Web Analytics Made Easy - Statcounter

آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد که افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا سبب کند شدن روند بهبود تقاضای نفت خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) روز سه‌شنبه (۳۰ دی‌ماه) اعلام کرد: افزایش موارد ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا پیش از استفاده از واکسن و کمک محرک‌های اقتصادی در نیمه دوم امسال سبب می‌شود روند بهبود تقاضای نفت کندتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آژانس در گزارش ماهانه خود گفت: بسته شدن مرزها، اعمال فاصله اجتماعی و قرنطینه‌ها تا زمانی که واکسن‌ها به‌طور گسترده توزیع شوند، به احتمال زیاد سبب محدود شدن تقاضای نفت تا نیمه دوم سال می‌شود.

آژانس بین‌المللی انرژی تصریح کرد: این بهبود به‌طور عمده بیانگر تأثیر بسته‌های حمایتی مالی و پولی و اثربخشی مراحل مقابله با همه‌گیری ویروس کرونا خواهد بود.

ظهور نوع جدید ویروس، قرنطینه دوباره در چین و موانع راهبردی توزیع واکسن در چشم‌انداز تاریک‌تر این نهاد نقش دارد.

با توجه به اینکه بهبود تقاضای جهانی نفت در ماه دسامبر معکوس شد، این نهاد مستقر در پاریس پیش‌بینی خود را برای سه ماه نخست امسال ۵۸۰ هزار بشکه در روز و چشم‌اندازش برای کل سال ۲۰۲۱ را ۳۰۰ هزار بشکه در روز کاهش داد.

هم عرضه و هم تقاضا در سال جاری بهبود می‌یابد و با وجود اینکه ذخیره‌سازی نفت همچنان سرسختانه نزدیک به مقدار آن در ماه مه است، تلاش تولیدکنندگان عمده نفت برای برقراری تعادل در بازار با مهار تولید به کاهش ذخیره‌سازی نفت خام و فرآورده‌های نفتی در سراسر جهان کمک کرد.

آژانس بین‌المللی انرژی با توجه به افزایش تقاضای پیش‌بینی‌شده برای نیمه دوم سال اظهار کرد: به احتمال زیاد نفت بیشتری نیاز خواهد بود.

این آژانس افزود: زمستان‌های سرد آسیا و اروپا همراه با تعدیل تدریجی عرضه نفت خام توسط سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (ائتلاف اوپک پلاس) قیمت‌های نفت خام را افزایش دادند، در حالی که انتظار می‌رفت صنعت شیل آمریکا تولید را ثابت نگه دارد.

آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد: اگر اوپک پلاس به برنامه‌های کاهش تولید خود پایبند باشد، این ائتلاف ممکن است بتواند سهم بازار خود را که از سال ۲۰۱۶ به‌طور مداوم از دست داده است از آمریکا و دیگر تولیدکنندگان غیرعضو این ائتلاف پس گیرد.

منبع: شانا

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی بهبود تقاضا نفت و کرونا توافق اوپک و غیر اوپک آژانس بین المللی انرژی بهبود تقاضای تقاضای نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۱۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟

تعیین زمان مناسب برای مصرف منیزیم به عوامل مختلفی از جمله سلامت فردی، سبک زندگی و عادت‌های غذایی بستگی دارد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، منیزیم یک ماده معدنی ضروری است که به طور طبیعی در بعضی از مواد غذایی وجود دارد و به منظور جلوگیری از بروز عوارض ناشی از کمبود منیزیم باید روزانه به مقدار لازم از آن استفاده کنید، مردها روزانه به ۴۲۰ میلی‌گرم منیزیم و زن‌ها به ۳۲۰ میلی‌گرم از آن نیاز دارند؛ تعیین زمان مناسب برای مصرف منیزیم به عوامل مختلفی از جمله سلامت فردی، سبک زندگی و عادت‌های غذایی بستگی دارد.

مصرف منیزیم هنگام صبح

مصرف منیزیم هنگام صبح می‌تواند انرژی را افزایش دهد و به بهبود خلق‌وخو کمک کند؛ منیزیم نقش مهمی در متابولیسم انرژی ایفا می‌کند، باعث بهبود فرایند تبدیل غذا به انرژی می‌‏شود و از عملکرد آنزیم‌های دخیل در تولید انرژی اولیه بدن پشتیبانی می‌کند؛ مصرف منیزیم در ابتدای روز به افزایش هوشیاری و تمرکز در طول روز کمک می‌کند.

مصرف منیزیم قبل از ورزش

مصرف منیزیم قبل از ورزش می‌تواند به بهبود عملکرد عضلات کمک کند، این ماده معدنی نقش مهمی در انقباض و آرامش عضلات برعهده دارد و برای حفظ عملکرد مناسب ماهیچه‌ها در طول ورزش ضروری است؛ علاوه بر این، منیزیم به تنظیم تعادل الکترولیت‌ها کمک می‌کند که برای هیدراتاسیون و عملکرد ماهیچه‌ها بسیار مهم است؛ مصرف منیزیم قبل از ورزش، از طریق مواد غذایی یا مکمل‌ها، ممکن است به جلوگیری از گرفتگی عضلات و کاهش خستگی کمک کند.

مصرف منیزیم همراه با وعده‌های غذایی

مصرف منیزیم همراه با وعده‌های غذایی می‌تواند جذب و استفاده از آن توسط بدن را افزایش دهد، جذب منیزیم در روده کوچک اتفاق می‌افتد؛ مصرف مواد غذایی یا مکمل‌های غنی از منیزیم همراه با وعده‌های غذایی، به ویژه غذاهای حاوی پروتئین و چربی‌های سالم، ممکن است به بهبود جذب آن کمک کند؛ بنابراین توصیه شده است بعضی از مواد غذایی سرشار از منیزیم مانند سبزیجات برگ‌دار، آجیل، دانه‌ها و غلات کامل را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

مصرف منیزیم هنگام خواب

مصرف منیزیم قبل از خواب ممکن است باعث آرامش و بهبود کیفیت خواب شود، نتایج بررسی‌های انجام شده نیز نشان می‌دهد که منیزیم از چرخه طبیعی خواب و بیدار بدن پشتیبانی می‌کند؛ علاوه بر این، منیزیم به آرامش عضلات کمک می‌کند و با کاهش تنش عضلانی به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند، بنابراین می‌توان با مصرف منیزیم قبل از خواب به بهبود آرامش بدن و ذهن کمک کرد که منجر به افزایش کیفیت خواب می‌شود.

چه زمانی باید مصرف مکمل منیزیم را شروع کرد؟

مصرف منیزیم را بر اساس نیازهای بدن خود تنظیم کنید، در صورتی که علائمی مانند گرفتگی عضلات، خستگی یا دیگر علائم مربوط به کمبود منیزیم را تجربه کردید، مصرف منیزیم از طریق منابع غذایی یا مکمل‌ها را افزایش دهید؛ علاوه بر این، عواملی مانند استرس، فعالیت بدنی شدید و شرایط پزشکی ممکن است نیاز بدن به منیزیم را افزایش دهد.

کدام مواد غذایی حاوی منیزیم است؟

مواد غذایی سرشار از منیزیم برای بسیاری از عملکردهای بدن از جمله عملکرد عضلانی و عصبی، تنظیم قند خون و سلامت استخوان ضروری است؛ سبزیجات برگ‌دار مانند اسفناج و کلم پیچ، آجیل و دانه‌هایی مانند بادام، بادام هندی و تخمه کدو تنبل، غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای و کینوا، حبوبات مانند لوبیا و عدس، ماهی‌های چرب مانند سالمون و شکلات تلخ سرشار از منیزیم هستند و مصرف آن‌ها به بهبود سلامت عمومی افراد کمک می‌کند.

کد خبر 748594

دیگر خبرها

  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • افزایش تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله به اسرائیل
  • هشدار حماس در مورد تعیین هر نهادی بجز سازمان ملل برای نظارت بر آنروا
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال