Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا فخاریان‌زاده روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران،‌ افزود: از این مبلغ،‌ ۸۹ میلیارد ریال مربوط به مراکز دولتی دانشگاهی و ۹۶ میلیارد ریال مربوط به مراکز غیردولتی است.

وی اضافه کرد: ۵۴۲ مرکز طرف قرارداد با بیمه سلامت در استان قم وجود دارد که شامل ۱۲۵ پزشک عمومی،‌ ۸۳ پزشک متخصص،‌ ۲۷ پزشک فوق‌تخصص، ‌۱۴۵ داروخانه، ۲۴ آزمایشگاه،‌ ۳۵ فیزیوتراپی، ۶ مرکز جراحی محدود و ۱۰ بیمارستان شامل ۶ بیمارستان دولتی و چهار بیمارستان غیردولتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یک مرکز رادیوتراپی، ‌۱۸ دندانپزشک،‌ ۱۷ درمانگاه خصوصی، ‌۲ درمانگاه دولتی دانشگاهی، ‌هشت درمانگاه تخصصی، سه درمانگاه دولتی غیردانشگاهی، ۱۲ درمانگاه خیریه، ۶ مرکز ترک اعتیاد، ۱۴ مرکز بهداشتی درمانی روستایی و ۳۵ مرکز بهداشتی درمانی شهری از دیگر مراکز طرف قرارداد می‌باشند.

فخاریان‌زاده گفت: هزینه‌های درمانی ثبت شده افراد تحت پوشش بیمه سلامت از ابتدای سال جاری تاکنون،‌ ۱۳۹ میلیارد تومان بوده که ۶۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان پرداخت شده و حدود ۷۳ میلیارد تومان باقی مانده است.

وی افزود: رسیدگی به اسناد مراکز طرف قرارداد با بیمه سلامت در استان قم تا پایان آبان ماه امسال انجام شده است.

به گفته وی، ۷۰ درصد صورتحساب تیرماه بیمارستان‌های دولتی، ۱۰۰ درصد صورتحساب مردادماه بیمارستان‌های غیردولتی، پزشکان و مراکز جراحی محدود، صورتحساب شهریورماه داروخانه‌ها و مراکز دیالیز،‌ صورتحساب تیرماه آزمایشگاه‌ها،‌ رادیولوژی‌ها و فیزیوتراپی‌ها،‌ صورتحساب خردادماه درمانگاه‌های خصوصی، صورتحساب آذرماه مراکز بهداشتی درمانی روستایی پرداخت شده است.

فخاریان‌زاده بیان کرد: در حال حاضر ۳۲۲ هزار و ۸۳۵ نفر در استان قم تحت پوشش بیمه سلامت هستند که از این تعداد ۹۷ هزار و ۱۶۸ نفر عضو صندوق بیمه همگانی،‌ ۱۸ هزار و ۹۳۱ نفر صندوق بیمه ایرانیان، ‌۵۴ هزار و ۱۵۹ نفر عضو صندوق بیمه روستاییان و ۶۱ هزار و ۹۳۹ نفر عضو صندوق کارکنان دولت هستند.

وی اضافه کرد: همچنین ‌ ۹۰ هزار و ۶۳۸ نفر عضو صندوق سایر اقشار هستند که شامل بیمه شده‌های بنیاد شهید،‌ بهزیستی،‌ طلاب ایرانی و غیرایرانی، اتباع،‌ دانشجویان و کمیته امداد می‌باشند.

وی ادامه داد: ۴۸ هزار و ۵۰۵ نفر جمعیت طلاب ایرانی و غیرایرانی تحت پوشش صندوق سایر اقشار بیمه سلامت هستند.

مدیرکل بیمه سلامت قم با بیان این‌که پنج دسته بیماری به‌عنوان بیماری خاص تحت پوشش بیمه‌ها می‌باشد، گفت: یک‌هزار و ۲۰۰ بیمار خاص در استان قم که مبتلا به هموفیلی، ‌تالاسمی،‌ دیالیزی، پیوند کلیه و یا ام اس هستند تحت پوشش بیمه سلامت می‌باشند.

وی افزود: از این تعداد، ‌۵۵ نفر بیمار هموفیلی،‌ ۹۴ نفر تالاسمی، ‌۴۰۷ نفر دیالیز، ۵۰۱ نفر ام اس و ۱۴۳ نفر پیوند کلیه هستند و همه خدمات ارائه شده به این بیماران رایگان می‌باشد.

وی اضافه کرد: بیماران سرطانی نیز جزو بیماران صعب العلاج هستند که خدماتی به این بیماران ارائه می‌شود.

فخاریان‌زاده بیان کرد: سازمان بیمه سلامت شرایطی را برای افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند،‌ در نظر گرفته و این افراد می‌توانند تا پایان امسال با مراجعه به دفاتر پیشخوان طرف قراداد با بیمه سلامت از طریق صندوق بیمه همگانی به‌صورت رایگان بیمه شوند.

وی بیان کرد: نسخه‌نویسسی در ۹۰.۸ درصد مطب‌های طرف قرارداد با بیمه سلامت در قم به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود و رتبه قم در سطح کشور ۱۴ می باشد که امیدواریم با همت مراکز طرف قرارداد این رتبه ارتقا یابد.

وی افزود: ۹۶ درصد داروخانه‌ها و آزمایشگاه‌های طرف قرارداد و صد درصد مراکز تصویربرداری نسخه را به‌صورت الکترونیکی به بیمه سلامت ارسال می‌کنند که رتبه قم در نسخه پیچی الکترونیک ۱۲ می‌باشد.

مدیرکل بیمه سلامت قم اضافه کرد: پرداخت صورتحساب مراکزی که نسخه‌ها را به‌صورت الکترونیک به بیمه سلامت ارسال کنند تا روز دهم ماه بعدی انجام می‌شود.

به گفته وی،‌ از ابتدای سال جاری تاکنون،‌ ۲۱۹ هزار و ۶۷۵ دفترچه و  ۸۵۱ دفترچه المثنی مفقود شده نیز صادر شده است.

وی گفت: امسال با توجه به شرایط پیش آمده به دلیل شیوع ویروس کرونا، تایید اعتبار ۲ هزار و ۶۵۰ دفترچه ای که اعتبار آن‌ها کمتر از سه ماه است،‌ به‌صورت تلفنی انجام شد.

فخاریان‌زاده‌ خاطرنشان کرد: برای اطمینان حاصل از خدمات ارائه شده به بیمه شده‌ها،‌ ۲۲ بازدید از مراکز روستایی و ۴۲۲ بازدید از مراکز طرف قرارداد شهری صورت گرفته و عمده بازدیدها به‌صورت غیرمحسوس و بررسی اسناد بوده است.

برچسب‌ها بیمه سلامت قم سازمان بیمه سلامت ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیمه سلامت قم سازمان بیمه سلامت ایران بیمه سلامت قم سازمان بیمه سلامت ایران اخبار کنکور مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت نفر عضو صندوق تحت پوشش بیمه استان قم صندوق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۳۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است

سرحدی گفت: ولی الان باید به خانه بهداشت بروید و یک کد ارجاع می‌دهند که با آن به پزشک مراجعه کنیم و اگر پزشک آزمایش بنویسد باید برای جواب آزمایش یک کد ارجاع دیگری بگیریم و این کار وقت زیادی از بیمار را ضایع می‌کند و اگر زیر ساخت این کار آماده نشده چرا مردم را سردرگم می‌کنند.

وی افزود: افراد بر اساس ارزیابی وضع که متولی آن وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است ارزیابی وسع می‌شوند و پنج دهک اول درآمدی کاملاً به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند و در مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد دولتی دانشگاهی و خصوصی خدمت می‌گیرند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل استان در خصوص بیمه روستاییان و عشایر تصریح کرد: با بیان اینکه پوشش بیمه، بیمه‌شدگان روستایی و عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و دهک‌های یک تا پنج درآمدی، به‌صورت سیستمی و متمرکز به‌صورت رایگان به مدت یک سال تمدید شد.

وی ادامه داد: بیمه‌شدگان مذکور نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و ادارات بیمه سلامت جهت تمدید پوشش بیمه خود ندارند و در مراکز ارائه‌دهنده خدمات سلامت صرفاً با ارائه کد ملی می‌توانند خدمات موردنیاز خود را دریافت کنند.

سرحدی اظهار کرد: دهک‌های یک تا پنج درآمدی به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند و دهک‌های ۶ تا ۹ در آمدی مشمول تخفیف ۵۰ تا ۸۰ درصد سرانه از پوشش بیمه برخوردار می‌گردند؛ همچنین دهک یک تا سه درآمدی خدمات بستری را در بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی به‌صورت رایگان دریافت می‌کنند.

معاونت بیمه و خدمات سلامت استان بیان کرد: بیمه سلامت دارای چهار صندوق است که عبارت‌اند از: صندوق روستاییان و عشایر، صندوق سلامت همگانی ایرانیان، صندوق سایر اقشار و صندوق کارکنان دولت و در صندوق روستائیان، ساکنین روستاها و عشایر و ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند.

وی با بیان اینکه بیمه‌شدگان صندوق روستاییان و عشایر به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند گفت: بیمه‌شدگان صندوق روستاییان و عشایر با رعایت نظام ارجاع می‌توانند از خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی در سطح دو و سه بهره‌مند شوند؛ هر نوبت ارجاع تا یک ماه معتبر است و بیمه‌شدگان می‌توانند با هر نوبت ارجاع به دو یا سه پزشک متخصص دارای تخصص‌های متفاوت مراجعه نمایند.

سرحدی خاطرنشان کرد: سازمان بیمه سلامت ایران در بحث دولت الکترونیک پیشرو است؛ یکی از قابلیت‌های خوب خدمات غیرحضوری به بیمه‌شدگان سامانه شهروندی به نشانی bimehsalamatiranian.ir است، بیمه‌شدگان می‌توانند برای تکمیل روند پوشش بیمه سلامت خود به‌صورت حضوری به نشانی مذکور مراجعه نمایند و یا با گرفتن کد دستوری استحقاق سنجی #۱۶۶۶* از استحقاق و پوشش بیمه خود مطلع شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • شاهرودی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • بازگشت ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود