Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی وزارت کشور و رییس ستاد انتخابات کشور از توافق کلی صورت‌گرفته برای برگزاری انتخابات الکترونیک در ۱۳۹ شهر خبر داد.

به گزارش ایسنا، جمال عرف در نشست هیأت مرکزی و هیات‌های نظارت استانی ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی، اظهار کرد: سلامت، امنیت، مشارکت و رقابت، چهار رکن اصلی انتخابات را تشکیل می‌دهند که خروجی این ارکان باید افراد شاخص، سالم و اصلح باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه نسبت به مشارکت دغدغه دارند؛ بنابراین لازم است برای تحقق مشارکت بالا برنامه‌ریزی کنیم.

رییس ستاد انتخابات کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ۱۳۷۹ شهر در کشور وجود دارد که باید در آن‌ها انتخابات برگزار شود. از دوره قبل، ۱۳۰ شهر طبق اجرای قانون تقسیمات کشوری به این شهرها اضافه شده و احتمال دارد در ماه‌های پیش رو شهرهای دیگری نیز بر همین اساس اضافه شود. ۴۰ هزار و ۶۰۲ روستای واجد شرایط داریم که ۳۷ هزار و ۸۷۴ مورد از آن‌ها دارای شورا هستند. ۳۱۷ تیره عشایر نیز شورا دارند، اما ۲ هزار و ۴۰۱ روستا فاقد شورا هستند که برای همه آن‌ها باید تدابیر خاص اندیشیده شود.

عرف از توافق کلی صورت‌گرفته برای برگزاری انتخابات الکترونیک در ۱۳۹ شهر خبر داد و اعلام کرد: پیشنهاد ما برگزاری انتخابات الکترونیک در کلان‌شهرهاست. ۳۳ هزار صندوق الکترونیک داریم که می‌تواند ۱۰ هزار شعبه اخذ رأی را پوشش دهد، لذا با تصمیم مجلس این مراکز انتخاب خواهند شد.

وی با اشاره به بروز برخی مشکلات در شماری از شوراهای اسلامی کشور، تأکید کرد: اعضای هیأت عالی نظارت در این دوره باید پاکدستی داوطلبان را در تأیید صلاحیت‌ها مورد توجه ویژه قرار دهند. دو اصل قانون‌مداری و بی‌طرفی سرلوحه تمامی اقدامات عوامل اجرایی انتخابات است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی معاون سیاسی وزارت کشور رییس ستاد انتخابات کشور انتخابات الکترونیکی برگزاری انتخابات الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۷۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران

تین نیوز

اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای که با نام اختصاری TIR شناخته می شود و مقر آن هم اینک در ژنو سوئیس است ، نقش قابل ملاحظه ای در تسریع و تسهیل ترانزیت و حمل و نقل جاده ای بر عهده دارد و ایران هم اکنون به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی خود در منطقه ، یکی از نخستین امضاکنندگان این پیمان بین المللی و پیشتاز استفاده و گسترش این امکان در میان کشورهای منطقه شناخته می شود .

به گزارش تین نیوز به نقل از پرتال حمل و نقل ، کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر با حضور مربیان اعزامی کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل متحد در تهران برگزار و جزئیات این سامانه تیر تشریح شد .

در این کارگاه تخصصی که با حضور همزمان کارشناسان فناوری اطلاعات و کارشناسان فنی و امور گمرکی گمرکات کشور برگزار شده است ، سامانه تیر الکترونیک توسط مربیان اعزامی از کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل متحد UNECE تشریح شد .

بنابراین گزارش در این کارگاه آموزشی فاطمه اعتماد مقدم مدیر کل دفتر آموزش ، تحقیقات و ظرفیت سازی گمرک ، با اشاره به توانایی های ترانزیتی ایران ، اظهار امیدواری کرد برگزاری این کارگاه در مسیر دستیابی به اهداف بین المللی ترانزیتی گمرک ایران حداکثر اثرگذاری را ایفا کند .

در این کارگاه رضا راستی مدیر کل دفتر ترانزیت گمرک نیز کارنه تیر را زبان مشترک گمرکات در دنیا معرفی کرد که سبب تسهیل تجارت است . گمرک ایران نخستین کشور در منطقه و پیشگام بهره برداری از سامانه تیر الکترونیک بوده است که با کشور ترکیه استفاده از این سامانه را کلید زده است .

وی افزود : گمرک ایران بیشترین سهم استفاده از تیر داشته است و اکنون مترصد بهره برداری گسترده از تیر الکترونیک می باشد .

این گزارش می افزاید : اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای که با نام اختصاری TIR شناخته می شود و مقر آن هم اینک در ژنو سوئیس است ، نقش قابل ملاحظه ای در تسریع و تسهیل ترانزیت و حمل و نقل جاده ای بر عهده دارد و ایران هم اکنون به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی خود در منطقه ، یکی از نخستین امضاکنندگان این پیمان بین المللی و پیشتاز استفاده و گسترش این امکان در میان کشورهای منطقه شناخته می شود .

این گزارش می افزاید : سیستم e_TIR (تیر الکترونیک) بر مبنای دریافت اطلاعات پیاده سازی شده و این امکان را در اختیار کشورهای عضو قرار می دهد تا از طریق تبادل اطلاعات مربوط به کالاهای تجاری و ترانزیتی فرایند امور گمرکی و نظارتی خود را تسهیل و تسریع کنند .

شایان ذکر است ، این دوره فنی و تخصصی از امروز در مرکز آموزشی و فرهنگی گمرک ایران در تهران آغاز و به مدت ۳ روز ادامه دارد .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌های انتخابیه برگزار می‌شود؟
  • دومین مانور انتخابات الکترونیک در شیراز برگزار شد 
  • انتخابات مرحله دوم دوازدهمین دوره مجلس در قائم‌شهر تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود
  • انتخابات مرحله دوم دوازدهمین دوره مجلس در قائمشهر تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • تجهیزات الکترونیکی برگزاری انتخابات در خرم‌آباد فراهم است
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • انتخابات دور دوم در کرمانشاه به‌صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • 220 میلیارد تومان بودجه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس