Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرحیم لطفی گفت: سازمان منابع طبیعی به تنهایی قادر به حفاظت از جنگل‌ها نیست، بلکه در این اقدام تمامی مردم باید در حفاظت از جنگل‌ها مشارکت کنند. هرچند از 10 روز گذشته تمامی همکاران در آماده باش کامل هستند. اکثر آتش سوزی‌ها هم در مناطق مهار شده و. 111 فقره آتش سوزی تا به امروز ثبت شده است.

به گزارش برنا؛ عبدالرحیم لطفی، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با اشاره به آتش سوزی که طی روزهای گذشته مناطقی از شمال کشور را درگیر کرده به خبرنگار برنا گفت: طی 10 روز گذشته به جای جبهه زمستانی توده گرم شمالی وارد استان گلستان و مناطق شمال کشور شد که در پی آن منجر به آتش سوزی در این مناطق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با بیان اینکه همگان مسئول حفاظت از جنگل ها هستند، افزود: سازمان منابع طبیعی به تنهایی قادر به حفاظت از جنگل‌ها نیست، بلکه در این اقدام تمامی مردم باید در حفاظت از جنگل‌ها مشارکت کنند. هرچند از 10 روز گذشته تمامی همکاران در آماده باش کامل هستند. اکثر آتش سوزی‌ها هم در مناطق مهار شده است. 111 فقره آتش سوزی تا به امروز ثبت شده است.

لطفی ادامه داد: آتش سوزی‌های اخیر 103 هکتار از جنگل‌های پهن برگ را از بین برده است. این آتش سوزی‌ها به غیر از آتش سوزی‌ها در پارک ملی گلستان اتفاق افتاده است. البته 50 تا 60 هکتار هم در این مناطق آتش به وقوع پیوسته است.

 او تاکید کرد: اراضی جنگل‌های گلستان به دلیل بی‌موالاتی، سهل انگاری، برخوردهای عامدانه باعث بروز آتش سوزی‌ها شده است. تمامی دستگاه‌های دولتی باید به منابع طبیعی کمک کنند.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان افزود: برگ‌های تازه در آتش سوزی اخیر سوخته شد. برخی از نهال‌ها جوان نیز  در معرض آتش سوزی قرار گرفت. باید از بروز آتش‌سوزی‌ها جلوگیری کرد.

لطفی خطاب به مردم گفت: مردم در زمان بروز تنش در جنگل از ورود به آن خودداری کنند. گردشگران حتی‌الامکان آتش یا حریق ایجاد نکنند. در این شرایط از هر گونه پخت و پز جلوگیری شود. تعداد همکاران ما محدود است. افراد می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف مبنی‌بر آتش سوزی، قطع درخت  و ... با شماره  1504 تماس بگیرند.

این مقام مسئول تصریح کرد: اکثر آتش سوزی‌ها  در مناطق کوهستانی و پرشیب است. حضور در این مناطق مستلزم قدرت بدنی بالا و امکانات فراوان است. در استان به‌رغم اینکه تجهیزات امدادی به شکل مناسب مهیا است، اما در بسیاری از نقاط امکان حمل آن وجود ندارد.

او با بیان اینکه برای جنگل‌بانان نیازمند اعتبارات دولتی هستیم، تاکید کرد: باید قانونی در این زمینه وضع تا ساختار نیروهای حمایتی مشخص شود. هر ساله تعداد قابل توجهی از جنگل‌بانان بازنشسته شده و نیروهای جوان جذب می‌شوند. باید نمایندگان مجلس اعتبارات مناسب را در زمینه جذب جنگل‌بانان اختصاص دهند. هم‌اکنون اعتبارات اختصاصی به جنگل‌ها اندک است و برای مهار آن کمبودهای متعدد وجود دارد. باید برای حفاظت از جنگل‌ها اعتبارات مناسب لحاظ شود. از سوی دیگر دستگاه قضا با خاطیان برخورد داشته باشند.

به گفته لطفی برای فرهنگسازی باید اقدامات مناسب انجام داد. دستگاه‌های متولی می‌توانند به این قضیه کمک کنند تا روال آموزش و فرهنگسازی انجام شود.

//انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آتش سوزی جنگل ها زهرا سلیمانی حفاظت از جنگل ها منابع طبیعی آتش سوزی ها جنگل بانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۹۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه شمالی خلع ید شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس پوریانی از خلع ید بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی شهرستان سوادکوه شمالی و بازگشت به بیت المال خبر داد و افزود: در راستای حفظ حقوق بیت المال و انفال عمومی خصوصاً منابع طبیعی، با پیگیری‌های مستمر دادگستری حوزه قضائی و همکاری یگان حفاظت اداره منابع طبیعی شهرستان سوادکوه شمالی، در راستای تبصره ذیل ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور، ۳۳ هزار و ۶۷۵ متر مربع از اراضی ملی تصرف شده توسط متجاوزین خلع ید و به بیت المال بازگشت.

وی با بیان اینکه طبیعت ارزشمند شمال کشور و مواهب خدادادی استان مازندران نیازمند توجه ویژه است، تصریح کرد: حفاظت از منابع طبیعی، انفال، اراضی دولتی و ملی، وظیفه‌ای شرعی و قانونی است و باید این ثروت خدادادی ارزشمند برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

پوریانی خاطرنشان کرد: برخورد دستگاه قضائی با متعرضین به منابع طبیعی و اراضی ملی، قاطع و بازدارنده خواهد بود.

کد خبر 6094856

دیگر خبرها

  • خلع ید ۳۳ هزار متر مربع اراضی سوادکوه شمالی
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه خلع ید شد
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه شمالی خلع ید شد
  • بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی خلع ید شد
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان