Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس کمیته ملی بیماریهای غیرواگیر بابیان اینکه ۶۰ درصد افراد مبتلا به ویروس کرونا به بیماری غیرواگیر مبتلا بوده‌‌اند، هشدار داد: ۷۰ درصد افراد بالای ۶۰ سال که درپی ابتلا به کرونا فوت می‌‌کنند، به یکی از بیماری‌‌های زمینه‌‌ای مبتلا هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ دکتر باقر لاریجانی در نشست کمیته ملی بیماری‌‌های غیرواگیر که امروز برگزار شد، درباره ارتباط بیماری‌‌های غیرواگیر و شیوع کرونا در جهان، اظهار کرد: ما امروز با یک مشکل چندوجهی روبه رو هستیم که تاثیرات متفاوتی بر بسیاری از گروه‌‌های اجتماعی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تلاش‌‌های انجام شده وضعیت خوبی در دوران کنونی و شیوع این بیماری داریم که اگر مراقبت نکنیم مرگ و میر بسیاری خواهیم داشت،

وی با اشاره به اینکه 60 درصد افرادی که با ویروس کرونا درگیر می‌‌شوند به بیماری غیرواگیر مبتلا بوده‌‌اند، گفت: عوارض این موضوع جدی است و باید تلاش کنیم با مدیریت صحیح خطرهای زمینه‌‌ای را کاهش دهیم چرا که بیماری غیرواگیر و واگیردار روی هم تاثیرگذار هستند.

لاریجانی با بیان اینکه 22 درصد مبتلایان به کرونا دچار بیماری قلبی، 21درصد مبتلایان دارای دیابت و 27درصد به بیماری‌‌های مزمن ریوی مبتلا بوده‌‌اند، عنوان کرد: 30 درصد مبتلایان به کووید 19 دچار بیماری زمینه‌‌ای بوده‌‌اند و 37 درصد مرگ و میرها به مبتلایان بیماری‌‌های غیرواگیر مربوط بوده است؛ 70 درصد افراد بالای 60 سال که درپی ابتلا به این بیماری فوت می‌‌کنند، به یکی از بیماری‌‌های زمینه‌‌ای مبتلا بوده‌‌اند.

نائب رییس کمیته ملی بیماری‌‌های غیرواگیر ادامه داد: علی رغم اینکه باید توجه ویژه‌‌ای به بیماری‌‌های واگیر داشته باشیم از بیماری‌‌های غیرواگیر هم نباید غافل شویم.

وی با اشاره به مشکلات به وجود آمده در ارائه خدمات به بیماران پس از شیوع کرونا در کشور، عنوان کرد: زمان آغاز شیوع ویروس در ایران ما در حوزه خدمات‌‌رسانی با مشلات متعددی رو به رو شدیم که به تدریج وضعیت بهتر شد. در هفته‌‌های اول خدمات قابل ارائه به بیماران غیرواگیر کاهش چشمگیری پیدا کرد، به عنوان مثال ویزیت چاقی 75درصد با مشکل مواجه شد.

بازبینی سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر تا پایان بهمن ماه

لاریجانی با تاکید بر اینکه مراقبت‌‌های فشار خون، دیابت و غربالگری‌‌های سرطان هم با آسیب‌‌های جدی در این دوران رو به رو شدند، به بازبینی سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌‌های غیرواگیر اشاره و ابراز امیدواری کرد: بازنگری سند تا پایان بهمن تمام شود.

نائب رییس کمیته ملی بیماری های غیرواگیر با اشاره به اینکه بسیاری از دانشگاه‌‌ها تلاش کردند در راستای مدیریت بحران بیماری غیرواگیر شرایط را کنترل کنند، از همکاری انجمن‌‌های علمی در این حوزه خبر داد.

وی در ادامه نشست با اشاره به راه اندازی سایت جدید کمیته غیرواگیر در بهمن ماه، به مجموعه اطلاعات ارائه شده در این سایت اشاره و بیان کرد: در این سایت فعالیت همه کمیته‌‌ها اطلاع رسانی خواهد شد و سندها و کتاب‌‌های مرتبط قابل دسترس خواهد بود.

لاریجانی مطرح کرد: وزارت بهداشت برای بیماری‌‌های غیرواگیر برنامه های بسیار روشنی دارد، در بحث استراتژی یکی از کشورهای پیشرو در منطقه هستیم که امیدواریم بحث‌‌های فرابخشی به خوبی مطرح شوند.

چه افرادی بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 قرار دارند؟50 درصد افراد دیابتی از بیماری خود بی‌خبرندگزارش| علت رشد روزافزون دیابت و بروز عوارض آن چیست؟مرگ ایرانیان بر اثر فشار خون از کرونا پیشی گرفت؛ هر دو دقیقه یک نفر!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت ویروس کرونا کمیته ملی بیماری بیماری غیرواگیر درصد مبتلایان درصد افراد مبتلا بوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۵۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب

آفتاب‌‌نیوز :

به طور کلی باید بدانید که کافئین باعث خشک شدن بدن می‌شود و چربی را از بین می‌برد و از آنجایی که قهوه بالاترین میزان کافئین را دارد، مصرف مداوم و روزانه قهوه باعث خشک شدن قلب دوم بدن یعنی کبد می‌شود؛ به همین دلیل عده زیادی برای از بین بردن کبد چرب خود شروع به مصرف قهوه می‌کنند.

بعد از مصرف قهوه کبد می‌تواند متابولیسم تخلیه و سوزاندن چربی را شروع کند. برای کبد چرب تنها پیشنهاد می‌شود که یک ساعت پیش از خواب شب خورده نشود و به جز این مورد، نکته دیگری در این اساس وجود ندارد.

از مضرات خوردن قهوه در شب می‌توان به بهم ریختگی ساعت خواب، بهم ریختگی نظم ترشح هورمن و اختلال در کارکرد غده هیپوفیز اشاره کرد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری تب نزله‌ای بدخیم
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شوکه‌کننده: ابتلای ستاره اتلتیکو به یک بیماری خطرناک
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید