Web Analytics Made Easy - Statcounter

شفیعیان گفت: کشاورزانی که به سبب سرمازدگی دچار خسارت شده اند اطلاعات خود را تا اول بهمن به جهاد کشاورزی ارسال کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جهرم، «مهدی شفیعیان»، امروز (سه شنبه ۳۰ دی) در جلسه شورای مدیریت بحران شهرستان جهرم گفت: برنامه ریزی و آمادگی برای مقابله با بحران های احتمالی لازم است و برای مانور  مدیریت بحران همه مسئولین باید آمادگی کامل داشته باشند و فراتر از وظایف قانونی خود  عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار ویژه شهرستان جهرم با اشاره به اینکه از هم اکنون سناریو احتمالی و تجهیزات لازم برای مانور آماده باشد، افزود: در بحران سیل  سال ۹۵  به واسطه هماهنگی ۲ روز قبل از سیل و اطلاع رسانی، شاهد مشکلات مثلا در تهیه نان به علت قطعی گاز نبودیم و یا با وجود ورود حجم بسیار آب به منازل به خصوص در مناطقی چون فرهنگ شهر تلفات جانی نداشتیم.

 

نماینده عالی دولت در شهرستان جهرم ادامه داد: محدودیت در همه حوزه ها وجود دارد اما دلیلی برای بی توجهی و کاستی در مقابله با بحران نیست.

 

وی گفت: بالاترین محدودیت را از  زمان شروع انقلاب در  این دولت شاهد بودیم اما در کنار فرمایشات و تدابیر مقام معظم رهبری،رییس جمهور به واسطه وزیران با تجربه اش توانسته است جلو بسیاری از بحران ها را بگیرد و فعالیت در این تحریم های شدید و محدودیت ها،حقیقتی است که باید منصفانه مورد توجه قرار گیرد.

 

شفیعیان در خصوص خسارت اخیر سرمازدگی به کشاورزان بیان کرد: در بازدید اخیر کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی، طی صورت جلسه تنظیمی بنا شد که اطلاعات کشاورزان به این وزارت خانه ارسال تا در نهایت به هیئت دولت تقدیم و تصمیمات لازم گرفته شود.

 

فرماندار ویژه شهرستان جهرم تاکید کرد: تا فردا چهارشنبه اول بهمن ماه، کشاورزانی که دچار خسارت شده اند اطلاعات خود را به جهاد کشاورزی ارسال کنند.

 

وی همچنین در پایان بر تامین سوخت به موقع  مورد نیاز باغات و گلخانه ها تاکید کرد.

 

پایان پیام/691

منبع: شبستان

کلیدواژه: سرمازدگی محصولات سرمازدگی باغ ها سرمازدگی باغات سرمازدگی شهرستان جهرم جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۵۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ صالح محمدی با اشاره به اهمیت رعایت تقویم زراعی برنج در افزایش کیفیت محصول و کاهش خسارت‌ها افزود: تا کنون شالیکاران گیلانی ۱۶۷ هزار هکتار از مزارع خود را با آب‌های سنتی و سطحی شخم زده اند که باید کشاورزان باید هرچه سریعتر مزارع خود را برای کشت برنج آماده کنند. 
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین با اشاره به اینکه تا کنون ۱۵۶ هزار هکتار از شالیزار‌های گیلان خزانه گیری شده گفت: ضدعفونی و جوانه دار کردن بذر، آماده سازی و خزانه گیری برنج، ایجاد زهکش در زمان وزش باد و بارندگی، هوادهی و کنترل دمای خزانه برنج به ویژه در ساعات گرم روز‌های آفتابی از مهمترین اقداماتی است که کشاورزان باید توجه داشته باشند. 
وی اضافه کرد: تعریض و ترمیم مرز کرت‌ها، لایروبی آب بندان‌ها، ترمیم کانال‌های آبرسان و سردهنه‌ها باید در اولویت قرار گیرد. 
گیلان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار و ۳۰۰ هزار شالیکار دارد.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند