و البته بودجه های مربوط به بخش جهاد دانشگاهی و فنی و حرفه ای و مانند آن، بودجه هایی اندک نیست، در عین حال که بخش خصوصی و همچنین دانشگاه آزاد و مؤسسات غیرانتفاعی هم در این زمینه فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اینکه صرف این بودجه در امور آموزشی، کمتر در فرهنگ و سفره مردم دیده می شود، به آن معناست که یک جای کار ایراد دارد و باید بازنگری جدی در فرهنگ آموزش کشور و یا در اصلاح روش ها و شیوه ها مانند توسعه پارک های علم و فناوری و یا توجه به مراکزی مانند همین مرکز ملی نوآوری و خلاقیت صورت گیرد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اضافه کرد: بنده گاهی چنین می اندیشیدم که توسعه در کارخانه سازی و احداث پالایشگاه و مانند آن است، در حالی که در حال حاضر بر این باورم که توسعه در فرهنگ است و اگر فرهنگ درست شود، همه چیز درست خواهد شد.

ستاری ادامه داد: این که ما در حال حاضر نمی توانیم یک عروسک بومی فرهنگی را برای فرزندان خود تولید کنیم و به مصرف انبوه برسانیم، به آن معناست که یک جای کار می لنگد و این در حالی است که تولید پژوهشکده ها و پژوهشگاه های علوم انسانی ما در نهایت به یک کتابخانه و مانند آن منتهی می شود.

وی تصریح کرد: بخشی از این مشکل در حوزه تولید و تجاری سازی فرهنگ است که البته زمان بر خواهد بود و به اصلاحات فکری در اندیشه ها و افراد هم نیاز دارد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور همچنین گفت: البته تفکر درست این است که افراد تحصیل کرده ما به جای منتظر ماندن در پشت درب اتاق مدیران برای استخدام و اشتغال، خود بتوانند ارزش افزوده درست کنند و با همت خویش، تحولی را رقم بزنند.

ستاری در عین حال ضرورت تولید محتوا در موضوع فرهنگ بویژه فرهنگ دینی را یادآور شد و خطاب به مسؤولان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: امکانات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اختیار شماست تا بتوان با استفاده از نوآوری و خلاقیت و فناوری، گام های نوینی در توسعه فرهنگ دینی برداشت و توسعه حقیقی را پیاده سازی کرد.

انتهای پیام/2258

منبع: فارس

کلیدواژه: شهر مقدس قم دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق معاون علمی و فناوری رئیس جمهور توسعه فرآیند نرم افزاری بازنگری در روش ها تولید فرهنگی تجاری سازی فرهنگ فرهنگ دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۳۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود