Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان ملل اعلام کرد: همه گیری کووید-۱۹ و افزایش قیمت مواد غذایی موجب میشود بسیاری از مردم در کشورهای آسیایی با بحران گرسنگی روبرو شوند.

به گزارش ایسنا، آژانس های سازمان ملل هشدار دادند که بیش از ۳۵۰ میلیون نفر در منطقه آسیا-اقیانوسیه گرسنه هستند زیرا کروناویروس به مشاغل خسارت وارد کرده و قیمت مواد غذایی را افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش چهار آژانس سازمان ملل آمده است: همه گیری کووید-۱۹ موجب شده ۱.۹ میلیارد نفر توان تامین هزینه رژیم غذایی سالم را نداشته باشند. این گزارش به دنبال نتایج بررسی دیگری آمده است که پیش بینی کرده در بدترین حالت ممکن است ۸۲۸ میلیون نفر به دلیل شیوع کروناویروس دچار بحران گرسنگی حاد شوند.

آخرین برآوردها حاکی از آن است که نزدیک به ۶۸۸ میلیون نفر در سطح جهان دچار سوء تغذیه هستند که بیش از نیمی از آنان در آسیا زندگی می کنند. بیشترین میزان به کشورهای جنوب آسیا مانند افغانستان مربوط است که از هر ۱۰ نفر چهار نفر دچار سوء تغذیه هستند.

این گزارش بیشتر بر اساس اطلاعات موجود در سال ۲۰۱۹ و پیش از آغاز همه گیری است اما تخمین زده شده که ۱۴۰ میلیون نفر دیگر به دلیل شیوع کروناویروس و قرنطینه در سال ۲۰۲۰ دچار فقر شدید شده اند.

به گزارش ایسنا به نقل از ژاپن تودی، از بین رفتن فرصتهای شغلی ناشی از همه گیری بیماری مانع از آن شده که خانواده ها در بسیاری از کشورها از درآمد کافی برای خرید مواد غذایی برخوردار باشند. این وضعیت را می توان در صف های طولانی که در بانک های مواد غذایی حتی در ایالات متحده تشکیل می شود، مشاهده کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آسیا سازمان ملل کرونا در جهان کووید 19 گرسنگی میلیون نفر مواد غذایی همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۳۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد

جمال میرزایی اظهار داشت: تایر در بعضی از رینگ‌ها خریداری و برای افزایش قیمت در انبارک‌ها احتکار می‌شد که اکنون با تعادل در عرضه و تقاضا ظرف یک ماه آینده این بازار سیاه از بین خواهد رفت.

به گزارش ایرنا، وی افزود: کمبودی در عرضه تایر‌هایی با رینگ‌های ۱۳ و ۱۴ در بازار نداریم و با افزایش عرضه اکنون این تایر‌ها به میزان کافی در بازار موجود است.

میرزایی بیان کرد: مشاهده‌های میدانی نشان می‌دهد که تقاضا نسبت به رینگ‌های ۱۳ و ۱۴ کاهش یافته است.

عضو هیات مدیره انجمن صنعت تایر ایران تاکید کرد: با از بین رفتن بازار سیاه در ماه آینده قیمت تایر در بازار کاهشی خواهد شد.

میرزایی با اشاره به افزایش به صورت میانگین ۱۶ درصدی تایر‌های سواری گفت: با توجه به افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی ناشی از افزایش نرخ جهانی مواد اولیه، نرخ مواد اولیه داخل، انرژی و سایر عوامل و نهاده‌های تولیدی و براساس اخذ مجوز‌های قانونی و تصمیمات اتخاذ شده در انجمن صنفی صنعت تایر مقرر شد تا از پنجم اردیبهشت افزایش قیمت اعمال شود.

مدیر عامل گروه صنعتی بارز عنوان کرد: نرخ جهانی مواد شیمیایی از ۱.۲ به ۱.۷ دلار رسید که این امر باعث زیان‌ده شدن تولید شده است.

وی بیان داشت: تولیدکنندگان تایر در سال گذشته افزایش قیمتی نداشتند و این افزایش قیمت در امسال می‌تواند تولیدکنندگان را از زیان خارج و منجر به رونق تولید کند.

دیگر خبرها

  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • سازمان جهانی غذا: کودکان غزه دچار سوتغذیه شده‌اند
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • تا کمتر از دو ماه دیگر، غزه تمام مراحل قحطی را پشت سر می‌گذارد
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه