Web Analytics Made Easy - Statcounter

مایک پامپئو گفت، دولت ترامپ به این نتیجه رسیده که چین مرتکب "نسل کشی و جنایت علیه بشریت" با سرکوب مسلمانان اویغور در منطقه سین‌کیانگ شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا گفت این اقدام را – که مطمئنا باعث گسستگی بیشتر در روابط از قبل ضعیف میان این دو اقتصاد اول جهان می‌شود – "بعد از بررسی دقیق حقایق موجود" انجام می‌دهد و حزب کمونیست چین را متهم به ارتکاب جنایت علیه بشریت با هدف گرفتن اویغورها و دیگر اقلیت‌های مسلمان دست کم از زمان مارس 2017 کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پامپئو در بیانیه‌ای گفت: "من معتقدم این نسل کشی ادامه دارد و اینکه ما شاهد تلاشی سیستماتیک برای از بین بردن اویغورها از سوی دولت-حزب چین هستیم."

کنگره آمریکا در تاریخ 27 دسامبر با تصویب قانونی دولت این کشور را ملزم کرد در عرض 90 روز تعیین کند آیا چین مرتکب جنایت علیه بشریت یا نسل کشی شده است یا خیر.

آنتونی بلینکن، گزینه بایدن برای وزارت امور خارجه در جریان یک نشست استماع تایید در روز سه شنبه به کمیته روابط خارجی سنا گفت او با اعلام نسل کشی موافق است.

او اظهار کرد، آمریکا نباید هیچ محصول ساخته شده با کار اجباری در سین کیانگ را وارد کند. او اضافه کرد: "ما لازم است که اطمینان حاصل کنیم که همچنین به صادر کردن تکنولوژی‌ها و ابزارهایی که بتوان از آنها برای پیشبرد سرکوب آنها استفاده شود، اقدام نکنیم."

سفارت چین در واشنگتن در پاسخ با انتشار بیانیه‌ای گفت: این به اصطلاح "نسل کشی" در سین کیانگ به سادگی یک دروغ است. این یک نمایش مضحک است که از آن برای بی اعتبار کردن چین استفاده می‌شود.

این سفارتخانه اعلامیه آمریکا را "مداخله فاحش در امور داخلی چین" خوانده و رد کرد.

این تصمیم آمریکا به معنی کلید زدن اتوماتیک مجازات نیست اما به این معنی است که کشورها باید درباره اجازه دادن به شرکت‌ها برای تجارت با سین کیانگ که یک تامین کننده جهانی پنبه است، به سختی فکر کنند. چند روز پیش واشنگتن به وضع ممنوعیت علیه همه محصولات پنبه و گوجه فرنگی وارد شده از سین کیانگ پرداخت.

این تصمیم پامپئو باعث به راه افتادن انتقادات از جانب منتقدان شد و آنها آن را یک اقدام صرفا سیاسی توصیف کرده و همچنین به بی میلی دولت ترامپ در تعیین همین عنوان برای جنایات رخ داده علیه مسلمانان روهینجا در میانمار اشاره کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا چين سین کیانگ نسل کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۱۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی «سی ان ان» نشان داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نسبت به جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید، از حمایت تعداد بیشتری از رای دهندگان برخوردار است.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس این نظرسنجی که از ۱۸ تا ۲۳ آوریل انجام شد و شامل ۹۶۷ رأی دهنده ثبت نام شده بود، با ضریب خطای آماری ۳.۸ درصد، ۴۹ درصد از شرکت کنندگان از ترامپ حمایت کردند و در عین حال، ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان از بایدن حمایت کردند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا قرار است در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار شود و رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه هستند.

هر دو نامزد قبلاً تعداد کافی رای را از انتخابات مقدماتی دریافت کرده اند تا نامزدی احزاب خود را تضمین کنند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

پیش از این مارینا هاید، ستون نویس روزنامه گاردین در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نامزد‌های آن به این نکته اشاره می‌کند که دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن هر دو مسن هستند و در همین حال، یکی تقریبا مرتکب کودتا شده و دیگری از مشکلات حافظه رنج می‌برد. مسئله‌ای که انتخاب را برای رای‌دهندگان آمریکایی دشوار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد
  • صنعا: سرکوب دانشجویان موید دروغ بودن شعار دموکراسی آمریکاست
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساخت
  • فیلم| دانشجویان آمریکایی در کدام دانشگاه‌ها تحصن کردند؟ -۲
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟