Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@00:36:03 GMT

والدین نگران باشند یا نه؟

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۳۶۵۰

والدین نگران باشند یا نه؟

بر اساس اعلام اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی حضور کلاس اولی ها و کلاس دومی‌ها در مدارس استان کاملا اختیاری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، این روزها خبرهایی مبنی بر آموزش حضور کلاس اولی‌ها و دومی ها از روز اول بهمن در مدارس مناطق زرد و آبی از جمله تبریز حکایت دارد که منجر به نگرانی والدین دانش آموزان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به رغم اعلام بازگشایی مدارس از سوی آموزش و پرورش اما مسئولان وزارت بهداشت عنوان کردند که با این اتفاق موافق نیستند و نسبت به ایجاد موج جدیدی از کرونا اظهار نگرانی کردند.

چگونگی حضور دانش آموزان در مدارس در روزهای کرونایی را از معاون آموزش متوسطه آموزش و پروش استان را پیگیری کرده ایم.

عاشور اکرمی به تبریز بیدار گفت: بر اساس مصوبه ستاد مبارزه با کرونا در شهرهای با وضعیت زرد و آبی، آموزش دانش آموزان پایه اول و دوم ابتدایی و هنرجویان هنرستان های فنی و حرفه ای که دروس کارگاهی دارند،  به شکل حضوری خواهد بود اما این حضور کاملا اختیاری است و هیچ اجباری در مدارس اعم از دولتی و غیردولتی وجود ندارد.

به گفته او، علاوه بر پایه های مذکور، آموزش برای دانش آموزان کلاس هایی با جمعیت کمتر از ۵۰ نفر در شهرهایی با وضعیت آبی حضوری است که البته تاکید می شود که هیچ اجباری وجود ندارد.

معاون متوسطه آموزش و پرورش استان همچنین می گوید: حضور مدیران و عوامل اجرایی مدارس برای پیگیری آموزش های حضوری و مجازی دانش آموزان، همانند کارمندان سایر ادارات لازم است.

اکرمی خاطر نشان می کند: کلاس هایی که با هماهنگی حضور اولیا و مدارس حضوری تشکیل می شود با حداکثر ظرفیت ۱۰ نفر خواهد بود و مدارس ملزم به ضدعفونی سطوح و رعایت فاصله گذاری اجتماعی هستند.

گفتنی است تبریز در روزهای اخیر در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد و مشمول این مصوبه ستاد مبارزه با بیماری کرونا می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۳۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در یک گفت‌وگوی تلفنی با موضوع راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری گفت: یكی از مهم‌ترین حوزه‌های تمركز وزارت آموزش‌وپرورش موضوع توسعه عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس است.

وی افزود: به‌خصوص در مدارس سمپاد كه بخشی از مدارس دولتی ما را تشكیل می‌دهند موضوع بسط عدالت تربیتی اهمیت دارد. توجه به همه دانش‌آموزان اهمیت دارد و دسترسی به مدارس با كیفیت برای همه دانش‌آموزان باید فراهم شود.

حسینی اظهار كرد: سازمانی به نام سازمان سمپاد داریم كه برای دانش‌آموزان تیزهوش كار برنامه‌ریزی درسی را به صورت اختصاصی انجام می‌دهد. ما با همكاری سازمان پرورش استعدادهای درخشان یا سمپاد شرایطی را فراهم كردیم كه برای مناطق عشایری به‌ویژه بتوانیم تلاش كنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار كرد: راه‌اندازی مدارس سمپاد به این شكل است كه حداقل باید سه هزار دانش‌آموز در پایش وجود داشته باشد كه برای راه‌اندازی مدرسه سمپاد مجوز داده شود.

او افزود: ما در بیست‌وشش استان دانش‌آموزان عشایری داریم كه در دوازده استان ادارات مستقلی هستند كه حوزه عشایر را پیگیری می‌کنند. در بقیه استان‌ها نیز واحدی موضوع مربوط به دانش‌آموزان عشایری را پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی بیشترین جمعیت دانش‌آموزان در حوزه عشایر را دارد. سه استان بیشترین جمعیت دانش‌آموزان عشایری را دارند كه استان خوزستان و استان گلستان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. معمولاً از هر هزار نفر بیست‌وسه نفر از دانش‌آموزان تیزهوش هستند.

حسینی گفت: ما باید جمعیت دانش‌آموزی حداقلی داشته باشیم تا شرایط را برای آنها فراهم كنیم. ما نیاز به واحد شبانه‌روزی آموزشی داریم. استان آذربایجان غربی امسال توانست این شرایط را فراهم كند. دو استان دیگر برای سال بعد می‌توانند آماده شده و از تجربه استان آذربایجان غربی استفاده كنند. هدف ما این است كه ظرفیت را برای رشد استعدادها فراهم كنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • ضرورت افزایش آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان
  • آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان اندک است
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟