Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به تمایل کشور به بلندمرتبه سازی گفت: این در حالی است که بسیاری از زمین‌های گرانقیمت در زون‌های گسلی در کشور قرار دارند.

 دکتر علی بیت‌اللهی امروز در وبینار تخصصی ساختمان‌های بلندمرتبه شهر تهران «مخاطرات و اهمیت آنها» ضمن گرامیداشت یاد شهدای آتش‌نشان و جانباختگان پلاسکو، اظهار کرد: در نقشه‌های پهنه‌بندی خطر زلزله در کشور،‌ حدود ۸۰ درصد جمعیت کل کشور در زون خطر بسیار بالا و بالا قرار دارند که این آمار نشان ‌دهنده دامنه ریسک در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه علاوه بر زلزله،‌ موضوع فرونشست را بویژه در ساختمان‌های بلندمرتبه باید به عنوان یک خطر عمده در نظر بگیریم، ادامه داد: بر اساس آمارها تعداد حوادث آتش‌سوزی‌ نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته و این مساله، اهمیت توجه به آتش‌سوزی را در حوزه ساختمان پررنگ‌تر از قبل کرده است.

بیت اللهی با تاکید بر اینکه آمارها نشان می‌دهد که تمایل به بلندمرتبه‌سازی در کشور آهنگ شتابداری یافته است، یادآور شد: این در حالی است که بسیاری از زمین‌های گرانقیمت در زون‌های گسلی در کشور قرار دارند و این روند افزایشی در کلانشهرهای دیگر هم مزید علت برای توجه به موضوع ریسک ساختمان‌های بلندمرتبه است.

رییس مرکز بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی خاطر نشان کرد: علاوه بر اینها توسعه و گسترش شبکه گاز پتانسیل حریق در کشور را بیشتر کرده است.

به گفته وی تخریب ساختمان‌ها در بافت‌های فرسوده و ساختمان‌های بلندمرتبه عاملی است که باعث گسیختگی لوله‌کشی‌های گاز شده و ریسک آتش را بخصوص پس از زلزله بالا می‌برد.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ساختمان های بلندمرتبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۳۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، محققان دریافتند افرادی که به طور منظم از پله‌ها بالا می‌روند، در مقایسه با افرادی که همیشه از آسانسور استفاده می‌کنند، ۲۴ درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی و ۳۹ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

به گزارش جام جم آنلاین از هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش خطر ابتلاء به بیماری قلبی یا حمله قلبی، نارسایی قلبی یا سکته همراه است.

دکتر «سوفی پادوک»، محقق ارشد از بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک بریتانیا، می‌گوید: «اگر انتخابی بین رفتن از پله یا آسانسور دارید، به سراغ پله‌ها بروید زیرا به حفظ سلامت قلب شما کمک می‌کند».

پادوک گفت: «بالا رفتن از پله یک شکل عملی و قابل دسترس از فعالیت بدنی است. با وجود این، اغلب افرادی که برای رسیدن به طبقه بالاتر عجله دارند، پله‌ها را نادیده می‌گیرند.»

پادوک می‌گوید: «حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالارفتن از پله‌ها باید یک هدف دست یافتنی برای ادغام در برنامه‌های روزمره باشد».

برای این مطالعه، محققان داده‌های ۹ مطالعه شامل بیش از ۴۸۰۰۰۰ نفر را جمع آوری کردند.

پادوک در ادامه افزود: «بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هر چه از پله‌ها بیشتر بالا بروید، فواید بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه یا هر جای دیگر، از پله‌ها بالا بروید.»

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901445

دیگر خبرها

  • انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند
  • بیشترین زندانی غیرعمد در تهران
  • تهران بیشترین زندانی جرایم غیرعمد را دارد
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • عاقبت سبقت گرفتن با سرعت بالا (فیلم)
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد