Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: «آنتونی بلینکن» نامزد موردنظر جو بایدن به عنوان وزیر خارجه دولت جدید آمریکا گفت: دولت بایدن «خوان گوایدو» رهبر مخالفان ونزوئلا را به عنوان رئیس جمهوری موقت ونزوئلا به رسمیت شناخته و به دنبال اعمال تحریم‌های موثرتری علیه ونزوئلا برخواهد آمد.
به گزارش خرداد ،ایرنا از نشریه آرژانتینی اینفوبائه، «آنتونی بلینکن» نامزد دولت جو بایدن برای تصدی وزارت امور خارجه آمریکا روز سه شنبه (19 ژانویه) یک روز پیش از تحلیف «جو بایدن» رئیس جمهوری منتخب آمریکا، اعلام کرد دولت بایدن «خوان گوایدو» رهبر اپوزیسیون ونزوئلا را به عنوان رئیس جمهوری موقت این کشور و رئیس مجلس به رسمیت شناخته و پس از آن با تکرار ادعاهای خصمانه دولت ترامپ، «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری قانونی این کشور را «دیکتاتور وحشی» خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با این وجود «خوان گوایدو» از سال ۲۰۱۹ میلادی که خود را رئیس جمهوری خودخوانده معرفی و مادورو را به تقلب در انتخابات ۲۰۱۸ متهم کرد، نتوانسته است در داخل ونزوئلا از حمایت کافی برخوردار شود.
بلینکن طی جلسه استماع کمیته روابط خارجی سنا به منظور تایید وی، گفت: دولت بایدن به منظور فشار بیشتر بر دولت مادورو، برنامه موثرتری از تحریم ها علیه ونزوئلا را اعمال خواهد کرد.   
این در حالی است که پیشتر منابع نزدیک به تیم «جو بایدن» رئیس جمهوری منتخب آمریکا، اعلام کرده بودند که وی ضمن نادیده گرفتن تماس‌های «خوان گوایدو»، برای مذاکره با «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا آماده می‌شود.  
«جو بایدن» رئیس جمهوری منتخب آمریکا درحالی صحبت از مذاکره با هدف «تخفیف تحریم‌ها» در ازای انتخابات باب میل واشنگتن در ونزوئلا می‌کرد که دولت «نیکلاس مادورو» اعلام کرد تنها درصورت «لغو تحریم‌ها» حاضر به مذاکره با دولت بایدن است.
بنابر تحلیل کارشناسان از اعلام آمادگی بایدن برای مذاکره با مادورو، انتظار می رفت بایدن راهبرد تشدید فشارها و رویکرد تحریمی ترامپ و حتی تهدید بالقوه نظامی برای سرنگونی دولت مادورو را شکست خورده دانسته و به دنبال تغییر این استراتژی شکست‌خورده، به جای همراهی آشکار با گروه مخالفان و حمایت گوایدو، به دنبال بهره‌برداری از تعدیل روابط با دولت مادورو برآید. اما از آنجا که مسائل جاری ونزوئلا باب میل واشنگتن پیش نمی‌رود در پی تغییر رویکرد پیشین خود و دنباله روی از سیاست های خصمانه آشکار سلف خود برآمده است.   
خوآن گونزالس به عنوان یکی از مشاوران بایدن در امور آمریکای لاتین، در ژوئیه سال جاری میلادی در «مجله آمریکا» (Americas Quarterly) نوشت که دولت بایدن اقدامات جدی را برای رسیدگی به مسائل حقوق بشری دولت ونزوئلا در نظر دارد. همچنین بایدن به دنبال تحریم‌های هوشمندانه به عنوان بخشی از یک استراتژی برای تغییر حکومت در ونزوئلا است.
کریستوفر ساباتینی، یک محقق آمریکای لاتین در اندیشکده لندنی "چتم هاوس" نیز قبلا پیش‌بینی کرده بود که‌ سیاست آمریکا با بایدن تغییری نخواهد کرد. برچسب ها: گوایدو

منبع: خرداد

کلیدواژه: گوایدو رئیس جمهوری خوان گوایدو دولت بایدن جو بایدن تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۴۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت بایدن نسبت به «پیروزی اوکراین» مطمئن نیست

به‌رغم هزینه‌های سیاسی و مالی که ایالات متحده برای اوکراین اختصاص داده و تازه‌ترین آن هم بسته کمکی به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار بوده، برخی مقامات دولت «جو بایدن» نسبت به پیروزی اوکراین در برابر روسیه تردید دارند.

به گزارش ایسنا، اوکراین در ماه‌های اخیر با وضعیت وخیمی در میدان نبرد دست‌وپنجه نرم می‌کرد زیرا بسته کمکی واشنگتن به کی‌یف با مخالفت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان مواجه شده بود البته این اوضاع برای اوکراین همچنان ادامه دارد و روسیه در نقطه مقابل دستاوردهایی را بعضا در میدان نبرد کسب می‌کند.

سه تن از مقامات آمریکایی به شرط آنکه نامشان فاش نشود در گفت‌وگو با نشریه پالتیکو ضمن اذعان به برتری تسلیحات و نیروهای روسیه، گفتند: «اولویت فوری متوقف کردن خسارات اوکراین و کمک به تغییر جریان میدان نبرد است. بعد از آن اولویت کمک به اوکراین جهت بازپس‌گیری قلمروهایش است. آیا آنها آنچه را که برای پیروزی نیاز دارند، خواهند داشت؟ بله اما این مورد تضمینی برای پیروزی آنها نخواهد داد. عملیات‌های نظامی بسیار پیچیده‌تر هستند.»

گزارش شده که در کنگره ایالات متحده هم این بحث میان قانونگذاران به دغدغه‌ اصلی آنها بدل شده است و دائما این پرسش را مطرح می‌کنند که آیا تسلیحات ارائه شده توسط آمریکا می‌تواند منجر به «شکست روسیه توسط اوکراین» شود و یا اینکه راه‌حلی موقتی برای جلوگیری از حمله خواهد بود.

یکی از این منابع ناشناس گفت: «بحث‌های زیادی وجود دارد درباره اینکه آخر این بازی و پیروزی اوکراین به چه شکل خواهد بود؟»

به طور کلی با وجود کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار که روز چهارشنبه توسط «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا امضا شد و به تصویب رسید، بسیاری از مقامات دولت این کشور نسبت به «پیروزی اوکراین» شک دارند و خودشان هم می‌دانند که این کمک‌ها احتمالا نمی‌تواند مانع پیشروی نیروهای روسیه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس
  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!
  • نگرانی آمریکایی ها: بایدن در دوره دوم ریاست جمهوری می میرد
  • جهاد اسلامی کمک‌های آمریکا به اشغالگران را محکوم کرد
  • نگرانی آمریکایی‌ها: بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری می‌میرد
  • مادورو: کشورهای ائتلاف بولیواری خواهان جهان چندقطبی هستند
  • دولت بایدن نسبت به «پیروزی اوکراین» مطمئن نیست
  • آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • رئیس جمهور ونزوئلا : دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت/ آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک