Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، به دنبال هشدارهای سازمان‌های امنیتی آمریکا درباره احتمال حمله به مراسم تحلیف جو بایدن، پنتاگون ۱۲ نظامی عضو گارد ملی را که قرار بود حافظ امنیت این مراسم باشند، از حضور در مراسم تحلیف منع کرد.

بنا بر گزارش شبکه «ان بی سی نیوز»، ۱۲ تن از پرسنل نظامی گارد ملی آمریکا از حضور در پُست‌های خدمتشان در روز برگزاری مراسم تحلیف جو بایدن برکنار شدند در حالی که آنها پیشتر قرار بود مسئولیت برقراری امنیت مراسم انتقال قدرت از دونالد ترامپ به جو بایدن در واشنگتن دی سی را برعهده داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی، دو تن از این اعضای گارد ملی به دلیل داشتن روابط و پیوندهایی با گروه‌های دست راستی و افراطی از حضور در مراسم تحلیف بایدن منع شدند.

گفته می‌شود که به دنبال تحقیقات اف‌بی‌آی درباره نیروهای امنیتی و نظامی مسئول برقراری امنیت مراسم تحلیف روز چهارشنبه (امروز) در آمریکا، اطلاعاتی درباره ارتباط برخی از نیروهای گارد ملی با «شبه نظامیان دست راستی و افراطی» شناسایی شد.

«جاناتان هافمن» یکی از سخنگویان وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در این باره گفت: «ما دو فرد را شناسایی کردیم که اظهارات یا پیام‌های نامناسب مطرح و منتشر می‌کردند».

این سخنگوی پنتاگون اظهارنظر صریحی درباره اینکه دو عضو گارد ملی چه چیزی گفته یا نوشته‌اند مطرح نکرد و همچنین نگفت که آنها دقیقا چه ارتباطی با گروه‌های افراطی داشته‌اند.

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا همچنین خبر داد، علت کنار زدن 10 عضو دیگر گارد ملی این کشور از حضور در مراسم تحلیف بایدن، سوالاتی بود که برای اف‌بی‌آی پیش آمده بود.

پیشتر در خبرها آمده بود که اف‌بی‌آی به منظور اطمینان از تضمین امنیت مراسم تحلیف بایدن، تحقیقات گسترده‌ای را درباره سوابق نیروهای امنیتی و نظامی مسئول برقراری امنیت این مراسم در پیش گرفت.

هافمن البته بدون اشاره دقیق به نوع سوالات پیش آمده برای اف‌بی‌آی درباره این 10 نظامی عضو گارد ملی گفت: «البته ما این را نمی‌گوییم که همه این 12 نفر ارتباطاتی با افراطیون یا شبه نظامیان دارند».

سخنگوی پنتاگون همچنین اعلام کرد، ارتش آمریکا از نزدیک در حال همکاری با نهادهای امنیتی و انتظامی برای اطمینان از امنیت مراسم تحلیف ریاست جمهوری است.

انتشار خبر اخراج ۱۲ نظامی گارد ملی از حضور در ماموریت تامین امنیت مراسم تحلیف در حالی صورت گرفته که نگرانی‌های مقام‌های آمریکایی درباره احتمال حمله نیروهای نظامی مسئول تامین امنیت این مراسم به حاضران ادامه دارد.

روز یکشنبه خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده بود، اف‌بی‌آی در حال بررسی دقیق سوابق همه ۲۵۰۰۰ نیروی گارد ملی آمریکا که مسئول برقراری امنیت مراسم تحلیف در واشنگتن دی سی پایتخت این کشور هستند، می‌باشد.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت دفاع آمریکا پنتاگون گارد ملی آمریکا مراسم تحلیف امنیت واشنگتن دی سی مراسم تحلیف بایدن امنیت مراسم تحلیف برقراری امنیت عضو گارد ملی اف بی آی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۰۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد چین از تاثیرات منفی گسترش «آکوس» بر صلح و ثبات منطقه

به گزارش خبرنگار بین‌الملل ایسکانیوز به نقل از بخش خاورمیانه رادیو و تلویزیون چین (سی‌ام‌جی)، «وو چیان» -سخنگوی وزارت دفاع چین- روز پنجشنبه 25 آوریل در یک نشست خبری گفت که گسترش پیمان امنیتی سه جانبه بین استرالیا، ایالات متحده و بریتانیا موسوم به آکوس به طور جدی بر صلح و ثبات در منطقه آسیا و اقیانوسیه تأثیر منفی گذاشته است. چین قاطعانه با هرگونه اتحاد نظامی دوجانبه یا چندجانبه علیه خود و ایجاد رویارویی تفرقه‌انگیز مخالف است.

بیشتر بخوانید: هشدارهای بین‌المللی در مورد تبعات حمله به رفح/ چشم‌اندازی برای دستیابی به توافق وجود ندارد

بر اساس گزارش‌ها، ژاپن پیوستن خود به پیمان آکوس را رسما اعلام کرده و نخست وزیر کانادا نیز گفته که در واکنش به فعالیت‌های چین و روسیه در منطقه قطب شمال، کانادا در حال بررسی افزایش استقرار زیردریایی‌های خود و آغاز مذاکرات برای پیوستن به آکوس است.

وو چیان با اشاره به نگرانی جدی چین از این موضوع گفت: ما توسعه همکاری نظامی عادی بین کشورها را می‌پذیریم اما قاطعانه با هرگونه اتحاد نظامی دوجانبه یا چندجانبه علیه چین و ایجاد رویارویی تفرقه‌انگیز مخالف هستیم.

وی افزود: آسیا و اقیانوسیه صحنه بزرگی برای توسعه مسالمت آمیز است و نباید به عرصه بازی های ژئوپلیتیکی تبدیل شود. چین به عنوان یک شریک همکاری برای همه کشورها، برای هیچ کشوری چالش به شمار نمی‌رود. ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا با نادیده گرفتن نگرانی های کشورهای منطقه و جامعه بین‌المللی، پیام گسترش اعضای پیمان آکوس را منتشر می کنند که این اقدام به طور جدی بر صلح و ثبات در منطقه آسیا و اقیانوسیه تأثیر منفی گذاشته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228441 برچسب‌ها کشور چین آمریکا ارتش استرالیا

دیگر خبرها

  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه، دست ایران
  • آمریکا یک بسته کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • آمریکا کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه،دست ایران
  • بایدن از تحریم گردان‌های نظامی رژیم صهیونیستی صرفنظر کرد
  • ساختار امنیتی اوراسیا: از ایده تا عمل
  • انتقاد چین از تاثیرات منفی گسترش «آکوس» بر صلح و ثبات منطقه
  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!
  • نگرانی آمریکایی ها: بایدن در دوره دوم ریاست جمهوری می میرد
  • نگرانی آمریکایی‌ها: بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری می‌میرد