Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت‌های نفتی وارد کننده نفت ونزوئلا بایدن را تحت فشار قرار می‌دهند تا ممنوعیت فروش سوخت به این کشور عضو اوپک را که زندگی مردم را با مشکل مواجه کرده، بردارد.

 

به گزارش پول نیوز به نقل از رویترز، نمایندگانی از عرضه‌کنندگان سوخت به ونزوئلا، واردکنندگان نفت ونزوئلا و گروه‌های مدافع اعلام کردند قصد دارند دولت باید این را برای برداشتن ممنوعیت مبادله نفت خام در ازای دیزل با ونزوئلا تحت فشار قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت ترامپ در آخرین فصل 2020 شرکت‌ها را از ارسال سوخت دیزل به ونزوئلا در ازای نفت خام منع کرد. این معامله‌ها به مدت بیش از یکسال از تحریم‌های شرکت نفت دولتی ونزوئلا معاف بودند.

نگرانی‌هایی در مورد تاثیرات کمبود احتمالی دیزل بر زندگی مردم به وجود آمده است. این سوخت در حمل و نقل عمومی، کشاورزی و ژنراتورهای ونزوئلا جهت تقویت شبکه برق آن و جلوگیری از خاموشی‌ها کاربرد دارد.

کمبود شدیدتر دیزل باعث کمبود گسترده بنزین در ونزوئلا می‌شود چون پالایشگاه‌های این کشور تنها با بخشی از ظرفیت خود فعالیت می‌کنند. بیش از یکسال است که واشنگتن به مشتریان شرکت نفت ونزوئلا اجازه فروش بنزین به این کشور بحران زده عضو اوپک را نمی‌دهد.


شرکت‌های نفتی امیدوارند دولت بایدن رویکرد راهبردی‌تری در قبال ونزوئلا در پیش بگیرد و تحریم‌هایی را که زندگی مردم را با مشکل مواجه می‌کنند و تاثیری در عملکرد دولت حاکم ندارند، بردارد.

بایدن هم مادورو را یک دیکتاتور می‌داند و مشاوران می‌گویند او هم برخی تحریم‌ها را حفظ می‌کند.

شرکت‌های ریلاینس اینداستریز هند، رپسول اسپانیا و انی ایتالیا قبلا اجازه داشتند نفت خام ونزوئلا را در ازای دیزل پالایش کنند.

شرکت نفت دولتی ونزوئلا از ماه نوامبر هیچ محموله دیزلی وارد نکرده است و هشدار داده ذخایر دیزل آن تا پایان فصل زمستان یا اولین ماه بهار تمام می‌شود. ونزوئلا در حال حاضر شدیداً برای واردات سوخت مخصوصاً بنزین وابسته به ایران است.

 

منبع: تسنیم

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: نفت ونزوئلا اقتصاد ونزوئلا صادرات نفت پول نیوز نفت خام تحریم نفتی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۵۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • با ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی آب و فاضلاب موافقت شد
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • موافقت دولت با راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان در گلپایگان
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه