Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان،  در حالی که تاکنون ۱۰ هفته از فصل جدید لیگ آزادگان سپری شده، آمار تغییرات کادرفنی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها قابل تامل است.

تاکنون ۸ تیم از ۱۸ تیم لیگ یکی دست به تغییر سرمربیان خود زدند و این در حالی است که هر سرمربی‌ای برای پیاده کردن برنامه‌ها و تفکرات خود به حداقل ۷، ۸ هفته زمان نیاز دارد، اما بی حوصلگی مدیران باشگاه‌ها و گاهی اختلاف نظر آن‌ها با سرمربیان باعث می‌شود تا کادرفنی تیم‌ها خیلی زود دستخوش تغییر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی ۱۰ هفته سپری شده از لیگ آزادگان، ۸ سرمربی به دلایل مختلف از سمت هایشان برکنار شدند یا خودشان تصمیم گرفتند قطع همکاری کنند. از جمله این سرمربیان هادی شکوری است که تنها پس از ۲ هفته به دلیل نتایج ضعیف از هدایت چوکا تالش برکنار شد و علی لطیفی جای او را گرفت.

نود ارومیه که فصل کابوس واری را پشت سر می‌گذارد و با یک امتیاز در قعر جدول ایستاده، از این حیث رکورددار است و تاکنون ۳ سرمربی سکان دار این تیم شده اند. پس از باخت هفته اول نود ارومیه مقابل هوادار که منجر به استعفای پژواک کرم‌پور شد، فرهاد فضلی هدایت این تیم را برعهده گرفت، اما او هم تنها ۷ هفته روی نیمکت نود دوام آورد تا عباس عزیزی به عنوان سرمربی موقت روی نیمکت نود بنشیند.

هیچ کدام از این تغییرات نتوانست نود ارومیه را از قعر جدول جدا کند و نتایج ضعیف نود که یکی از مدعیان فصل گذشته به شمار می‌رفت، همچنان این تیم را در قعر جدول نگه داشته است.

باشگاه بادران تهران نیز در شرایطی که برنامه خود برای صعود به لیگ برتر با هدایت فرهاد کاظمی را تدوین کرده بود، در هفته‌های ابتدایی به همکاری خود با این سرمربی باتجربه پایان داد و محسن عاشوری جایگزین شد.

در ادامه دست به دست شدن سکان هدایت تیم‌های لیگ یکی، امید روانخواه نیز از هدایت خیبر خرم آباد برکنار شد. برکناری روانخواه که با خیبر نتایج خوبی گرفته بود، حرف و حدیث‌های زیادی را به دنبال داشت و صحبت‌هایی مبنی بر دست داشتن عالی‌ترین مقام فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در این اتفاق مطرح شد که البته هیچ وقت این ادعا‌ها اثبات نشد.

خوشه طلایی ساوه، فجر شهید سپاسی شیراز، شهرداری آستارا و گل ریحان البرز دیگر تیم‌هایی هستند که خیلی زود به این سندرم مبتلا شدند و نتوانستند ثبات نیمکت هایشان را حفظ کنند.

شاهین شهرداری بوشهر نیز تا آستانه تغییر سرمربی پیش رفت و فراز کمالوند به دلیل نداشتن فرصت کافی برای آماده سازی، برگزاری بازی‌های تدارکاتی و همچنین رفتن بازیکنان بزرگسال از تیم لیگ برتری سال قبل، از سمتش استعفا داد که با مخالفت مسئولان باشگاه مواجه شد تا کمالوند همچنان در سمتش باقی بماند.

بیشتر بخوانید:

عنایتی: تنش از نیمکت تیم‌ها آغاز می‌شود/ ۶، ۷ امتیاز را به خاطر اشتباهات داوری از دست داده ایم

جدا از کاسه صبر مدیران باشگاه‌های لیگ یکی که خیلی زود لبریز می‌شود و سرمربیان تیم‌ها را به سمت درب خروج هدایت می‌کند، ردپای مسائل غیر فوتبالی و غیر فنی هم در دست به دست شدن نیمکت تیم‌ها تاثیر دارد و برطرف کردن این مشکل نیازمند نظارت بیشتر فدراسیون فوتبال و نهاد‌های نظارتی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: باشگاه نود ارومیه لیگ آزادگان تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۸۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سای تک دیلی،پروفسور «منوچهر شیرزایی» از دانشگاه ویرجینیا تک و دانشگاه آب، محیط زیست و سلامت سازمان ملل در آنتاریو و پرفسور «رابرت نیکولز» از مرکز تحقیقات تغییرات اقلیم تیندال در دانشگاه ایست آنگلیا بر اهمیت نتایج یک مقاله تحقیقاتی جدید که با نقشه برداری مداوم و دقیق از حرکات زمین در چین، داده‌های ماهواره‌ای تهیه می‌کند، تاکید کردند.

 این محققان ضمن آنکه اندازه گیری مداوم فرونشست را یک دستاورد بزرگ می‌دانند، استدلال می‌کنند این تنها آغازی برای یافتن راه حل است. پیش بینی فرونشست‌ها در آینده نیازمند مدل‌هایی است که همه عوامل محرک، از جمله فعالیت‌های انسانی و تغییرات اقلیم و چگونگی تغییر آنها با گذشت زمان را در نظر بگیرند.

پژوهشگران چینی در یک مقاله پژوهشی که نتایج آن در نشریه ساینس منتشر شده، ۸۲ شهر این کشور را با جمعیتی نزدیک به ۷۰۰ میلیون نفر مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان می‌دهد ۴۵ درصد از این مناطق شهری در حال فرو رفتن هستند، که ۱۶ درصد از آنها با سرعت ۱۰ میلی متر در سال یا بیشتر فرونشست دارند.

در سطح ملی چین، تقریبا ۲۷۰ میلیون نفر از ساکنان مناطق شهری تحت تاثیر قرار گرفته و نزدیک به ۷۰ میلیون نفر در سال فرونشست سریع ۱۰ میلی متری یا بیشتر را تجربه می‌کنند. جدی‌ترین شرایط در مناطق پکن و تیانجین مشاهده می‌شود.

به طور خاص، شهر‌های ساحلی مانند تیانجین تحت تاثیر قرار گرفته اند، زیرا زمین در حال فرونشست باعث تقویت تغییرات اقلیم و افزایش سطح دریا می‌شود. غرق شدن پدافند دریایی یکی از دلایلی است که طوفان کاترینا در سال ۲۰۰۵ ویرانی و تلفات زیادی در نیواورلئان از خود به جا گذاشت.

شانگهای (بزرگترین شهر چین)  در طول قرن گذشته تا ۳ متر فرونشست داشته است و امروز نیز به این پایین رفتن ادامه می‌دهد.

هنگامی که فرونشست با افزایش سطح دریا ترکیب شود، میزان سطح پایین‌تر از دریا در این شهر می‌تواند تا سال ۲۱۲۰ سه برابر شده و ۵۵ تا ۱۲۸ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار دهد.

رویدادی که اگر اقدام اجتماعی قابل قبولی برای آن صورت نگیرد، فاجعه به بار خواهد آورد.

نیکولز که در این مطالعه شرکت نداشت، اما تحقیقاتش بر افزایش سطح دریا، فرسایش سواحل و سیل و چگونگی سازگاری جوامع با این تغییرات متمرکز است، گفت: فرونشست، یکپارچگی ساختاری ساختمان‌ها و زیرساخت‌های حیاتی را به خطر می‌اندازد و اثرات تغییرات اقلیم را از نظر سیل تشدید می‌کند، به خصوص در شهر‌های ساحلی که این فرونشست، افزایش سطح آب دریا‌ها را بالا می‌آورد.

فرونشست زمین عمدتا ناشی از فعالیت‌های انسان در شهرهاست. برداشت آب‌های زیرزمینی که سطح ایستابی را پایین می‌آورد، همراه با زمین شناسی و وزن ساختمان ها، مهمترین عامل در فرونشست در نظر گرفته می‌شود.

با توقف برداشت آب‌های زیر زمینی  در دهه ۱۹۷۰ در اوزاکا و توکیو ژاپن، فرونشست شهر نیز متوقف شد یا به شدت کاهش یافت که نشان دهنده اثر مثبت این استراتژی است. یکی دیگر از عوامل فرونشست زمین، لرزش ترافیک و تونل زنی است، پکن سالانه ۴۵ میلی متر در نزدیکی مترو‌ها و بزرگراه‌ها فرو می‌رود. زمین، خود، حرکت طبیعی به سمت بالا یا پایین دارد، اما به طور کلی بسیار کوچکتر از تغییرات ناشی از فعالیت‌های انسانی است.ح

در حالی که فرونشست ناشی از فعالیت‌های انسانی پیش از این مطالعه در چین شناخته شده بود، پروفسور شیرزایی و نیکولز می‌گویند این نتایج جدید نیاز به واکنش ملی را تقویت می‌کند. این مشکل نه تنها در شهر‌های ساحلی چین بلکه در بسیاری از شهر‌های حساس سایر کشور‌ها نیز دیده می‌شود و یک مشکل گسترده در سراسر جهان است.

آنها از جامعه تحقیقاتی می‌خواهند که از اندازه گیری‌ها به درک مفاهیم و پاسخ‌های حمایتی برسند. اندازه گیری‌های ماهواره‌ای جدید داده‌های دقیق فرونشست را ارائه می‌دهند، اما روش‌های استفاده از این اطلاعات برای همکاری با برنامه ریزان شهری به منظور رسیدگی به این مشکلات نیاز به توسعه بسیار بیشتری دارد. شهر‌های ساحلی آسیب دیده در چین و سایر کشور‌ها به طور گسترده تری نیاز به توجه ویژه دارند.

پروفسور نیکولز گفت بسیاری از شهر‌ها و مناطق در سراسر جهان در حال توسعه استراتژی‌هایی برای مدیریت خطرات تغییرات اقلیم و افزایش سطح دریا هستند. ما باید از این تجربه درس بگیریم تا به خطر فرونشست که رایج‌تر از آنچه در حال حاضر شناخته شده است واکنش مطلوب نشان دهیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میلان از استخدام خولن لوپتگی منصرف شد
  • «سندرم ویتنام» در غزه تکرار می‌شود؟
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • یک آمریکایی گزینه هدایت کره جنوبی شد
  • هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان 
  • کنایه سرمربی فانوس‌به‌دست به لوئیز انریکه: سکوتم پر از ناگفته‌هاست!
  • گالئونه: الگری در حال رسیدن به تمام اهداف تعیین‌شده است؛ چرا باید یوونتوس را ترک کند؟!
  • مربی مورد علاقه ایرانی‌ها مفسر اسکای شد
  • افتتاح دو طرح عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • صبر سرمربی سایپا در انزلی لبریز شد!