Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با اشاره به ورود سامانه سرد به استان گفت:تاکید شده تا از ورود مردم به مناطق بالادست و ارتفاعات جلوگیری شود.

مهدی رازجویان در گفت‌ وگو با ایسنا با اشاره به ورود سامانه بارشی سرد به استان و اقدامات پیشگیرانه در این راستا، اظهار کرد: با فرمانداری‌های شهرهای استان هماهنگی های لازم صورت گرفته تا مسیرهای بالادست کنترل شده که اگر به دلیل بارش برف و مسدود شدن جاده ها مردم در راه بمانند، امکاناتی در محورها مهیا باشد تا امداد رسانی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین تاکید شده تا از ورود مردم به مناطق بالادست و ارتفاعات جلوگیری شود، زیرا در هفته‌های گذشته که شاهد بارش برف در استان بودیم مردم با حضور در محورها و مناطق بالادست برای برف بازی یا در راه ماندند و یا با توقف بی جا در محورها  موجب بار ترافیکی سنگین در جاده ها و بستن محورها شدند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: با شرکت گاز و برق نیز هماهنگی های لازم صورت گرفته تا نسبت به ذخیره سازی انرژی اقدام کنند.

رازجویان گفت: به کارخانه های تولید برق نیز دستورالعمل ذخیره انرژی به جهت تولید برق داده شده و آماده باش نیز به تمام دستگاه های اجرایی صادر شده است.

وی در مورد وضعیت محورها نیز گفت: در حال حاضر تمامی راه های مواصلاتی باز و تردد جریان دارد و با توجه به شدت بارش ها و سختی تردد،  در مورد مسدود شدن‌محورها تصمیم‌گیری می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران در پاسخ به اینکه فرآیند اجرایی سوخت جایگزین یک واحد نیروگاه شهید سلیمی نکا از گاز به سوخت گازوئیل  در چه مرحله ای است، اظهار کرد: در راستای کاهش سوخت مصرفی گاز در نیروگاه این امر محقق شده و روزانه ۴۵۰ هزار متر مکعب سوخت گازوئیل وارد می شود که به صورت سیکل ترکیبی  خواهد بود و واحد جهت تولید برق در مدار قرار گرفته است.

 رازجویان در پاسخ به اینکه به چه دلیل با وجود اعمال قرنطینه ها و بسته بودن اصناف، دانشگاه ها،مدارس و غیره مصرف برق افزایش پیدا کرده گفت: کاهش دمای هوا و افزایش مصرف انرژی منجر به افت فشار گاز در استان شد و به دلیل اینکه مجبور به قطع گازهای خانگی نشویم گاز نیروگاه های کوچک مقیاس، تولید انرژی قطع شد به همین دلیل تولید برق کاهش پیدا کردکه منجر به سهمیه بندی برق و تداوم ‌خاموشی ها شد.


وی ادامه داد: برق تولیدی نیروگاه شهید سلیمی ۱۵۰۰ مگاوات بوده و نیاز ما در استان نزدیک به ۲هزار و۳۰۰ مگاوات است که این کسری برق را مقداری از برق شبکه سراسری دریافت می کنیم و میزان دیگر کسری را از طریق نیروگاه های کوچک مقیاس که در شهرهای ساری، بابل، چمستان، تنکابن، بابلسر، فریدونکنار  و غیره تامین می‌شود جبران می کنیم که با افت فشار گاز از مدار خارج شده اند.


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران دلیل دیگر افت فشار گاز را علاوه بر سرما ، گاز رسانی به نقاط بالادست روستایی از جمله آلاشت و غیره عنوان کرد و گفت: برخی مناطق بالاست در سال گذشته گاز نداشتند  و امسال گازدار شدند که با افزایش مصرف در نقاط بالادست به دلیل سرمای زیاد کمبود گاز در مناطق پایین دست تشدید می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی توده هوای سرد مازندران معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران مناطق بالادست تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۳۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند

محمد حسین جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عشایر استان خراسان رضوی به طور سنتی در فصل بهار از مناطق قشلاقی خود که در دشت‌ها و مناطق کم‌ارتفاع واقع شده به سمت ارتفاعات و مناطق ییلاقی کوچ می‌کنند.

مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی افزود: کوچ در زندگی عشایر یک رویداد بوده که به طور معمول ۳۰ تا ۴۰ روز در مسیر ایلراه‌های عشایری ادامه دارد و عشایر پس از استقرار در مناطق ییلاقی حداکثر ۳ ماه در این مراتع حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: ارتفاعات هزار مسجد، کوه‌های عمارت، محمدبیک، اسفجیر، سنجربیک و ارتفاعات شهرستان‌های دارای عشایر استان، از جمله مناطقی هستند که عشایر در آنها مستقر می‌شوند.

جعفری گفت: در حال حاضر ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند که ۹۳۶ هزار واحد دامی را در اختیار دارند و در ۱۷ شهرستان استان پراکنده هستند.

مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی با اشاره به نقش و اهمیت عشایر در تولید محصولات دامی و کشاورزی، تصریح کرد: عشایر استان خراسان رضوی سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۱۱ هزار و ۸۰۰ تن شیر، ۱۳۰۰ تن پشم، کرک و مو و ۱۶ هزار مترمربع صنایع دستی تولید می‌کنند.

کد خبر 6089118

دیگر خبرها

  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • پیش‌بینی وضع هوای مازندران در ۷ روز آینده
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۸ اردیبهشت / ترافیک در کدام محورها سنگین است؟
  • نجات گردشگران گم‌شده در جنگل‌های خلیل‌شهر بهشهر
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در ارتفاعات خوزستان
  • تداوم بارندگی در نیمه شرقی و ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور / دمای هوا در بیشتر مناطق افزایش می‌یابد
  • تداوم رگبار باران در ارتفاعات برخی استان‌ها