Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

از نیمه آبان‌ماه سال‌جاری همراه با کاهش ریسک‌های غیراقتصادی و تورم انتظاری روند قیمتی بازار خودرو کاهشی شد؛ به‌طوری‌که قیمت‌ها حدودا ۳۲ درصد افت کرد.

در آذر ونیمه اول دی‌ماه نیز روند بازار دارای ثباتی نسبی با نوسان‌های محدود کاهشی بود حال آنکه طی یک هفته اخیر، در پی کاهش نرخ ارز، قیمت خودرو در بازار ۱۰ درصد دیگر ریزش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه مشخص است تداوم روند کاهشی نرخ ارز اثر مستقیمی بر بازار خودرو داشته به‌طوری‌که افت قیمت بسیاری از محصولات خودرویی را در پی داشته است. در این زمینه بسیاری از فعالان بازار در گفت‌وگو با دنیای‌اقتصاد تاکید می‌کنند که همراه با کاهش نرخ ارز، بسیاری از فروشندگان خودرو از ترس کاهش بیشتر قیمت‌ها به بازار آمده‌اند این درحالی است که میزان تقاضا به شدت افت کرده و متقاضیان به امید کاهش بیشتر نرخ ارز و به دنبال آن افت قیمت خودرو، از حضور در بازار امتناع می‌کنند. یکی از فعالان بازار خودرو در همین زمینه تاکید می‌کند که فعالیت سفته بازان خودرو این روزها به شدت کم شده چراکه حباب قیمت در بازار تا حدودی تخلیه شده است؛ بنابراین ریسک نگهداری خودرو به‌منظور فروش آن با قیمت‌های کاذب، بسیار افزایش یافته و دلالان را تا حدودی از این بازار ناامید کرده است.وی همچنین عنوان می‌کند هم‌اکنون تقاضای کاذب برای خرید خودرو در بازار فروکش کرده و تنها مصرف‌کنندگان واقعی اقدام به خرید خودرو می‌کنند.

از سوی دیگر اما بسیاری دیگر از مصرف‌کنندگان با توجه به روند کاهشی نرخ ارز امید زیادی به افت بیشتر قیمت‌ها دارند به همین جهت فعلا دست از خرید کشیده‌اند. آنطور که فعالان بازار پیش‌بینی می‌کنند احتمالا طی هفته‌های پیش‌رو قیمت خودروها ریزش مجدد داشته باشد؛ چراکه عرضه از سوی خودروسازان بیشتر شده است.

بنابراین در بازاری که خریدار کم و فروشنده زیاد است، قیمت‌ها ریزش خواهد داشت و احتمالا افزایشی مجددی در قیمت‌ها دیده نخواهد شد. اما وعده جهش ۵۰ درصدی تولید از سوی مقامات صنعتی نیز بر روند کاهشی قیمت‌ها در بازار بسیار تاثیرگذار بوده است؛ چراکه با افزایش عرضه از سوی خودروسازان و به دنبال آن کاهش قیمت‌ها، دلالان و واسطه‌ها نیز که پیش‌تر به قصد سرمایه‌گذاری در این بازار ورود کرده بودند، خودروهای خود را عرضه می‌کنند و با وجود فراوانی عرضه آن هم در بازار کم تقاضا، قیمت‌ها بیشتر افت خواهد کرد.

اما روز گذشته خبرگزاری ایرنا نیز در گزارشی تاکید کرده که احتمال ریزش قیمت دلار به سوی رقم‌های کمتر از ۲۰ هزار تومان، انتظارات تورمی را بیش از پیش کاهش داده است. در این گزارش «نعمت‌الله کاشانی‌نسب» رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو پایتخت نیز تایید کرده که بازار خودرو به تناسب نرخ دلار در حال ریزش است و خریداری در آن وجود ندارد.این مقام صنفی با اشاره به دو خودروی شاخص بازار، یادآور شده که قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ به حدود ۱۷۰ میلیون تومان و پراید ۱۳۱ به کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است، اما هنوز قیمت‌ها به اندازه قیمت‌های ماه گذشته کاهش نیافته است. به گفته کاشانی‌نسب، همه چیز در بازار خودرو وابسته به نرخ دلار است و اگر ریزش دلار آن‌طور که کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند ادامه داشته باشد، کاهش قیمت‌های بیشتری را در بازار خودرو شاهد خواهیم بود.وی در عین حال تصریح‌کرد: به‌طور قطع وقتی بازار خودرو از رکود خارج می‌شود که نرخ دلار به ثبات رسیده باشد.

همچنین دیروز به بررسی قیمت‌ها در سایت‌های خودرویی و فضای مجازی پرداخته و تاکید کرده که در گروه سایپا هر دستگاه پراید ۱۳۱ رقم۹۳ میلیون تومان، پراید ۱۱۱ به بهای ۱۲۰ میلیون تومان، پراید ۱۳۲ مدل ۹۸ ارزش ۹۹ میلیون تومان، پراید ۱۵۱ (وانت پراید) ۹۹ میلیون تومان، تیبا صندوق‌دار ۱۰۴ میلیون تومان، تیبا۲ رقم ۱۱۶ میلیون تومان، ساینا ۱۲۳ میلیون تومان و کوییک دنده دستی ۱۳۲ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.همچنین در گروه صنعتی ایران‌خودرو، هر دستگاه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ حدود ۱۶۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۵ رقم۲۲۳ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ صندوق‌دار ۲۲۲ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده دستی ۲۵۸ میلیون تومان، پژو پارس سال ۱۹۲ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ جی. ال. ایکس ۱۶۹ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ اس. ال. ایکس ۱۲۹ میلیون تومان، سمند ال. ایکس ۱۶۹ میلیون تومان، رانا ۱۸۵ میلیون تومان و دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک ۳۸۰ میلیون تومان قیمت خورد.

در دسته مونتاژی‌ها نیز هر دستگاه جک اس ۵ به ۶۲۰ میلیون تومان، ساندرو مدل ۹۸ به ۴۱۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۰۸ مدل ۹۸ به ۷۲۰ میلیون تومان و سیتروئن سی ۳ مدل ۹۸ به ۶۹۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار میلیون تومان بازار خودرو پژو ۲۰۶ قیمت ها نرخ ارز مدل ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۹۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت‌ها در بازار طلا طی هفته اخیر

امتداد-  کارشناس و فعال بازار طلا با اشاره به افت قابل توجه قیمت طلا و انواع سکه به دلیل کاهش قیمت طلای جهانی و کاهش نرخ ارز در هفته اخیر گفت: تداوم حراج‌ها و همچنین عرضه سکه‌های حراج شده به بازار باعث کاهش حباب سکه خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، محمد کشتی آرای در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: قیمت طلا سکه و ارز در هفته که گذشت سیر نزولی پیدا کرد.

وی گفت: برخلاف هفته قبل که به بهای هر اونس طلا در بازارهای جهانی بالاترین سطح خود رسیده بود، از روز شنبه سیر نزولی قیمت‌ها با توجه به ثباتی که هم در مسائل سیاسی و اقتصادی جهانی پیش آمد و هم در بازار داخلی باعث شد قیمت‌ها سیر نزولی پیدا کند.

کارشناس بازار طلا گفت: قیمت اونس جهانی به بالاترین رقم خود یعنی بالای ۲۴۰۰ دلار رسیده بود اما این هفته با ۷۰ دلار کاهش در آخرین معاملات به ۲۳۲۴ دلار رسید.

کشتی آرای اظهار داشت: قیمت طلا و سکه هم با توجه به کاهش ۷۰ دلاری اونس جهانی و کاهش ۲۵۰۰ تومانی نرخ ارز، با کاهش همراه شد به طوری که در این هفته سکه طرح قدیم با یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان کاهش هفتگی دیروز در آخرین معاملات ۳۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان معامله شد.

وی افزود: قیمت سکه طرح جدید با یک میلیون و ۱۳۵۰ هزار تومان کاهش دیروز در آخرین معاملات ۴۲ میلیون تومان معامله شد.

فعال بازار طلا ادامه داد: نیم سکه این هفته با یک میلیون تومان کاهش ۲۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ربع سکه با ۹۰۰ هزار تومان کاهش هفتگی دیروز به ۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسید. سکه یک گرمی هم با ۳۰۰ هزار تومان کاهش هفتگی دیروز در آخرین معاملات ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان داد و ستد شد.

کشتی آرای گفت: طبیعتاً با کاهش ۷۰ دلاری انس جهانی و کاهش قیمت ارز قیمت طلای آب شده هم کاهش یافت. قیمت هر مثقال طلای آب شده طی هفته اخیر با ۸۷۰ هزار تومان کاهش به ۱۵ میلیون و ۲۸۵ هزار تومان رسید. هر گرم طلای ۱۸ عیار هم با ۲۰۰ هزار تومان کاهش به ۳ میلیون و ۵۲۸ هزار تومان رسید.

فعال بازار طلا تصریح کرد: البته حباب سکه برخلاف روند نزولی قیمت طلا و سکه با کمی افزایش همراه شد علت آن هم ین بود که سکه‌هایی که بانک مرکزی حراج کرد و تا پیش از این باعث کاهش حباب شده بود، تحویل داده نشد. تحویل نشدن سکه‌های حراج شده باعث افزایش ۶۰۰ هزار تومانی حباب سکه شد و به ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید.

وی همچنین گفت: در مجموع در هفته گذشته با توجه به کاهش هیجانات و التهابات کاذب بازار قیمت‌ها کاهش پیدا کرد و باعث شد معاملات واقعی باشد و می‌توان گفت که داد و ستدها روال عادی خود را پیش گرفت و دیگر شاهد قیمت‌های کاذب و هیجانی نبودیم.

کارشناس بازار طلا اظهار داشت: پیش بینی می‌شود در دو روز آینده با توجه به اینکه امروز جمعه آخرین روز کاری بازارهای جهانی است قیمت‌ها در بازار داخلی در همین محدوده باقی بماند.

کشتی آرای درباره تاثیر حراج‌های سکه بانک مرکزی و عرضه این سکه‌ها در کاهش حباب سکه گفت: از روزی که حراج سکه‌های بانک مرکزی شروع شد حباب سکه کاهش یافت. اما بعد از نوروز با توجه به بودن تقاضا برای خرید سکه و وارد نشدن این سکه‌ها به بازار، باعث رشد حباب سکه شد. اما تداوم حراج‌ها و همچنین عرضه سکه‌های حراج شده به بازار باعث کاهش حباب سکه خواهد شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • قیمت سکه در سراشیبی سقوط
  • ریال عربستان در بازار آزاد ۱۶۵۶۰ تومان
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • اخبار بازار خودرو / ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار
  • ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو
  • کاهش قیمت‌ها در بازار طلا طی هفته اخیر
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ ۱۲ میلیارد تومان ناقابل!
  • قیمت جدید شاهین در بازار / این مدل ۸۷۰ میلیون تومان شد + جدول قیمت
  • قیمت خودرو‌های ایرانی در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • قیمت رانا در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳