Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@16:27:03 GMT

بین غذا آب بخوریم یا نه؟

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۶۸۲۹

بین غذا آب بخوریم یا نه؟

بیشتر ما بدون لیوان آب نمی توانیم مشغول خوردن وعده های غذایی خود شویم. در حالی که نوشیدن چند جرعه در بین غذاها خوب است ، اعتقاد بر این است که آب زیاد در بین وعده های غذایی ایده خوبی نیست. توصیه می شود 30 دقیقه قبل از غذا یا 30 دقیقه بعد از غذا یک یا دو لیوان آب میل کنید. اما آیا نوشیدن آب در طول وعده های غذایی اشکالی ندارد؟ خوب ، در اینجا چیزی است که شما باید بدانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: بیشتر ما بدون لیوان آب نمی توانیم مشغول خوردن وعده های غذایی خود شویم. در حالی که نوشیدن چند جرعه در بین غذاها خوب است ، اعتقاد بر این است که آب زیاد در بین وعده های غذایی ایده خوبی نیست. توصیه می شود 30 دقیقه قبل از غذا یا 30 دقیقه بعد از غذا یک یا دو  لیوان آب میل کنید. اما آیا نوشیدن آب در طول وعده های غذایی اشکالی ندارد؟ خوب ، در اینجا چیزی است که شما باید بدانید.

 

نوشیدن آب در طول وعده های غذایی: واقعیت و افسانه

آب برای پوست ، حرکت روده ، هضم غذا و سلامت کلی بدن عالی است. شما باید حداقل 2 لیتر آب در روز بنوشید و اگر در شهر گرم هستید 3-4 لیتر در روز ضروری است. با این حال ، با این حال ، اعتقاد بر این است که نوشیدن آب در هنگام وعده های غذایی به دلیل برخی تصورات غلط ایده خوبی نیست. در اینجا برخی از دلایل رایج آورده شده است (مردم معتقدند) که چرا نباید با وعده های غذایی آب بنوشید.

 

1. نوشیدن آب در بین غذا ممکن است بر هضم غذا تأثیر بگذارد :

مردم معتقدند که نوشیدن آب در طول وعده های غذایی اساساً تأثیر نامطلوبی بر هضم دارد و از کاهش مقدار بزاق دهان شروع می شود. بزاق کاهش یافته سیگنالهای ضعیف تری را به معده شما می فرستد که در نتیجه باعث آزاد شدن آب و آنزیم های معده می شود. بنابراین لحظه ای که آب می خورید از جذب و تجزیه مواد غذایی هنگام خوردن غذا مانع می شوید. اما برخلاف این عقیده ، مطالعات نشان می دهد که نوشیدن آب بین غذا هیچ تأثیری در هضم غذا وجود ندارد.

 

2. نوشیدن آب در بین غذا ممکن است جذب مواد مغذی را کند ، کند :

همچنین اعتقاد بر این است که با رقیق کردن آب معده برای مبارزه با مواد عفونی حیاتی ، شما همچنین از شکسته شدن درست مواد غذایی جلوگیری می کنید. هنگامی که آنزیم های گوارشی در معده شما با آب رقیق می شوند ، غذای شما برای مدت طولانی در معده شما می ماند. ممکن است با سرعت کمتری از روده کوچک عبور کرده و مواد مغذی کمتری جذب شوند.

با این حال ، این فقط یک فرض است و در هیچ مطالعه تحقیقاتی اثبات نشده است. بنابراین نقش آب در کاهش جذب مواد مغذی کاملاً درک نشده است.

 

 

3. نوشیدن آب در بین غذا می تواند باعث اسیدیته شود :

اعتقاد بر این است که نوشیدن آب باعث ایجاد اسیدیته می شود زیرا معده شما در هنگام خوردن و آشامیدن به همان اندازه آب جذب می کند. این می تواند آب معده را رقیق کرده و روند هضم را کندتر کند. بدون هضم غذا در سیستم شما نشسته است، نتیجه آن ریفلاکس اسید و سوزش سر دل است.

اما هنوز هیچ مطالعه ای برای اثبات تأثیر وجود ندارد. بنابراین نمی توان نقش آب آشامیدنی بین وعده های غذایی را در افزایش خطر اسیدیته مورد توجه قرار داد.

 

4- نوشیدن آب در بین غذا ممکن است باعث افزایش وزن شود

یکی دیگر از باورهای رایج در مورد نوشیدن آب ، تأثیر آن بر روی آب معده و توانایی آن در افزایش مقدار انسولین در بدن باشد که منجر به افزایش وزن می شود. زیرا وقتی بدن شما قادر به هضم غذا نیست ، به چربی تبدیل می شود و در بدن ذخیره می شود. همچنین ، آب معده رقیق شده باعث جذب مواد غذایی به آرامی می شود که به نوبه خود به چربی تبدیل می شوند و باعث می شوند وزن شما بیشتر شود.

تعداد زیادی سایت وجود دارد که ادعا می کنند نوشیدن آب در طول وعده های غذایی ایده خوبی نیست زیرا می تواند باعث افزایش وزن شود اما هیچ مطالعه تحقیقی این ادعا را تأیید نمی کند.

 

 

نوشیدن آب در بین وعده های غذایی: تحقیقات چه می گوید؟

در واقعیت ، هیچ تحقیقی وجود ندارد که نشان دهد نوشیدن آب در طول وعده های غذایی ایده بدی است. هیچ مطالعه ای وجود ندارد كه ادعا كند آب با هضم تداخل می كند ، اسید معده و آنزیم ها را رقیق می كند یا می تواند منجر به افزایش وزن شود.

   

 

اما مطالعاتی وجود دارد که برای افرادی که از بیماری ریفلاکس معده و مری (GERD) رنج می برند ، كه افراد مبتلا به GERD نباید مایعات همراه با غذا بنوشند. این امر به این دلیل است که مایعات حجم زیادی به معده می دهند و می توانند فشار را در شکم افزایش دهند ، درست مثل خوردن یک وعده غذایی سنگین به معده فشار می آورد. این به نوبه خود ، می تواند خطر ریفلاکس اسید را بدتر کند و شرایط را بدتر کند.

 

در مورد افزایش وزن ، مطالعات نشان داده اند که مصرف نوشیدنی های شیرین ، شیر یا آب میوه به همراه وعده های غذایی ، می تواند کالری کلی شما را بالا برده و شما را در معرض افزایش وزن قرار دهد. طبق این مطالعه ، نوشیدن نوشیدنی هایی که حاوی کالری مانند نوشیدنی های شیرین شده یا آب میوه ها هستند می توانند کل کالری دریافتی را به حدود 8-15٪ افزایش دهند ، بنابراین منجر به افزایش وزن می شود. با این حال ، نوشیدن آب آشامیدنی با وعده های غذایی چنین تأثیری را نشان نداد.

 

در مقابل ، یک مطالعه انجام شده نشان داد که نوشیدن حداقل 500 میلی لیتر آب حدود 30 دقیقه قبل از غذا می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند. طبق این مطالعه ، 43 بزرگسال چاق که قبل از وعده های اصلی غذایی خود 500 میلی لیتر آب مصرف کرده بودند ، طی 12 هفته 1.3 کیلوگرم وزن کم کردند. بنابراین اگر در رژیم کاهش وزن هستید و برای کاهش وزن ورزش می کنید ، این ترفند می تواند به شما در تسریع کاهش وزن کمک کند. با این حال ، قبل از انجام این کار با متخصص تغذیه خود مشورت کنید تا جوانب مثبت و منفی را بسنجید.

 

از آنجایی که هیچ مطالعه پژوهشی مهمی در مورد تأثیر منفی آب آشامیدنی بر هضم و افزایش وزن وجود ندارد ، می توان گفت این تصمیم بر عهده شماست که آیا باید با وعده های غذایی آب بنوشید یا خیر. اگر در هنگام مصرف آب با غذا هرگونه ناراحتی را تجربه کرده اید ، بهتر است قبل یا بعد از غذا آب بنوشید. در غیر این صورت دلیلی برای متوقف کردن نوشیدن آب با وعده های غذایی وجود ندارد.

 

با این حال ، افراد مبتلا به GERD باید از انجام این کار دوری کنند یا از پزشک خود در مورد همین موضوع سؤال کنند. همچنین ، از مصرف سایر مایعات مانند آب میوه یا نوشیدنی های قندی با وعده های غذایی خودداری کنید زیرا این برای سلامتی مناسب نیست و حتی ممکن است باعث افزایش وزن شود.
برچسب ها: غذا ، ناطقان ، آب ، وعده غذایی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: غذا ناطقان آب وعده غذایی نوشیدن آب در بین غذا وعده های غذایی ایده بین وعده های غذایی وعده های غذایی افزایش وزن شود ایده خوبی نیست نوشیدن آب هیچ مطالعه وجود ندارد غذایی خود معده شما کاهش وزن لیوان آب آب معده هضم غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۶۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این غذا‌ها انرژی‌تان را بیشتر می‌کند

برای شروع روز باید به غذا‌هایی که می‌خورید اهمیت بدهید. بهتر است روز خود را با کربوهیدرات شروع نکنید، بلکه با چربی‌های خوب یا پروتئین جایگزین کنید که قند را تثبیت می‌کند و خلق و خوی بهتری به شما می‌دهد.

به گزارش سلامت نیوز، در ادامه شش غذا که توصیه می‌شود برای تثبیت سطح قند خون با معده خالی بخورید آورده می‌شود.

جو کامل

مصرف جو کامل برای کنترل قند خون مفید است، زیرا حاوی مقدار زیادی بتا گلوکان است. این فیبر محلول یک ژل چسبناک تشکیل می‌دهد که تخلیه معده و جذب گلوکز در خون را به تاخیر می‌اندازد. غذا‌هایی مانند جو با شاخص گلیسمی پایین برای حفظ سطح قند خون ثابت ترجیح داده می‌شوند.

جو

جو به دلیل داشتن بتا گلوکان در تثبیت قند خون موثر است. این فیبر حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد و سطح قند خون را بعد از غذا کاهش می‌دهد.

حبوبات

غذا‌هایی مانند عدس و لوبیا سیاه سرشار از فیبر و پروتئین هستند که هر دو برای کاهش سرعت جذب گلوکز و جلوگیری از افزایش سریع قند خون بسیار مهم هستند.

آجیل

بادام، گردو و سایر آجیل‌ها ترکیب خوبی از چربی‌های سالم، پروتئین و فیبر هستند. این اجزا با هم کار می‌کنند تا هضم را کند کرده و سطح قند خون را تثبیت کنند.

سبزیجات

سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم پیچ دارای کربوهیدرات کم و فیبر بالایی هستند که به تعدیل سطح قند خون کمک می‌کند.

سبزیجات غیرنشاسته‌ای

هویج، کلم بروکلی و سایر سبزیجات غیر نشاسته‌ای مواد مغذی ضروری را بدون بار قند قابل توجهی فراهم می‌کنند و برای مدیریت قند خون ایده آل هستند.

سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم پیچ دارای کربوهیدرات کم و فیبر بالایی هستند که به تعدیل سطح قند خون کمک می‌کند.

ملاحظات و خطرات بالقوه

بهتر است با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا اطمینان حاصل کنید که هرگونه تغییر رژیم غذایی برای نیاز‌ها و شرایط خاص سلامتی شما مناسب است. برخی عوامل دیگر که باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:

حساسیت دستگاه گوارش: افرادی که تازه به رژیم‌های غذایی پر فیبر می‌پردازند ممکن است دچار نفخ یا گاز معده شوند. توصیه می‌شود مصرف فیبر را به تدریج افزایش دهید تا سیستم گوارشی تنظیم شود.

شرایط موجود: افراد مبتلا به دیابت باید هنگام امتحان غذا‌های جدید سطح قند خون خود را کنترل کنند. در حالی که غذا‌های ذکر شده به طور کلی برای کنترل قند خون مفید هستند، واکنش‌های فردی می‌تواند متفاوت باشد.

آلرژی‌ها و تداخلات: آجیل آلرژن‌های رایجی هستند و برخی از افراد ممکن است نیاز به اجتناب از آن‌ها داشته باشند. علاوه بر این، غذا‌های غنی از فیبر می‌توانند در جذب برخی دارو‌ها اختلال ایجاد کنند، بنابراین زمان مصرف دارو و وعده غذایی ممکن است نیاز به تنظیم داشته باشد.

دیگر خبرها

  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • این غذا‌ها انرژی‌تان را بیشتر می‌کند
  • اتفاقی که بعد از نوشیدن هر روز چای در بدن می‌افتد
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • نوشیدن آبمیوه طبیعی در کودکی می‌تواند از ابتلا به چاقی در بزرگسالی جلوگیری کند
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • حذف گوشت از بیشتر غذاهای میزبان در المپیک پاریس!