Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@17:19:24 GMT

ترس از قدرتمند شدن سوریه

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۶۴۹۱

ترس از قدرتمند شدن سوریه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جعفر قناد باشی طی یادداشتی در روزنامه جام‌جم نوشت: اعلام نظر نخست وزیر سوریه در مورد هدف قرار گرفتن هفت نفتکش که به سمت این کشور در حال حرکت بودند نگرانی‌هایی را دامن زده است. به هر صورت آقای حسین عرنوس مسؤول اجرایی سوریه است و باید درباره کمبود‌هایی که این کشور دچار آن است توضیحات لازم را بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واقعیت آن است که سوریه طی چند سال اخیر درگیر پیچیده‌ترین جنگ چریکی با مخوف‌ترین و خشن‌ترین گروه‌های تروریستی شده و به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، این جنگ به مثابه جنگی جهانی است، چون علاوه بر تروریست‌ها، رژیم صهیونیستی و کشور‌های غربی و ارتجاع عرب هم آتش‌بیاران این معرکه هستند، اما با این وصف، دولت این کشور توانسته در این عرصه به موفقیت‌های بزرگی در اداره این جنگ و حل مشکلات مردم این کشور و همچنین شکست جریان‌های تروریست و نیرو‌های اجیر شده غربی و عربی دست پیدا کند.

این نکته هم قابل تامل است که جنگ در سوریه همچنان ادامه دارد و به پایان نرسیده و به نظر می‌رسد با توجه به موفقیت‌ها، مردم این کشور همچنان مجبورند هزینه‌هایی را در قبال این موفقیت بپردازند. تقریبا به صورت هفتگی اسرائیلی‌ها نقاطی از سوریه را مورد هدف قرار می‌دهند.

دلیل این کار هم کاملا مشخص است. به هر صورت رژیم اشغالگر قدس نگران قدرتمندتر شدن سوریه است و اگر این کشور قوی شود برای اسرائیل این نگرانی وجود دارد که سوریه بالاخره توانایی آزادسازی بلندی‌های جولان را پیدا کند.

ضرورت آزادسازی جولان نه تنها از سوی مردم و دولت سوریه بلکه از سوی مجامع بین‌المللی مثل مجمع عمومی سازمان ملل متحد هم به رسمیت شناخته شده است. این مجمع به صورت سالانه حداقل دو بار با انتشار قطعنامه‌هایی بر آزادسازی مناطق اشغال شده سوریه تاکید می‌کند و شورای امنیت هم این حق را هم به صورت جداگانه و هم به صورت تلویحی برای آزادسازی جولان تایید می‌کند.

بیشتر بخوانید

شارژ عناصر مخفی داعش با دلار‌ها و تسلیحات آمریکایی برای قطع جاده راهبردی «تهران - مدیترانه» + تصاویر

قدرتمندتر شدن سوریه آثار دیگری هم مثل توانمندسازی حزب‌ا... و حماس را در پی دارد؛ بنابراین هدف از این اقدامات ایذایی و وارد کردن ضرباتی مثل هدف قرار دادن نفتکش‌ها، تضعیف بنیه اقتصادی سوریه و ضربه زدن به ورود سوخت به این کشور و به ستوه آوردن مردم سوریه است.

این نکته را هم نباید از نظر دور داشت که گرچه سوریه از سوی برخی کشور‌ها در تحریم به‌سر می‌برد، اما با این وصف هدف قرار گرفتن نفتکش‌ها به صورت علنی و آشکار آن هم در دریای سرخ که معبر بزرگی است تبعات متعددی دارد و عواملی که دست به این اقدام زدند نمی‌خواهند این تبعات را بپذیرند و از این رو هیچ کشور یا جریانی مسؤولیت هدف قراردادن این نفتکش‌ها را نپذیرفته است.

سوریه در سال‌های اخیر اهداف مختلفی برای ادامه مقاومت خود در قبال این جنگ ویرانگر دنبال می‌کند. هدف اصلی، حفظ تمامیت ارضی و هدف دیگر به دست آوردن امنیت و دستیابی به اقتداری است که بازدارندگی در پی خواهد داشت. نکته دیگر این‌که سوریه هم در چند سال اخیر توانسته تا حدود زیادی به بازسازی بپردازد و موفقیت‌های خوبی را در تامین خواسته‌های مردم این کشور کسب کند.

حتی گام‌های مهمی هم برای کلید زدن رونق اقتصادی سوریه برداشته شد. طبعا وقوع اتفاقاتی از قبیل ایجاد مشکل برای تامین سوخت مردم سوریه با هدف جلوگیری از رسیدن به این توانایی و کامیابی‌ها و همچنین تحت فشار قراردادن مردم و دولت این کشور است.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سوریه تحولات سوریه جنگ چریکی هدف قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۶۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است

رئیس سازمان غذا و دارو در در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه گفت: به دنبال کمک به تامین تجهیزات پزشکی و دارو و انتقال دانش فنی داروها به سوریه هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید حیدر محمدی در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران اظهار کرد: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می‌‌شود، گفت: یکی از مؤلفه‌‌های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری‌های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت ‌های خوبی در زمینه‌های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن‌ های موردنیاز، ما را یاری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم
  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • سفر وزیر خارجه بحرین به سوریه پس از ۱۳ سال
  • «مافیای خودرو» مانع ورود خودروهای برقی به کشور
  • مافیای خودرو مانع ورود خودروهای برقی به کشور است